E iyi onlari hepimiz donem donem kullaniyoruz asabi yapili demekki destek konusunda al karsina konus psikoljik olacak diye bir kaidede yok bazen vucuttaki eksikler hormonel sistemde aksakliklarda yapar test yapip psikolojikmi degilmi dr bakip yol gosterir sizeSurekli kullandiklarina baktim zararli seyler degiller ya bogaz enfeksiyonu ya agri kesici tarzinda seyler 1 kutu daha var suan onlara bakiyorum.
Ben burada en cok ailesini suclu buluyorum. sonucta daha oncesinde sevgili degildik. gorucu usulu tanistik. her ne olursa olsun sebep olmayacaklardi bu bana reva değil ki. oglum kotu boyle boyle diyemiyosa hic evlendirmeye kalkismayacaklardi haksizmiyim :/belki de şizofreni vs gibi psikiyatrik problemi var haberiniz yok, tüm gün ilaç içmek nedir?
ağrı kesici bile ben önce baş masajı, limonlu su, sonra kahve içerim eğer hala geçmezse uyurum gene geçmezse ilaç kullanırım. her kullandığımız ilaç bir risk ki eczacı ise esas o biliyordur.
öyle şeker gibi ilaç içen biriyse psikotik ilaçlar kullanıp kafası güzel hale de getiriyor olabilir, eczacı olduğu için yeşil ve kırmızı reçete ile ulaşılan ilaçlar elinin altındadır sürekli ve bunları abuse ediyor olabilir bu da zamanla çok büyük sorunlara yol açar, şizofreniye kadar gidebilir.
madem durum böyle yaşlarınız da genç ailesiyle konuşup psikiyatriye gitmeyi teklif edin ve evde silah bulundurmayın.
ha ben olsam topuklarım açıkçası. uzun yıllar sevgi saygı duyduğum biri bu hale gelse sonradan elbette yanında olur ona destek veriririm, ama baştan sorunlu birine hasta bakıcılığı yapamam açıkçası.
Ilk zamanlarda iciyodu tabi ben ne oldugunu bilmiyodum . kafami rahatlatiyo diyodu. ogrendikten sonra zorla biraktirdim. tabi ondan sonra eve getirdimi bilmiyorum. sık sık dip koseyide temizlerim gormedim hic.evet bu da antidepresan dediğiniz ilaç tahmin ettiğim ilaçsa.
kafasına göre kullanmaması gerek, kendisi doktor da değil, yanlış iş yapıyor.
Şu ilaclar bi bitsin gozume takilan bisey olmazsa ilk isim doktor konusunu konusmak zaten yapacak baska birseyde kalmiyor. dediginiz gibiE iyi onlari hepimiz donem donem kullaniyoruz asabi yapili demekki destek konusunda al karsina konus psikoljik olacak diye bir kaidede yok bazen vucuttaki eksikler hormonel sistemde aksakliklarda yapar test yapip psikolojikmi degilmi dr bakip yol gosterir size
Ben burada en cok ailesini suclu buluyorum. sonucta daha oncesinde sevgili degildik. gorucu usulu tanistik. her ne olursa olsun sebep olmayacaklardi bu bana reva değil ki. oglum kotu boyle boyle diyemiyosa hic evlendirmeye kalkismayacaklardi haksizmiyim :/
Ilk zamanlarda iciyodu tabi ben ne oldugunu bilmiyodum . kafami rahatlatiyo diyodu. ogrendikten sonra zorla biraktirdim. tabi ondan sonra eve getirdimi bilmiyorum. sık sık dip koseyide temizlerim gormedim hic.
Katiliyorum. esim bana bahsediyodu. benim hic kiz arkadasim olmadi . hoslandigim oldu onada acilamadim diyodu. yapı olarak öyle birisi oldugunu söyledi bana.kendine göre haklısın.
ama ben zaten görücü usulüne bu yüzden karşıyım. kimse ayranım ekşi demez.
bir erkek normalse kadınlarla konuşmasını biliyorsa, aileyi karıştırmadan hoşlandığı bir kadına usülünce yaklaşıp tanışabilir. tanışamıyorsa o erkek genelde sorunlu oluyor.
kadınlar için çok geçerli değil bu, kadınlar biraz çekingen olduklarından sorunlu biri olmadığı halde başkalarının tanıştırmasına ihtiyaç duyabilir ama erkekler için bu kararım kesin.
