kocamla buyuk sorunlarimmm

Konu sahibi hanim celiskili konusuyor esimi cok seviyorum diyor ve ardindan bosanmam gerek diyor sagliksiz konustugu belli kimseyi kirmak istemem kusura bakmayin

Konu sahibi hanim celiskili konusuyor esimi cok seviyorum diyor ve ardindan bosanmam gerek diyor sagliksiz konustugu belli kimseyi kirmak istemem kusura bakmayin
Yok canım ne kusuru evet çelişkili dediğin gibi sağlıksız düşünüyor olabilir ama boşanmanın daha iyi bir çözüm oldugunu biliyor ama vazgeçemiyor bencce burda olması gereken ona destek olmak evladı ve kendi için bir çok sebep için katlan diyebilirim ama araya madde ve dayak girmiş

Konu evlilikse ayrılık lügattan silinmemeli! Kimse hiçbirşeye mecbur bırakılmamalı. Büyüklerimizin zamanı ile şimdiki zaman arasındaki dağlar kadar olan farkın farkında olmadığınız belli.
Burdaki insanlar boşan derken tehlikede olan 2 Canı düşünüyorlar.
Aslında biraz empati yapmak gerekiyor.
Yapıcı olmaya çalıştınız ama bir durum çok hassas.

Eşin de sende uyuşturucu etkisi yapıyor herhalde vazgeçemiyorum dediğine göre...
Yahu ne işin var böyle bir adamla? Bir de baba yapmışsın böylesini...

Ama dur bişey dıyebılırım.yarın oburgun Allahım korusun evlerden uzak kızınıda bağımlı yapmayacagı ne malum.bi kendine gel yahuuuu

uyuşturucu, dayak, kaynanadan kötü muamele ve hala seviyorum diyosun, stockholm sendromu herhalde
ailen işin gücün yok mu
sanırım elin mahkum, o yüzden seviyorum ilizyonu yaşıyorsun

uyuşturucu kullanana bir acizden ne bekliyorsun?
üstelik cocugun var

yalan olsun istiyorum bu yazdıklarınız. inşallah alay için açmışsınızdır bu konuyu.
madde bağımlılığından bahsediyorsunuz. millet anasını doğruyor, karısını kesiyor kriz anlarında. sevgi filan görmüyor gözü. hadi deli çağlarda, flört ederken belki halledilir gibi geldi bu durum ama yavrunuz var ya. inanın o çok üzdü beni. çocuğumuzu sigara dumanından bile sakınırken sizin O'nu uyuşturucu kullanan bir baba ile yaşamaya mahkum etmeniz günahtır, anneliğinizi yargılamıyorum ama bir kendinize gelin. kocanızı nasıl anası koruyorsa siz de evladınızı koruyun.

madem seviyorsunuz, özünde iyi diyorsunuz ve en önemlisi çalışan, ailesi yanında olan bir kadınsınız, ayrılın evden evladınızla. O'nu sevdiğinizi her zaman yanında olcağınızı ama tedavi olmazsa bu işi bitireceğinizi anlatın. yanında olun, hastanede, tedavi merkezlerinde hep omuz omuza olun ama eviniz, çocuğunuzun olduğu yer huzurlu olsun. kısa bir tatil gibi.
inşallah yoluna girer her şey.

ya yapmayın Allah aşkına evlilikse ayrılık lugattan silinseydi boşanmalar olmazdı. evlendik diye uyuşturucu kullanan ya da sapık ya da katil ya da döven, söven adamların kahrını mı çekeceğiz ya? bir kadın olarak nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. analarımızın, nenelerimizin zamanı geçti artık. onların da böyle imkanları, gidecek yerleri, yiyecek ekmekleri olsaydı belki bırakır giderlerdi. zamanlar farklı, şartlar farklı o nedenle karşılaştırmalar tutarsız oluyor.

