- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Yorgunbiruye
Kocamla 10 senelik evliyiz. Cinsel konularda sorunlu olduğumuzu düşünüyorum aramızdada iletişim kavga vs. Cok sorun da yaşadık. Dört dörtlük bir evliliğimiz oldu diyemem. Ama cinsellik en başından beri sorunluydu bana göre. Benm antidepresan kullandgm dönemlerde oldu. O zamanlarda isteksizliğimde oldu. Ya eşim karşılığı olmadan cinsellik yaşayan biri değil. Beni arzuları için kullanan biri olmadı hiç bir zaman. Ben isteksizsem saygı duydu uzak durdu felan. Her neyse eşimin beni arzulamadıgını Düşünüyorum. En son geçen hafta ilişkiye girdik gecen ben istekliydim yanaştım yorgundu felan istemedi. Ama bana eş olarak insan olarak çok değer veriyor. Maddi manevi çok değer veriyor. Bunu görüyorum. Benden ve kızımızdan hiç bir şey esirgemiyor her anımda kararlarımda en büyük destekçim. Mesleğim var ben aynı zamanda kendi azmim ve onunda desteğiyle başardım bunu hatta bir çok başarı elde ettim ama bu cinsel konularda ben onun isteğini karşılayamıyormuşum gibi geliyor. Kafam çok karışık kendimi arzulanmıyor hissetmek çok kötü bir durum.