• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla boşandım çok mutsuzum

Okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun. Ne yaşantıysa yaşandı artık pişmanlığın, keşkelerin bir çaresi yok. Nasıl kendimi toparlayıp ypluma devam ederim diye düşüneceksiniz.

Ayynen öyle işte duygu yok, bu sürecin yıpranmışlığı illa yansır insana, hüzün-öfke-mutsuzluk; hele "Aşıktım, yalan söyledim bitti" diyorsa, ben buralarda pişmanlıkla yoğrulmuş duygu ifadeleri beklerim şahsen ya da kendine kızma hali, ikinci bir şansı herkes hak eder demiş geçmiş, adama sitem yok, emek verdim, güzeldik iyiydik iki sene nasıl silindi bitti gitti, bir fotoğraf yüzünden ah eşek kafam falan fıstık... Yok yani :) Yapay.

Ama bunlar yerine zarım sağlamdı-jartiyer-erkek psikolojisi-erkeklerin hepsi böyle-ben de bilmiyorum falan filan inter milan.
Hani gerçek çıkarsa da diyeceğim kusura bakma, sen demek böyle yaşıyorsun bu olayı. Ama gitmiş bile üye, tek kullanımlık oluşturulmuş bir "Üzgünkız" profili, şimdi terk edildi muhtemelen.

Ki konu da çok şahane polemiklik konu inceden inceden gidildiğinde. Ama yemedi yani...
Merakla bekliyorum gerçek mi acep değil mi, gerçekse cidden ağzım açık kalacak o derece şaşıracağım.
iftar vakti polemik aradı ama daha beyne kan gitmedi ki. Tutmadı. :KK70:

Konu gerçek değilse şapşiriğin biri eğleniyorsa kendisi adına üzüldüğümü, oksijen israfı olduğunu bilmesini isterim.
Konu gerçekse kadın adına üzülürüm, konu fake ise konu sahibine acırım..

Bugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Her gün senle güzel ama Ramazan bi başka güzel diyordu.
Seni çok özlüyorum.

aradan zaman geçince tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsin. sana olan öfkesi de azalmış olur

Bugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Seni çok özlüyorum.

:bicak:

Seni çok özlüyorum.
Kaç ramazan geçirdik evli olarak demistiniz:KK64:

Bi keresinde üstümde jartiyer varken çıplak resim göndermiştim.

Bu erkekleri anlamak imkansız canım.
İyide canım zar sağlam olsa ne yazar,bunu gördükten sonra bileti kesmiş anlaşılan.
Eski erkek arkadaşın ne kadar pislik biriymiş ya, istediğini alamayınca bunları eşine göndermiş orada bitmiş olay.
Üzülme önüne bak, ben olsam o adamı dava ederdim

Eli elime değmedi ne var foto çekip gönderdiysek gibisinden savunma da işr yaramazmıydı ki. İyi valla elletme gösterme sonra enerji patlaması yaşayıp olmayacak yerlere halleniyor bu millet

Back
X