şu sevginizin tanımını bize de yapar mısınız? Nasıl sevgi olabilir bu allah aşkına. Eşimi seviorum diorsunuz ama kendinizi de seve bilior musunuz? Allah aşkına gidin başka vi yere o çocuğuda heba etmeyin orlarda. Ayrıca şimdi bu durumda olabilir lütfen ilerisimi düşünün uyuşturucu içşn para bulamayınca bağımlıların ne yolları denediğini bi bakın araştırın. Bnm kocam yapmaz saçmalığına da girmeden, kendinizi ve en önemlisi o yavruyu kurtarın ordan.

Olumlu olan tek şey eşimin de benim de çok sevmemiz ama sanki hayat hep bize oynuyor gibi

seni döven eşin ama size oyun oynayan hayat öylemi?

hayır cnm seni sevse şiddet uygulamaz sana. uyuşturucu için bişi diyemiyorum bir sigarayı bıraktım beş yıl oldu hala canım istiyor. zor çok zor . hastaneye yatıp tedavi olma şartı koy bence

canım ne kullandıgını yazmamışsın belli evrelerde bu sıkıntıya düşen erkekler çıkış yolu olarak bu yolu seçebiliyor ama emin ol döndürmek istersen döndürürsün benim eşim uzun bir dönnem iş bulamadı bir arkadaş çevresinde de kullanmaya başladı ama üzerine gitmedim o arada yazlıktaydık ablası farketti babasına söledi falan o çok sinirlendi onlara ne falan dedi . zaten ailenin burda pek bi etkisi yok . devam etmek istersen öyle bi anını yakalayıp sarılıp boynuna aglıycaksın benim çocugum babasız mı kalsın ben seni çok seviyorum yapma falan die korkuyorum bişi olucak falan dedim yolun başından döndürdüm ama eşinin durumu ne bilmiyorum .

Ailem destek çok sukur meslek sahibiyimde ben artik bitirmeliyim bu evliligi
Eşin tedavi olup annesininde farkina varip taşinsaniz ailende destek veriyosa belki birseyler degisebilir ama anlattıgın şartlarda çok zor Allah yardimcin olsun.

kapılar kapanmış nasıl yardım edelim sana uyuşturucu kullanan bir eş içmediği zaman dayakçı koca ,çocuğunun tedavi görmemesi için o neyaparsa erkektir diyen sorumsuz bir kaynana ve hala ortada bir melek var iken seviyorum onu diyen bir eş... ailen yok mu senin al kızını git onlara haddini bildir bunlara biraz yazık yavruna hatta sana...

Dayak var, Uyuşturucu var, Kv belası var ve hala seviyorsunuz?
Kısaca siz hastasınız ! demek geldi içimden , burda kim ne söylerse söylesin sen eşinden vazgeçmiyceksin hergün yine dayak yiyip uyuşturucu bağımlısınada çocuğa baba dedirteceksin, kv yi pışpışlıycaksın ee o zaman ne diye konu açtın bacım ?

hesap yeni açılmış, hepi topu burdaki 5 mesaj o da ilk sayfadan sonra hiç cevap yok..
evladı bağımlı olmasına rağmen sırf erkek olduğu için tedavi ettirmemekteinatçı bir kv.. hastalıklı ilişkiler yumağı, evlat sahibi olmasına rağmen uyuşturucu bağımlısı kocayı hala seviyorum diyen bir kadın..
çok gerçekçi gelmedi.. umarım da gerçek değildir..

Şimdi yeter demişsin keşke daha önce deseydin Geri dönme bırakın artık şu seviyorum mavralarını ,adam size eşya gibi davranıyor,canı istiyor seviyor,istemiyor dövüyor biraz saygınız kalsın kendinize ..Sağlıklı düşünebileceğin bir yerde olmanı diliyorum ,umarım kurtulursun ...

exctasy esrar ve bonzai kullanıyor ben bu durumu ögrendiğimde 4 aylık hamileydim maddi durum olmadıgından aslında varda ben görmuyorm neyse kaymakamlık yardımıyla balıklı rum hastanesıne yatırdık cıktıktan sonra 1ay kullanmadı tekrar başladı adıyamandakı menzile gitti 5 ay kullanmadı şimdi tekrar devam ben suan zaten ailemin yanındayım zaten kızıma kıyamıyorum ondan bu kadar surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…