O balık ben yengeçIkizler burcumu esin?
Benim ilaclari kontrol etmedigimi biliyor ya . daha dogrusu suan tehlikeli bi ilac varsada ben farketmedim bakmadigimi tahmin etmistir. belki o rahatlikla is yerinde kullandigi ilaci evdede kullanabilir. cunku bi ton ilac variyi de tüm gün eczanede ise, ne içtiğini bilemezsiniz.
ki bence bu çok büyük bir sorun, elinin altındaki ilaçları abuse ediyor ise yani suistimal ediyorsa aşırı kullanıyorsa keyif versin vs diye seneler içinde bu durum kötüleşir çünkü ilaca toleransı geliştikçe daha fazla ve daha ağırını kullanmak isteyecek.
ayrıca bazı ilaçlar çok tehlikeli, yanlış kullanımda şizofreni bile yapabiliyor. en basitinden e.... içtiğini bildiğim bi arkadaşım sonradan psikiyatrik hasta oldu hastanede yattı, ki öncesinden de ben tuhaf hareketlerini görüp uzaklaşmıştım. bunlar tıp literatüründe bilinen gerçekler.
ama boşanmak helal tıpkı evlenmek gibiCanım ilk 4 sene şeytan yeni evlilerle uğraşırmış çok duydum çevremde de bende yaşadım ufak tefek şeyler .. Herkes o şiddet bu şiddet yapmayın bayanlar hemen yıksın mı yuvasını? haa ileri gider vurur o zaman farklı.. Allahın en sevmediği şey boşanmak.. Kuran okumasını biliyorsan her gün bakara suresini oku bilmiyosan mealini oku yada dinle derim tatlım 4 senelik evliyim 2 yaşında kızımız var Dualarla yuvam düzene girdi diyebilirim unutma ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR..
Hergun yasin tebareke amme kısa duâlar okurum duzenli. dr yöntemini deneyecegim. korkuyorum uyumaktan o denli. silahtan bi kurtulsam yine neyse.Canım ilk 4 sene şeytan yeni evlilerle uğraşırmış çok duydum çevremde de bende yaşadım ufak tefek şeyler .. Herkes o şiddet bu şiddet yapmayın bayanlar hemen yıksın mı yuvasını? haa ileri gider vurur o zaman farklı.. Allahın en sevmediği şey boşanmak.. Kuran okumasını biliyorsan her gün bakara suresini oku bilmiyosan mealini oku yada dinle derim tatlım 4 senelik evliyim 2 yaşında kızımız var Dualarla yuvam düzene girdi diyebilirim unutma ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR..
Eşim çok sabirsizdir tez tez dir. ama ortada keyf-i bisey yok keyiften olsa bu topiği acmazdim belkide boşanmistim. zamaninda ben bu kadar sinirli eş ler oldugunu dusunmuyorum. en azindan kari koca aralarinda çozerlermis. simdi aileyle bile çozülmüyorEvet canım Allahın en sevmediği helal onu anlatmak istedim zaten.. Zamanında annelerimizi de illa tutup atmşlardır babalarımız yada sinirlenip bağırıp çağırmıştır sabrettiler şimdi gelinler damatlar torunlar şimdikilerde hiç sabır yok yazık ki..
Eve geldiginde nadir yemek yer. cok sık hastalanır. ara ara terlemeleride oluyo kasiginda agri oluyo ara ara ishal de çok sık olur bilemedim ki :/ olabilirde aslinda kendini ilaca alistirmis resmen varı yoğu ilaç. evdeki butun ilaclara baktim anormal bisey yok.. yada is yerinde ne iciyosa özel bisey varsa icip gelebilirde bilemedimYoksunluk Sendromu
İlaca karşı fiziksel bağımlılık gelişen bir kişide, ilacın aniden kesilmesi sonucunda yoksunluk sendromu ortaya çıkar.
Klinik tabloda şu belirtiler görülür: Sıkıntı, sinirlilik, aşırı ve yoğun huzursuzluk, uykusuzluk, sık esneme, aşırı terleme, burun ve gözyaşısalgılarında artış, gözbebeklerinde genişleme, titremeler, birbirini izleyen nöbetler, kas ve eklem ağrıları, iştahsızlık, bulantı, kusma, ishal, yüksek tansiyon, ateş ve kas kasılmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?