- Konu Sahibi kalimero79
Hayır, hayır elbette bunu demek istemiyorum tatlım.
Eşin, evladımı düşünmesem yanında bir dakika durmazdım dese neler hissederdin?
Mesajlarında kendi duygularını bu şekilde açıkladığını gördüğüm için daha iyi birşey
söylemeye çalıştım. Çalışan ayakları üzerinde duran bir kadın olduğuna göre, maddi
yönden eşine bağlı değilsin. Eşine duygusal bağlılığın olmasa duramazdın.
Eşin de çocuk için yanında durduğunu hissederse yıkılırdı demek istedim.
Birbirinizi ve ailenizin devamını istediğiniz için biraradasınız ve dilerim rayına oturtur,
uyum içinde sonsuza kadar birlikte olursunuz.
İnan boşandıktan sonra yeni düzeninizi kurmak için harcamanız gereken enerjiden
çok daha azı ile aile birliğinin devamını sağlayabilirsiniz.
Arkaya dönmeden basıp gidilecek ilişkiler vardır elbette. Lakin sizin çözebileceğinize inanıyorum.
Eşini kışkırtan damarı öğrenip basmamaya çalışacaksın.
Öffff!!! Konunda kendimi hiç iyi ifade edemiyorum. Kısa ve öz söylemem gerekirse
AİLE BİRLİĞİ çok değerli ve önemli. Kaybetmeden önce değeri bilinip sahip çıkılmalı.
Aile birliğine birlikte sahip çıkılırsa çok güzel olur tek taraflı fedakarlık bazen sadece enayilik oluyor çünkü.Kadın zaten çabalyor emek veriyor yoruluyor, insanın yorgunluğu arttıkça sızlanmasıda artıyor, en ufak şeylere daha çabuk kırılabiliyor kızabiliyor. Bebek büyürken odaları ayır bencilliğinden,(Babalık bumu?) kadın sabaha kadar uğraşsın o yorgunlukla işe gitsin orda yorulsun eve gelsin koşuştursun yorulsun üzerine birde hakaret ve bencillik kim dayanabilir buna.Tipik Türk erkeği modeli. Kadın yemek yaparken salata yapan erkek çok az çıkıyor. Al laptopu kumandayı yayıl, Yorulmaya hakkın yok sinirlenmeye hakkın yok dinlenmeye hakkın yok.El insaf bu kadında makina değilki.Çamaşır makinasına bile standartın fazlası çamaşır koyabiliyormuyuz tık tık sesler geliyor. Hayat müşterek ne müşterekliği ya yok böyle birşey. Arkadaşım en azından eve bir yardımcı al, bari ev işleriyle yorma kendini, veya eve maddi anlamda katkıda bulunma ya birşekilde sıkıntıya giirsin. Ohh 5. yıldızlı otel ye iç yat, birde psikoloji boz yok böyle lüxs. Arkadaşım ayrılırsın ayrılmassın bilemem ama izin verme bu kadar ezdirme kendini.Deli deliyi görünce bastonunu saklarmış sen bu erkeği çok şımartmışsın ver cezasını.