Kocamla çözemedigimiz sorun

Ailesinede kiziyorum madem böyleydi neden sebep oldularki
Kimse malim eksi demez aileler genelde aman genc aman evlenince duzelir aman sorumluluk alir toparlar aman biktim gecinsizliginden bir evlensinde rahat edeyim diye bakar
Kimse benim cocugum cok asabi gecimsiz sikintili demez diyemez evlat sonucta diyebilen cok azdir
İlac icme konusu sinir bozucu onu bir arastir sen ne iciyor isimlerini al
O beni biraz rahatsiz etti bagimliligimi var diye degilse tedavi gorur destek alir toparlar Toparlamazsada sen hasta olmadan basinin caresine bakarsin

Kv soyledigimde biz ondan ne çektik sen bilmiyosun dedi. o an jeton düstü. simdide ben cekiyorum dedim. keske soyleseymisler huyunu en azindan bile bile evlenmis olsaydim ben suclu olurdum eyvallah.

Kv soyledigimde biz ondan ne çektik sen bilmiyosun dedi. o an jeton düstü. simdide ben cekiyorum dedim. keske soyleseymisler huyunu en azindan bile bile evlenmis olsaydim ben suclu olurdum eyvallah.
muhtemelen bağımlı ve evde terör estiriyordu. evlenince düzelir veya karısı uğraşsın zihniyetinin kurbanı sen olmuşsun sanırım.
eğer ilaçlar sakıncalıysa hiç uğraşma, kurtar kendini.

psikolojik bir rahatsızlığı olabilir.sizinle hiçişey paylaşmıyor ki.çok anormal bir durum.hareketleri iş stresinden fazlası gibi sanki..bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama mutlaka aileleri devreye sokun sizin çözeceğiniz bişey değilki.çözememişsiniz zaten..

Evliliğin ilk yılı zor geçer herkes bilir
Ancak sizde şiddet var bu normal değil
Seni kolundan tutup fırlatıyorsa sana şiddet uyguluyordur bu net
Bu davranışlardan sevgi hissediyorsan sende de normal olmayan bir şeyler var

Ailesi bizi karistirmayin kendiniz çozun diyor. kendimiz cozemiyoruz nereye kadar size belli etmeyelim diyorum . çeki duzen versin kendine diyorum annesi ögut veriyor ama yine ayni. kafasina takacagi sey kredi yada is stresi baska bisey gelmiyor aklima..

Cogunun kutusunu atmis sadece iç ambalaji var.
Google a isimlerini yaz her ilacin prospektusu cikiyor uretici firmasina gore
İlginc niye atmis ki ecz olsa insan zaman zaman bakma ihtiyaci duyuyor agri kesicide bile gunluk kaca kadar aliniyordu yada alerji yapiyormuydu vs diye

Bence çok sağlıklı bi yöntem değil. Ben bi ara bambaşka bişey için diğer bir hastalık için kullanılan bi ilacı kullanmıştım yan etkisinden ötürü. Şimdi baksanız kötü bişey çıksa belki de başka bi etkisi için başka hastalıklarda da kullanılıyordur. Bu suçlamak için iyi bi yöntem değil bence.

Araştırmaya çok gerek yok yani o kadar ilaç alacak bir hastalığı olsa bilirdiniz zaten.

bile bile baskasinin evladini nasil yakiyorlar senin evladin kiymetliyse baskasininda kiymetli

Google a isimlerini yaz her ilacin prospektusu cikiyor uretici firmasina gore
İlginc niye atmis ki ecz olsa insan zaman zaman bakma ihtiyaci duyuyor agri kesicide bile gunluk kaca kadar aliniyordu yada alerji yapiyormuydu vs diye
Surekli kullandiklarina baktim zararli seyler degiller ya bogaz enfeksiyonu ya agri kesici tarzinda seyler 1 kutu daha var suan onlara bakiyorum.

belki de şizofreni vs gibi psikiyatrik problemi var haberiniz yok, tüm gün ilaç içmek nedir?

ağrı kesici bile ben önce baş masajı, limonlu su, sonra kahve içerim eğer hala geçmezse uyurum gene geçmezse ilaç kullanırım. her kullandığımız ilaç bir risk ki eczacı ise esas o biliyordur.

öyle şeker gibi ilaç içen biriyse psikotik ilaçlar kullanıp kafası güzel hale de getiriyor olabilir, eczacı olduğu için yeşil ve kırmızı reçete ile ulaşılan ilaçlar elinin altındadır sürekli ve bunları abuse ediyor olabilir bu da zamanla çok büyük sorunlara yol açar, şizofreniye kadar gidebilir.

madem durum böyle yaşlarınız da genç ailesiyle konuşup psikiyatriye gitmeyi teklif edin ve evde silah bulundurmayın.

ha ben olsam topuklarım açıkçası. uzun yıllar sevgi saygı duyduğum biri bu hale gelse sonradan elbette yanında olur ona destek veriririm, ama baştan sorunlu birine hasta bakıcılığı yapamam açıkçası.

Belkide vardır ben bilmiyorumdur tabi sizde haklisiniz mesela x le baslayip x le biten bi ilac örnegin. biseye bagimliligi varsa bu zamana kadar aklima gelmedi ama...

Surekli kullandiklarina baktim zararli seyler degiller ya bogaz enfeksiyonu ya agri kesici tarzinda seyler 1 kutu daha var suan onlara bakiyorum.

ağrı kesici dediğiniz şeyler de yüksek dozda alınırsa, kafayı güzel yapıyor, uyuşturucu niyetine kullanılabiliyor yani.

boğaz enfeksiyonu dediğiniz ilaçlardan da mesela içinde e... (yazmadım bilinmesin diye) olan ilaçlar reçetesiz satılmaz onlar da uyuşturucu niyetine kullanılabiir.

Belkide vardır ben bilmiyorumdur tabi sizde haklisiniz mesela x le baslayip x le biten bi ilac örnegin. ama aklima gelmedi degil ya biseye bagimliligi varsa bu zamana kadar aklima gelmedi ama...

evet bu da antidepresan dediğiniz ilaç tahmin ettiğim ilaçsa.

kafasına göre kullanmaması gerek, kendisi doktor da değil, yanlış iş yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…