• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla boşandım çok mutsuzum

Çok ince polemikler var cevaplarda, hani boşanmış ve pişman olmuş birinin olayı değil bu, başka bi şey.

"Erkek psikolojisi işte canım" dedi komple gitti benim için.

:))) hakketen yaa...adam bunu tek 1 foto için boşuyor mahkemeler aileler dedikodu vs kolay olmaması gerekir bu kdar yani ama bu da haklı çıkarırcasına erkek psikolojisi işte diyor...Erkek kafası gibi duruo

konunun gerçek olduğuna inanmıyorum ama şunu söyleyeyim yine de, adamın bekaret takıntısı varmış kadın da bakireymiş. önceki sevgilisi ile ne kadar ileri gidip gitmediğinin raporu kimseyi ilgilendirmez çok çirkin bunların muhabbet konusu yapılması.
adamın haklı olabilmesi ancak bakir olması ve evlenene kadar kimseyle el ele bile tutuşmamış olması durumunda olabilir.
adam deseydi ki durumum bu aynısını isterim o zaman aldatılmış olurdu..
Eğer konu doğruysa öyleymiş zaten adamın daha önce ilişkisi olmamış .
Ayırca dedigim gibi konu kadının ne kadar ileri gittiği değil ki yalan söylemiş olması .
Belki bastan söylese adam seviyorum diyip kabul edecek ama kandirilmak hoşuna gitmemiş belliki.

O kadar çelişkili cvplar veriyorsunki hiç inandırıcı gelmiyor, aradan 2 yıl geçmiş foto atmış eşin bosamıs felan filan işte yalan::

Keşke siz de onun bekareti konusunda takıntılı olsaydınız evlenirken..Acaba kendisi de bakire miydi? Bu ne saçma bi zihniyet. Bakireliği kafaya takan bi erkeğin beyni tamtakır kurubakır bomboş ve bütün diğer değerlerden yoksun, ve o erkek kadına et parçası olarak bakan kişidir...

Böyle birinden ayrıldığınız iyi olmuş bence adam onu ilgilendirmeyen geçmiş bi olay için boşuyor...Kadınlar ise neleri affediyor
+1000000000000000 Çok güzel yorumlamışsınız bu tarz erkekleri!

Bakireymiş ya zarı var sorun yok değilmi
Yani onun dışında her tür sevişelebilir

hımm anladım.
bana soruyorsanız zarın da bakireliğinde bir önemi yok.
konu sahibesi zarım sağlamdı diye çirkin bir cümle kurduğu için ironi yapmıştım o mesajda.
bakireydim denir bir kadının zarım sağlamdı cümlesini kurabileceğini düşünmüyorum..

:))) hakketen yaa...adam bunu tek 1 foto için boşuyor mahkemeler aileler dedikodu vs kolay olmaması gerekir bu kdar yani ama bu da haklı çıkarırcasına erkek psikolojisi işte diyor...Erkek kafası gibi duruo

Ayynen öyle işte duygu yok, bu sürecin yıpranmışlığı illa yansır insana, hüzün-öfke-mutsuzluk; hele "Aşıktım, yalan söyledim bitti" diyorsa, ben buralarda pişmanlıkla yoğrulmuş duygu ifadeleri beklerim şahsen ya da kendine kızma hali, ikinci bir şansı herkes hak eder demiş geçmiş, adama sitem yok, emek verdim, güzeldik iyiydik iki sene nasıl silindi bitti gitti, bir fotoğraf yüzünden ah eşek kafam falan fıstık... Yok yani :) Yapay.

Ama bunlar yerine zarım sağlamdı-jartiyer-erkek psikolojisi-erkeklerin hepsi böyle-ben de bilmiyorum falan filan inter milan.
Hani gerçek çıkarsa da diyeceğim kusura bakma, sen demek böyle yaşıyorsun bu olayı. Ama gitmiş bile üye, tek kullanımlık oluşturulmuş bir "Üzgünkız" profili, şimdi terk edildi muhtemelen.

Ki konu da çok şahane polemiklik konu inceden inceden gidildiğinde. Ama yemedi yani...
Merakla bekliyorum gerçek mi acep değil mi, gerçekse cidden ağzım açık kalacak o derece şaşıracağım.

Bekaret konusu beni ilgilendirmez oraya takılmayacağım fakat en baştan yalan söylemen evet itici olmuş.

Yalan söylemeyip “neticede senden önce benim bir geçmişim oldu elbet yakınlaşmalar da oldu geçmişi konuşmaktan hoşlanmıyorum” deyip kapatabilirdin.

Tamamen yalan söylemekte sen hatalısın.

Böyle bir yalanı bende evlendikten sonra öğrenseydim tepkim büyük olurdu.

Ayynen öyle işte duygu yok, bu sürecin yıpranmışlığı illa yansır insana, hüzün-öfke-mutsuzluk; hele "Aşıktım, yalan söyledim bitti" diyorsa, ben buralarda pişmanlıkla yoğrulmuş duygu ifadeleri beklerim şahsen ya da kendine kızma hali, ikinci bir şansı herkes hak eder demiş geçmiş, adama sitem yok, emek verdim, güzeldik iyiydik iki sene nasıl silindi bitti gitti, bir fotoğraf yüzünden ah eşek kafam falan fıstık... Yok yani :) Yapay.

Ama bunlar yerine zarım sağlamdı-jartiyer-erkek psikolojisi-erkeklerin hepsi böyle-ben de bilmiyorum falan filan inter milan.
Hani gerçek çıkarsa da diyeceğim kusura bakma, sen demek böyle yaşıyorsun bu olayı. Ama gitmiş bile üye, tek kullanımlık oluşturulmuş bir "Üzgünkız" profili, şimdi terk edildi muhtemelen.

Ki konu da çok şahane polemiklik konu inceden inceden gidildiğinde. Ama yemedi yani...
Merakla bekliyorum gerçek mi acep değil mi, gerçekse cidden ağzım açık kalacak o derece şaşıracağım.

Konu sahibi ortadan kayboldu biranda zaten nedense...
Valla bi tane ergen erkek açtıysa bu konuyu da anıra anıra gülüyorsa bunları okuyup başta ciddiye alıp yazdıklarıma ben de gülerim valla

Yorumlarin hepsini okumadim ama fotolar nasildi ki adam bosanmak istedi? Acik secik fotograflar miydi?

Back
X