- 1 Mart 2013
- 219
- 7
- 68
- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
Aahh keşke bizimde olsada, ismini koymakta kavga etsekbir çocuğumuzun olması için ne zahmetler, ne üzüntüler yaşıyoruz
Bence bu kadar dert etmeyin, herkesin söylediği gibi 2 isim koyun, siz secdiğiniz isimle seslenirsiniz olur biter
bana da ebevyn isimlerini koymak sacma geliyor, ne öyle dede I.Atilla torunda II. ikinci Atilla mi olacak yoksa junior Atilla mi ?
dede nin yaninda cocuga kizdiginizi düsünün ," atillaaa atilla otur oturdugun yerde geliyor bes kardes"
12 haftalik hamileyim ve bugun bebisimin bi ihtimal erkek olabilicegini ogrendim esimle paylastim o erkek istiyodu ve sevindi haliyle ama aksamdan beri tutturdu babamin ismi olucak diye bende o adami hic sevmiyorum ve ismini bebegime koymak istemiyorum cok buyuk ve siddetli sekilde tartistik o israrla olucak diyo bende olursa bosanirim annemin evine giderim bebegin yuzunu omur boyu goremezsin dedim sonra bisey soylemedi biliyorum benden gizli koyar yine koyar ne yapabilirim vazgecirmek icin ben hastanede yatarken o isim koyabilirmi kendi istedigini mumkunmu boyle bisey
neden olmuyo sorun ne cnm bnde doktor kisir demisti hayit suyu ictigim ay hamile kaldim hormonlarlami alakali ?
Kızlaaaaaaaarrr mutlu sooonnnn kocamı ıkna ettım en azından 2. Bebege kadar ılk dıye cok heveslenıyosun buna sen koy 2. Cocuga ben dedı bende kabul ettım allahıma cok sukur cok mutlu oldum ya anlatamam sımdıde 2.bebegım kız olsun dıye dua edıyorum soz verdım mecbur koycam erkek olursa :) allahım herkesın gonlune gore hakkında hayırlısını versın 3 gundur bosuna yıprattım kendımı
Kızlaaaaaaaarrr mutlu sooonnnn kocamı ıkna ettım en azından 2. Bebege kadar ılk dıye cok heveslenıyosun buna sen koy 2. Cocuga ben dedı bende kabul ettım allahıma cok sukur cok mutlu oldum ya anlatamam sımdıde 2.bebegım kız olsun dıye dua edıyorum soz verdım mecbur koycam erkek olursa :) allahım herkesın gonlune gore hakkında hayırlısını versın 3 gundur bosuna yıprattım kendımı
valla guselım erkek mılletınden korkulur bu dedıgını eltım yaptı cocuga ayse ısmını vermıslerdı esıyle ortak kararlastırarak ayse aynı zamanda anneannesının ısmıymıs eltımın kaynanam bunu duymus yok ondan cok sevıyo yok ınadına yapıyo dıe kaynımı sısırmıs doldurmus bı gusel bebek dogdu hastanede fılandas hep ayse dedıler evde 2 gun ole babası ne yaptı bılıyomusunuz gıdıp nufusunu cıkarıp atmıs annesının onune kadın sok kımlıkte fatma zehra yazıyosen 9 ayse de bebege kalksın gelsın baska bı ısımle bu anneyı saymamaktan baska bısı degıl benım oglumunda ıkı ısmı var Mahmut Eymen ben kendım ıstedım kayınpederın ısmını koymayı ılk ısımıne ıkıncı ısmıde esımle ortak ısımler begenıp kagıtlara yazdık ve esım bırını sectı eymen cıktı bole bız oglumu eymen dıe cagırıyoruz yanıı cokta sorun olmuyo aslında orta yolu bulmaları gerek dıe dusunuyorum yoksa kafaya koyan adam ıstedıgını yapıyo cunku sıgortada vs baba ustunden gorunuyo cocuk her turlu nufusa kaydettıren baba oluyo nıtekım:26:
ilk once alttan aldim guzel bi dille anlattim ama yok anlamiyo bnde sinirle soylemis bulundum babasinin ismi atilla sorun o deil karaktersizin teki hic sevmiyorum esimde babasini sevmez aslinda ama nedense cok israrci ben ogluma babamin ismini koyarsam oda benim ismimi koyar diyo ne dediysem vazgecmiyo adam iyi huyu hos olsa tamam dicem ama gicik aksi huysuzun teki ve beni hic istemedi evlenmemizi bn biraz kilolu oldugum icin surekli o olmaz falan diye bahaneler uydurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?