- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
12 haftalik hamileyim ve bugun bebisimin bi ihtimal erkek olabilicegini ogrendim esimle paylastim o erkek istiyodu ve sevindi haliyle ama aksamdan beri tutturdu babamin ismi olucak diye bende o adami hic sevmiyorum ve ismini bebegime koymak istemiyorum cok buyuk ve siddetli sekilde tartistik o israrla olucak diyo bende olursa bosanirim annemin evine giderim bebegin yuzunu omur boyu goremezsin dedim sonra bisey soylemedi biliyorum benden gizli koyar yine koyar ne yapabilirim vazgecirmek icin ben hastanede yatarken o isim koyabilirmi kendi istedigini mumkunmu boyle bisey
Yok canım verdikleri şey doğum raporu, onda da bebek adı yazmaz. Misal soyadın Aslan; Bebek Aslan diye hitap edilir senin bebeğine.
Doğum raporunun eşime verilmesini istemiyorum gibi bir talepte bulunabilirsin hastaneye; doğum raporu olmadan çıkartamaz nüfus cüzdanını.
Canım henüz bebeğim yok ama olursa aynı dertten bende de olacağı kesin çünkü annesi ananesi teyzeleri eşim hepsi dedenin adını vermek istiyorlar :) biz daha olmayan bebek için kavga ediyoruz tahmin ediyorum nasıl üzüldüğünü arkadaşında. ama isim için bana da biri söylemişti bir rapor oluyor onda yazıyorlar diye doktoruna rica etsin bebek aslan değil de istediği ismi yazsınlar eğer oluyorsa yada odasının kapısına hangi ismi istiyorsan yapışkanlı harflerden al onları yapıştır şimdiden isimli olacak şeylerden al birkaç tane herkesin yanında da şimdiden ismiyle sev bebeğini belki ağızları kapanır. :)
valla guselım erkek mılletınden korkulur bu dedıgını eltım yaptı cocuga ayse ısmını vermıslerdı esıyle ortak kararlastırarak ayse aynı zamanda anneannesının ısmıymıs eltımın kaynanam bunu duymus yok ondan cok sevıyo yok ınadına yapıyo dıe kaynımı sısırmıs doldurmus bı gusel bebek dogdu hastanede fılandas hep ayse dedıler evde 2 gun ole babası ne yaptı bılıyomusunuz gıdıp nufusunu cıkarıp atmıs annesının onune kadın sok kımlıkte fatma zehra yazıyosen 9 ayse de bebege kalksın gelsın baska bı ısımle bu anneyı saymamaktan baska bısı degıl benım oglumunda ıkı ısmı var Mahmut Eymen ben kendım ıstedım kayınpederın ısmını koymayı ılk ısımıne ıkıncı ısmıde esımle ortak ısımler begenıp kagıtlara yazdık ve esım bırını sectı eymen cıktı bole bız oglumu eymen dıe cagırıyoruz yanıı cokta sorun olmuyo aslında orta yolu bulmaları gerek dıe dusunuyorum yoksa kafaya koyan adam ıstedıgını yapıyo cunku sıgortada vs baba ustunden gorunuyo cocuk her turlu nufusa kaydettıren baba oluyo nıtekım:26:
12 haftalik hamileyim ve bugun bebisimin bi ihtimal erkek olabilicegini ogrendim esimle paylastim o erkek istiyodu ve sevindi haliyle ama aksamdan beri tutturdu babamin ismi olucak diye bende o adami hic sevmiyorum ve ismini bebegime koymak istemiyorum cok buyuk ve siddetli sekilde tartistik o israrla olucak diyo bende olursa bosanirim annemin evine giderim bebegin yuzunu omur boyu goremezsin dedim sonra bisey soylemedi biliyorum benden gizli koyar yine koyar ne yapabilirim vazgecirmek icin ben hastanede yatarken o isim koyabilirmi kendi istedigini mumkunmu boyle bisey
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı kısmet etsin inşAllah evladınızı.. öncelikle şöyle ben 12.haftamda erkek dedi doktor bebeğe ama değişir ilerleyen haftalarda netleşir dedi.. şu an en son söylenilen cinsiyet kız..hayırlısıyla son aylarına doğru verirsin bunun kavgasını yada cinsiyet tam netleşsin bebiş büyüsünn.. iyi olduğunuz bir anda, güzelce anlatırsın an gelir tamam der inşAllah.. ikinizin ortak kararı ile güzel bir isim koyarsınız umarım..
son gunlerde esim cok degisti hic bi konuda fikrimi almiyo cocuk ismi yaptigi isler bide resmen dusuncesiz oldu gelmis simdide en az dort cocuk yapcam en az diyo gelde sinirlenme ben kimim ya onu doguran acilari ceken sıkıntılara katlanan ben kararlari veren o ben sus biblosumuyum bu evde diyorum espiriye vuruyo alttan aliyo bu seferde istedigini yaptirabilmek icin sanki esim gitti odun ukala bencil gicik bi adam geldi
isim koyulmuş yada konulmamış o şimdi sıcağı sıcagına olan bir konu..
ben eşinizin tavrından çok size şaşırdım
bence boşanma kelimesi bukadar rahatlıkla kullanılmamalı..
sevgiyide saygıyıda bitiriyor siz farkında olmadan bence buna biraz özen gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?