- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi uzgunkadin918
Arkadaşlar bence bu konu fake, konuyu açan resmen gülüyordur şu an
Günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bence bu konu fake, konuyu açan resmen gülüyordur şu an
Valla kızlar ben de öyle dusundum.lakin emin olamadimGünaydın
Günaydın
iftar vakti polemik aradı ama daha beyne kan gitmedi ki. Tutmadı.Ayynen öyle işte duygu yok, bu sürecin yıpranmışlığı illa yansır insana, hüzün-öfke-mutsuzluk; hele "Aşıktım, yalan söyledim bitti" diyorsa, ben buralarda pişmanlıkla yoğrulmuş duygu ifadeleri beklerim şahsen ya da kendine kızma hali, ikinci bir şansı herkes hak eder demiş geçmiş, adama sitem yok, emek verdim, güzeldik iyiydik iki sene nasıl silindi bitti gitti, bir fotoğraf yüzünden ah eşek kafam falan fıstık... Yok yani :) Yapay.
Ama bunlar yerine zarım sağlamdı-jartiyer-erkek psikolojisi-erkeklerin hepsi böyle-ben de bilmiyorum falan filan inter milan.
Hani gerçek çıkarsa da diyeceğim kusura bakma, sen demek böyle yaşıyorsun bu olayı. Ama gitmiş bile üye, tek kullanımlık oluşturulmuş bir "Üzgünkız" profili, şimdi terk edildi muhtemelen.
Ki konu da çok şahane polemiklik konu inceden inceden gidildiğinde. Ama yemedi yani...
Merakla bekliyorum gerçek mi acep değil mi, gerçekse cidden ağzım açık kalacak o derece şaşıracağım.
Yelloz senin yuvanı yıkmaya çalışıyor kocana sarıl diye tavsiye verirdik. Ah ah ne safız.Tam tersi olsa konu sahibine bi tane kız eşinin fotosunu atsa daha bi sarılırdı kocaya biz öyleyiz yani
Konu gerçek değilse şapşiriğin biri eğleniyorsa kendisi adına üzüldüğümü, oksijen israfı olduğunu bilmesini isterim.
Konu gerçekse kadın adına üzülürüm, konu fake ise konu sahibine acırım..
Bugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Her gün senle güzel ama Ramazan bi başka güzel diyordu.
Seni çok özlüyorum.
Kaç ramazan geçirdik evli olarak demistinizBugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Her gün senle güzel ama Ramazan bi başka güzel diyordu.
Seni çok özlüyorum.
+1Kadınlar hala affetme yoluna gitsin. Buyurun örnek; yalanını yakaladı ve affetmedi.
zarim saglamdi mi? ya valla demiyim bisi banlaniyorum sonraYok canım zarım sağlamdı ama başka şeyler yaşadım.Onları öğrendi.
İyide canım zar sağlam olsa ne yazar,bunu gördükten sonra bileti kesmiş anlaşılan.Bi keresinde üstümde jartiyer varken çıplak resim göndermiştim.
Bu erkekleri anlamak imkansız canım.