kocamla buyuk sorunlarimmm

peki bişey sorucam benim psikolojik tedavi görmüş olmam velayet almama engel olurmu lütfen bilgidi olan paylaşsın alırız diyor onlar ama
olmaz öyle şey. onun durumu sizin durumunuzdan daha vahim. alırsınız velayeti

işte bende tam bu ikilemlerdeyim onun etkisiyle bana olmadık sebeplerden vuruyor sonrada sinir krizi geçirip nasıl dövdüm diye agıt yakıyor benden hemen özür diliyor bende hep affediyorum
ya uyuşturucu derken kimyasal mı kullanıyor ne kullanıyor da böyle kaybediyor kendini. Allah sabır versin doğru yolu bulabilirsin inşallah..

olmaz öyle şey. onun durumu sizin durumunuzdan daha vahim. alırsınız velayeti
korkumda bu ya devlet cocugumuda elimden alırsa 16 yaşında tedavi görsüm ama bitirdim suan doktor bişeyin yok diyor ama kvalidem sürekli bunu bana kullanıyor

extasy esrar bazende bonzai
şu ot dediklerini içen çokta sigara gibiymiş ama iş kimyasal olunca bişey diyemiyorum gerçekten zor bi durum. Kızının varlığıyla bu tarz şeylerden vazgeçmesi gerek aslında. evlenmeden önce kullanıyor muydu bilgin var mıydı?

buarada bana destek olmak isteyen herkese teşekkür ederim vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin

14 yaşından beri kullanıyormus ben 4 aylık hamileyken öğrendim evlendikten sonra kimse bana bişey demedi abisi falanda içiyomuş

korkumda bu ya devlet cocugumuda elimden alırsa 16 yaşında tedavi görsüm ama bitirdim suan doktor bişeyin yok diyor ama kvalidem sürekli bunu bana kullanıyor

İş güç sahibisiniz aileniz arkanızda destek..
O deli kaynananın dediğinemi bakacaklar
Ya ben şunu anlamıyorum.. kaynananızdan neden korkuyorsunuz.
Ne yapabilir... kim o neci

İş güç sahibisiniz aileniz arkanızda destek..
O deli kaynananın dediğinemi bakacaklar
Ya ben şunu anlamıyorum.. kaynananızdan neden korkuyorsunuz.
Ne yapabilir... kim o neci
keşke onu tanıyabilseydiniz çocukları resmen itaat ediyolar herşeyin içinde bana olmadık iftiralar attı bende artık dayanamayıpta terkettim evi

14 yaşından beri kullanıyormus ben 4 aylık hamileyken öğrendim evlendikten sonra kimse bana bişey demedi abisi falanda içiyomuş
bilseydiniz ayrılmanızdan korkmuş belli ki. Bu durumda ne yapılır çok bilmem bende mantığımdan çok duygularımla hareket ettiğim için hala evli olmanızı onun yanınızda kalmanızı yadırgayamıyorum..

bende duygularımın önüne geçemiyorum mantıgım ise 1 dk durman hata diyor ama kalbim bırakma diyor çok çaresizim inanın

kayınvalideler de ne çok biliyor her şeyi. avukat olmuş mübarek . siz ona niye soruyorsunz

bende duygularımın önüne geçemiyorum mantıgım ise 1 dk durman hata diyor ama kalbim bırakma diyor çok çaresizim inanın
mantıken zaten bunu buraya yazmadan yapacağınız şey belli ama işte ortada duygusal bağ olunca eli kolu bağlanıyor insanın. Aklı bile. Duanın gücüne inanıyorum ben. Dua edin bol bol illaki bi çıkar yol vardır

adıyamanda menzile gidenler bırakıyo dediler orayada gitti ama 5 ay en fazla kullanmadı ailesi hepsi kullanırken nasıl bırakır bilmiyorum

Yani buna bir çözüm bulmamiz gerekiyor gibi bir sey konusulmuyor mu aile icinde..
Esinizin tarafi demiyor mu boyle gitmez
Oglum kendini toparla gibisine

kayınvalideler de ne çok biliyor her şeyi. avukat olmuş mübarek . siz ona niye soruyorsunz
benim sormama gerek kalmıyor ki kendisi mübarek her konunun içinde emirler ondan çıkıyor iki evide yönetebiliyor kaynımın evinide bizim evden o yönetiyor

Yani buna bir çözüm bulmamiz gerekiyor gibi bir sey konusulmuyor mu aile icinde..
Esinizin tarafi demiyor mu boyle gitmez
Oglum kendini toparla gibisine
dediğim gibi onun ailesinde tüm erkekler kullanıyor yanı normal onlara göre babasıda dedeside bu yolda ölmüş ama onlar umursamıyor banada sen susup oturucaksın diyolar

İsin zor vallahi allah kolaylik versin...
Ailene sigin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…