Kocamla hayatimiz

Bende evden 6 da çıkıp akşam 8 de gelsem, kv gidip yemek yiyip kocamın gönlü olsun diye bu eziyeti çekmem eve gidip dinlenmek isterim, başımda anama gidelim , dışarı çıkalım ,çıkar bizi ,eglendir bizi ,gezdir bizi diyen bir kocaya zor tahammül ederim .Hatta beni onemsemedigini,yoruldugumu,onlar için ugrastigimi,emegimi görmeden bencilce istekte bulunan kocadan soğurum.Kendi kendinize aktivite bulun,illa koca şart değil.İzin gününde beraber parka gidin oturun eve gelin film izleyin,alanı siz yaratın ........

Neredeyse tüm konularına üstün körü bakıp geçtim ama suriyeli değilsen bu Türkçe ne allah aşkına ? Mağarada mı yetiştirdiler git önce bir Türkçe öğren ardından bir hayat edin kendine, bir iş bak okul bak kursa git bir şey yap. Beni bena bane yazıp duruyorsun. Sürekli kocam kocamın ailesi vs. Beni bile bunalttın.

Benim eşimde akşam sekizde geliyor(du)ve çok yoruluyor haftaici bir etkinlik beklemiyorum açıkçası.
Bir buçuk yaşında bebeğim var gündüz parka çıkarıyoruz aileme de gündüz gidiyorum.
Eşimle de haftasonu plan yapıyoruz
Ve böyle gitmeyecek diye daha yakında iş bulduk sizde mutsuzsanız eşinizin iş durumunu düzenleme ihtimaliniz varsa değerlendirin derim.

1 yasinda sabah 6 buçukta gidiyor aksam 8 de geliyor
Günde 14 saat mi çalışıyor bu adam?
Bırakın dinlensin 14 saat çok uzun. Ne iş yapıyor peki? Yani kim olsa onca saat çalışıp gelip birde sizi gezdirmez kendiniz çıkın gezin çok istiyorsanız, eşiniz olmadan çıkamıyor musunuz?

Ben de öyle düşündüm, okurken yoruldum.

Olur mu aaaa kocası olmadan nasıl gezsin? Adam 14 saat çalışacak bu sıcakta sonra kv gidecek, gitmek istemezse trip yiyecek.
Sonra sabahın köründe işe gitmeyecek gibi karısını gezdirecek yoksa yine trip trip trip
Allahım Müge Anlı’nın dediği gibi geldim gidiyorum bi şöyle kendi kıymetimi bilemedim vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…