- 11 Ocak 2015
- 117
- 58
- 38
- 31
Konu sahibi hanim celiskili konusuyor esimi cok seviyorum diyor ve ardindan bosanmam gerek diyor sagliksiz konustugu belli kimseyi kirmak istemem kusura bakmayinÇok yanlış düşünüyorsun katlanılacak sey var katlanılmayacak şey var adam madde kullanıyor farkındamısın sen ya o kadınla çocuga bişi olursa. kimse destek değil zaten . dayakta var evet boşanmak kolay bişi değil ama bu sebepler başka Care bırakmıyor adam tedavi olsa dayak olmasa bi nebze ama şuan kendi içinde çocugu içinde hayırlısı bu
Yok canım ne kusuru evet çelişkili dediğin gibi sağlıksız düşünüyor olabilir ama boşanmanın daha iyi bir çözüm oldugunu biliyor ama vazgeçemiyor bencce burda olması gereken ona destek olmak evladı ve kendi için bir çok sebep için katlan diyebilirim ama araya madde ve dayak girmişKonu sahibi hanim celiskili konusuyor esimi cok seviyorum diyor ve ardindan bosanmam gerek diyor sagliksiz konustugu belli kimseyi kirmak istemem kusura bakmayin
Esimi seviyorum diyosun ya hani benim nacizene fikrim sevmeye devam et ve ona bunu belli et sevildigini onu seven bi esin ailenin oldugunu hissetsin.. Boyle aliskanliklari olanlar hayatta umidi olmayan gelecege bombos bakan insanlardir onun destekcisi ol tedavi olsun ve beraber basarin. Konu evlilikse ayrilik lugattan silinmeli analarimizin buyuklerimizin cani yok muydu ne zorluklara gogus gerip elli yil evli kalanlar var ayrilmak icin mi evleniyosunuz basinda biliyosan nasil bi adam oldugunu evliligini boyle yurutmek zorundasin. Rabbim ne guzellikler cikararir karsina.. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir unutma arkadasim..
Daha ne soyleyim bunun ustuneEşinizi sevdiğiniz kadar kızınızı da seviyorsunuzdur herhalde. Kv'niz özünde iyi bir insan olsaydı oğlunun tedavi olması için önayak olurdu, o erkek diye araya girmezdi, biliyorsunuz zaten bunu.
Esimi seviyorum diyosun ya hani benim nacizene fikrim sevmeye devam et ve ona bunu belli et sevildigini onu seven bi esin ailenin oldugunu hissetsin.. Boyle aliskanliklari olanlar hayatta umidi olmayan gelecege bombos bakan insanlardir onun destekcisi ol tedavi olsun ve beraber basarin. Konu evlilikse ayrilik lugattan silinmeli analarimizin buyuklerimizin cani yok muydu ne zorluklara gogus gerip elli yil evli kalanlar var ayrilmak icin mi evleniyosunuz basinda biliyosan nasil bi adam oldugunu evliligini boyle yurutmek zorundasin. Rabbim ne guzellikler cikararir karsina.. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir unutma arkadasim..
şu sevginizin tanımını bize de yapar mısınız? Nasıl sevgi olabilir bu allah aşkına. Eşimi seviorum diorsunuz ama kendinizi de seve bilior musunuz? Allah aşkına gidin başka vi yere o çocuğuda heba etmeyin orlarda. Ayrıca şimdi bu durumda olabilir lütfen ilerisimi düşünün uyuşturucu içşn para bulamayınca bağımlıların ne yolları denediğini bi bakın araştırın. Bnm kocam yapmaz saçmalığına da girmeden, kendinizi ve en önemlisi o yavruyu kurtarın ordan.Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
Olumlu olan tek şey eşimin de benim de çok sevmemiz ama sanki hayat hep bize oynuyor gibi
Eşin tedavi olup annesininde farkina varip taşinsaniz ailende destek veriyosa belki birseyler degisebilir ama anlattıgın şartlarda çok zor Allah yardimcin olsun.Ailem destek çok sukur meslek sahibiyimde ben artik bitirmeliyim bu evliligi
kapılar kapanmış nasıl yardım edelim sana uyuşturucu kullanan bir eş içmediği zaman dayakçı koca ,çocuğunun tedavi görmemesi için o neyaparsa erkektir diyen sorumsuz bir kaynana ve hala ortada bir melek var iken seviyorum onu diyen bir eş... ailen yok mu senin al kızını git onlara haddini bildir bunlara biraz yazık yavruna hatta sana...Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?