kocamla buyuk sorunlarimmm

piinaar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
32
2
98
34
Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana

Uyuşturucu kullanan bir eş, sorumsuz bir koca, kayınvalide ile yaşıyorsun, dayak var..
Olumlu bir şey pek yok gibi.. Eğer ailen arkandaysa durma bence..
Kızına da yazık biraz da onu düşün..

Ben kocamözünde çok iyi çok ugrasti birakmak için aileden kimse bize yardim etmedi kaynanam simdi beni tehdit ediyor çocuğumu yuvaya vermekle beni sinir hastasi diye şikayet edecekmiş kötüyüm çok yaa

Ben kocamözünde çok iyi çok ugrasti birakmak için aileden kimse bize yardim etmedi kaynanam simdi beni tehdit ediyor çocuğumu yuvaya vermekle beni sinir hastasi diye şikayet edecekmiş kötüyüm çok yaa
o seni evladinla tehdit etti, sen de korktun ve sustun oyle mi? ailen destek mi?

Çocuğunu da al ve uzaklaş ordan .çekmk zorundamısınız.koly koly böyle senn ama sen daha çok çkrsin

Uyuşturucu kullanan bir eş, sorumsuz bir koca, kayınvalide ile yaşıyorsun, dayak var..
Olumlu bir şey pek yok gibi.. Eğer ailen arkandaysa durma bence..
Kızına da yazık biraz da onu düşün..
Olumlu olan tek şey eşimin de benim de çok sevmemiz ama sanki hayat hep bize oynuyor gibi

Çekmek istemiyorum ama hep onlar hakli cikiyo erkekmiss benim kocam ben hep susacakmisim simdi de yeter dedim ve biraktim simdi ne yapicam ne yapmaliyim bilmiyorum k.bakmayin lütfen psikolojim iyi değil

Ailem destek çok sukur meslek sahibiyimde ben artik bitirmeliyim bu evliligi

Uyuşturucu + şiddet = İyi eş, sevgi.
Bazen, iyi eş kavramının ne anlama geldiğini şaşırıyorum.
Arkadaşım sen çalışmıyor olsan, hayatta yapayalnız olsan, çocuğunu düşünerek yine o evden kaçman lazım derdim. Kadın sığınma evleri var demi, bu gibi durumlar için?
Sen birde çalışıyorsun, nasıl çocuğunu böyle bir ailenin içinde büyütebilirsin? Uyuşturucu krizine girip eşini doğrayanların haberlerini izliyoruz. Allah korusun.. Hadi kendine acımıyorsun, çocuğunu nasıl o ortamda tutarsın.

Daha ne yapmam gerekiyo eşimi seviyorum laflarını bırak canım lütfen önce evladın için sonrada kendin için güvenliğiniz için koşarak kaçın o ortamdan uzaklaşın boşanın kendin ve günahsız masum yavrun için yeni bir yuva kur kendine

Esimi seviyorum diyosun ya hani benim nacizene fikrim sevmeye devam et ve ona bunu belli et sevildigini onu seven bi esin ailenin oldugunu hissetsin.. Boyle aliskanliklari olanlar hayatta umidi olmayan gelecege bombos bakan insanlardir onun destekcisi ol tedavi olsun ve beraber basarin. Konu evlilikse ayrilik lugattan silinmeli analarimizin buyuklerimizin cani yok muydu ne zorluklara gogus gerip elli yil evli kalanlar var ayrilmak icin mi evleniyosunuz basinda biliyosan nasil bi adam oldugunu evliligini boyle yurutmek zorundasin. Rabbim ne guzellikler cikararir karsina.. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir unutma arkadasim..

Bosanin ne demek ya allah askina yardimci olcaginiz yerde kestirip atiyosunuz ortada bi evlat var yuva yikmak kolay mi

Bosanin ne demek ya allah askina yardimci olcaginiz yerde kestirip atiyosunuz ortada bi evlat var yuva yikmak kolay mi
İyide canım adam madde bağımlısı ya zarar verirse ortadada iki tane can söz konusu etten püften birşey değildi ben şahsen çok korkarım madde kullanan insandan sağı solu ne yapacağı belli olmaz

Çok yanlış düşünüyorsun katlanılacak sey var katlanılmayacak şey var adam madde kullanıyor farkındamısın sen ya o kadınla çocuga bişi olursa. kimse destek değil zaten . dayakta var evet boşanmak kolay bişi değil ama bu sebepler başka Care bırakmıyor adam tedavi olsa dayak olmasa bi nebze ama şuan kendi içinde çocugu içinde hayırlısı bu

İyide canım adam madde bağımlısı ya zarar verirse ortadada iki tane can söz konusu ettGamzepüften birşey değildi ben şahsen çok korkarım madde kullanan insandan sağı solu ne yapacağı belli olmaz
Adam sonradan bu hale gelmemis ki basinda bile bile evlenildiyse sikayet hakki yok bence bagimli olmak uzun bi surec gerektirir eminim ki hanimefendinin evlenirken boyle bi sorunu vardi sagliksiz evlilik ve sonuclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…