kocamla boşandım çok mutsuzum

Keşke olmasaydı ama bi gerçek var ki hiçbirşey gizli saklı kalmıyor.
En başta dürüst ve açıksözlü olsagdınkz keşke
Kocanızı kandırmışsınız sorun bu bence

Kocam bekaret konusunda takıntılı birisiydi.Ben de elime erkek eli değmedim dedim.Biz evlendik ve çok mutluyduk.Aradan 2 yıl geçti eski sevgilim beni facebook'tan rahatsız etmeye başladı.Ben de onu engelledim.Ama galiba eski sevgilim buna hırslanmış olacak ki kocama daha önceden olan özel fotolarımızı atmış.Kocam bunu gördüğünde yanıma geldi ve hiçbir şey demedi ama öyle bir bakış attı ki hayatım boyunca unutamam.Sonra kapıyı çarparak evden gitti.Boşanana kadar bir kere bile yanıma gelmedi.
boşanma gerekçesi neyi sundu mahkemede nasıl bir saçmalık bu... o adamı dava edeceğine sizimi dava etti. bu adam için mi üzülüyorsunuz. kendisi bakirmiymiş hiç sorguladınız mı?

Kocam bekaret konusunda takıntılı birisiydi.Ben de elime erkek eli değmedim dedim.Biz evlendik ve çok mutluyduk.
....

konunun gerçek olduğuna inanmıyorum ama şunu söyleyeyim yine de, adamın bekaret takıntısı varmış kadın da bakireymiş. önceki sevgilisi ile ne kadar ileri gidip gitmediğinin raporu kimseyi ilgilendirmez çok çirkin bunların muhabbet konusu yapılması.
adamın haklı olabilmesi ancak bakir olması ve evlenene kadar kimseyle el ele bile tutuşmamış olması durumunda olabilir.
adam deseydi ki durumum bu aynısını isterim o zaman aldatılmış olurdu..

Aldatılmış bence :)
Ben eski eşi haklı buldum.
Ortada kandırılmış bir koca, jartiyerli bir fotoğraf, o fotoğrafı yayma potansiyeli olan manyak eski sevgili.
Hatta belki fotoğraf daha kimlerde...
Yeri geliyor burada kocanıza bile uygunsuz yada yayıldığında rezil olacağınızı düşündüğünüz fotoğraf göndermeyin demeyi biliyoruz.

Gerçi benim için konunun inandırıcılığı kocama da aynı jartiyeri giymiştim de bitti :)

Bugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Her gün senle güzel ama Ramazan bi başka güzel diyordu.
Seni çok özlüyorum.
Peki hiç iletişim kurmadın mı o günden sonra
Bunlardan bahset biraz merak ettim
Yani kapıyı çarpıp çıktı,gidiş o gidiş mi
Hiç mi aramadın hiç mi aramadı

Ortada kandırılmış bir koca, jartiyerli bir fotoğraf, o fotoğrafı yayma potansiyeli olan manyak eski sevgili.
Yeri geliyor burada kocanıza bile uygunsuz yada yayıldığında rezil olacağınızı düşündüğünüz fotoğraf göndermeyin demeyi biliyoruz.

Gerçi benim için konunun inandırıcılığı kocama da aynı jartiyeri giymiştim de bitti :)
Sanki banada öyle geliyor
Geçmişte değilde,evliyken yapılmış bir olay sanki
Bana öyle geldi günahını almayayım

Kocasına da mı giydirmiş???:oha:

Affetmez bence yolunuzu çizin kendinizi boşa geçmişe zincirleyip hayatı harap etmeyin.

Bugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Her gün senle güzel ama Ramazan bi başka güzel diyordu.
Seni çok özlüyorum.
Ne kadar salaksın ya fake konularla ve hesaplarla nr yapmaya çalışıyosun anlamıyorum aptalca yani işsiz.

Yalanlar üzerine evlilik kurulunca kacinilmaz son malesef.. sizin adiniza üzüldüm umarim cabuk atlatirsiniz..

Onu hala çok seviyorum.Herkes ikinci bir şansı hakeder.Böyle olmamalıydı :KK61:
Sizi tanıyorum, tüm üyelere de tanıtmam için bir üyelik daha açmanız yeterli.
Adım kadar eminim, siz evli bile değilsiniz bundan da eminim, derinlemesine incelemedim ama en azından bildiğim 3. üyeliğiniz, bundan da eminim, kendinizi bana araştırma gafletine düşmemenizi diliyorum.

Hanımlar konu kapandı, üyelik gitti.

Son düzenleme:
Back
X