Kocamla hayatimiz

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba arkadaşlar kocam ev iş ev iş surekli gidip geliyor
Eve gelip yorgunum diyip yatıyor
Ben çocuğumla sabah akşam evdeyim bunalıyorum bir yere gitcem diyorum akşam annem gile gel yemegi yer gelelim
Diyorum
Her gün annemdeyiz diyip duruyor
Ama günlük evdeyiz
Ve birde şu var iki de bir bezdiriyorsun
Git annen gilde kal kac gun
Diyip duruyor

Çocuğunuz kaç yaşında onunla gezip biraz kafa dağıtsanız iyi gelir bence. Eşinizin çalılma saatleri ve işi yoğun mu? Bazı adamları evden vinçle anca çıkarıyo kadınlar

Gidin annrnizin evine kalsın 1 hafta 10 gün aklı başına gelsin

1. İstediği işi yapsın ailesine zaman ayırmak zorunda
2. Yorgunluk bitmeyecek ama cocuğu büyüyecek ona yorgunda olsa büyürken eşlik etmek zorunda
3. Neden cocuğunuzla hep evdesiniz? Çıkın gezin
4. Annemle evlenmedim ben senle evlendim neden bu sebeple gidip kalayım diye kendisine bir sorun
5. Kendizi güzel ifade edemiyorsunuz
6. Babalık ve kocalık yapamayacaksa neden bu hayatı kurmuş?

Neden illa ya bir evin içinde olmanız gerekiyor ki? Hiç mi parka, markete , sahile gitmiyor musunuz? Sürekli dört duvar içinde olmak insanı bunaltır. Her gün olmasa da 2 güne bir dışarı mutlaka çıkın.

1 yasinda sabah 6 buçukta gidiyor aksam 8 de geliyor
Çalışma saatleri uzun, işi de yorucu ise çok haklı eve gelip dinlenmek istemesinde.
Ve erkekler o kadar da gezme tozma sevmiyor gerçekten, bebeğinizle siz parka çıkın, markete, AVM ye gidin...

1 yasinda sabah 6 buçukta gidiyor aksam 8 de geliyor
Çalışma saatleri çok uzunmuş gerçekten, hatta 8de gelip ev dışında bi yerde yemek ye tekrar eve gel bence ekstra yorucu ben istemezdim. Haftaiçi değilde haftasonuna plan koymaya çalışın. Bana haftaiçi dinlenmek istemesi normal geldi, sizde bebişle gezebilirsiniz, annenizde rahatsanız ne güzel gidin dinlenin sizde

Çocuğunuz kaç yaşında onunla gezip biraz kafa dağıtsanız iyi gelir bence. Eşinizin çalılma saatleri ve işi yoğun mu? Bazı adamları evden vinçle anca çıkarıyo kadınlar
Eşimi ite kaka evden çıkarıyorum. Sonra eve de ite kaka sokuyorum. Yani bi tık ilerisi gerçekten vinçle taşımak

Bende bazen öyleyim hiç ortam yok evdeyken hep ev gezerken hep dışarısı
Ya ama bizimki çok farklı. Geçen ortalama 1 saat gideceğimiz yolu hesaba katarak 4 buçuğa randevu aldım eşime. 2de elemanı geliyor boşa çıkıyor. 3te indim aşağı yarım saat dükkana malzeme topladı. Bi de bunları bırakıcakmış dükkana beni de 1 saate yakın aşağıda arabanın anahtarıyla bekledi. Çıldırdım resmen. biz gitmeye hazır olduğumuzda yarım saat vardı. İptal de edemedik. Acile gidelim yok özele gidelim yok. Yapacak bişey yok beklesin 15 gün duymayan kulakla napıyım sonra eve 8de döndük market gezdik yemek yedik boş boş eve de fidesi gelmedi beyfendinin bendeki böyle bi model

karı koca beraber yapmayı önerdiğiniz aktivite annenizde yemek yemekse elbette gelmez, ben de gitmem o kadar çalışıp sonra kayınvalide evine. annenize siz çocukla gidin vakit geçirin sonra dönün evinize. eşinizin çalışma saatleri çok yorucu, o yüzden çalıştıktan sonra dışarda bireyler yapmanız zor. eğer evin çok yakınında kameriye park gibi bir yerler varsa, akşam yemek için börek sandviç hazırlayıp termos çayla oraya inebilirsiniz açık havada oturur sohbet edersiniz. ya da evde beraber bir film izlemek, puzzle yapmak, çocuğu da katabileceğiniz minik oyunlarla aktivite yaparsınız. izin günleri de piknik yürüyüş ne bileyim belediyenin devletin bir tiyatrosu olur çift olarak arkadaşlarınızla buluşmak olur dışarda aktiviteler ayarlayın. yani tamam kocanız sizinle ilgilenmek zorunda ama adamın çalışma saatleri de belli; sizin kendinize kendi başınıza yapacak bir hobi bulmanız lazım. makrame olur pastacılık olur online kurslar olur; çocuğun okula başlayacağı zamana kadar bu tip hobiler yapın sonra da çalışın. eşim gelsin benimle ilgilensin diye hayat geçmez

Sadece eşin bu işi yapmiyor evet yoruluyor olabilir ama ayda bir size de zaman ayırabilir. Eşinizin duyarsızlığıni bir kenara alarak siz neden sürekli evdesiniz ? Çıkın dışarı ? Çocuk ağlar durmaz vs demeyin çocuk bu ağlar da kusarda üç beş çıkarsınız sonra huyunu suyunu çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…