- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
- 698
ben de benzer durumdayım ama benim ki biraz daha kırıcı ve aşşağlayıcı maalesef.eşimle altı yıllık evliyiz ve o askere gidene kadar yani ilk dört yıl cinsel hayatımız harikaydı.her kuytuda birbirimizi sıkıştırırdık,asansör ve araba bile buna dahildi.siz düşünün artık.bu dört yılda bir iki kez durgunluk dönemlerine girdik.neler oluyor diye sorduğumda bana bir açıklama yapamamıştı ve cevabı bir şey yok olmuştu.bu benim için de bir ihtiyaç demiştim,bu kadar ara veremeyiz demiştim bana haklısın demişti.sakince beni dinlemişti.neyse sonra bir gün askere gitti,altı ay sonra döndü ilk bir iki gün özlemle beraber olduk sonra tık yok.bıçak gibi kesiliverdi birden.ayda ikiye kadar düştü ve o nadir birlikteliklerin birinde hamile kaldım.bu hamilelik ona iyice bahane oldu ve dokuz ay yanıma yaklaşmadı.sonra doğum ,kırk vs. ayda yılda bir beraber oluyoruz yine.bir gece herzamanki gibi yine ben yanaştım ona,istemiyor. bu kadar zaman oldu hiç mi özlemedin beni diye sinir krizi geçirdim ve bana cevabı böyle kontrolünü kaybetme sen artık annesin,çocuğunu düşün, ona bak oldu akannehir ne alaka? iki üç ayda bire düştü beraberliklerimiz.o da vazife gibi yaptığı o kadar belliki..ben yine konuşmaya çalışıyorum bu süreçte onunla,ama değişen bir şey olmuyor.en sonunda geçtiğimiz eylül ayında sorularımdan bunalmış olmalı ki ve bence kaçacak yeri de kalmadığı için olacak beni doladı diline.çok zayıfsın seni beğenmiyorum artık dedi:1shok: iyide ben evlendiğimizden beri aynı kilodayım.dört sene her bulduğu yerde sevişirken şişmandım da şimdi mi zayıfladımakannehir bahaneler gün geçtikçe artmaya başladı çünkü ben böyle olmaz bu normal değil deyip onu köşeye sıkıştırıyordum devamlı.bahane listesi uzayıp gitmeye başladı.yok göğüslerin küçük,yok göğüs kafesin mi çökük senin,yok kolunda tüy mü var,yok gözünün üstünde kaşın var vs.vs.vs.dört yıldır bunlar sorun değildi,her şey iyiydi.birden bire benim göğsüm kolum kaşım gözüm gözüne battıakannehir anlayacağınız bahaneler..bahaneler..bahaneler..en son hafta sonu çok çirkinsin dedi bana.artık yüzüme resmen iğrenerek bakıyor dün gece çok antipatik olduğumu söyledi.ve ben zamanla tuhaf bir şekilde bu noktaya gelen ilişkimin bitişini arka arkaya sırlanmaya başlayan ve gün geçtikçe dozu artan bahaneler zincirine çaresizce bakarak seyrediyorum.evet çoğunuzun aklına gelen benim de aklıma geliyor.başka biri.bunalıma soktu beni,kendimi değersiz bir böcek gibi hissediyorum resmen.beğenilmemeye başlanmak ve bunun yüzünüze acımasızca söylenmesi.bir kadının gururuyla bu kadar oynanabilir.kimseyle görüşmek istemiyorum.işe bile gitmiyorum kaç gündür çünkü dışarıya çıkmak istemiyorum.beni bu hale getirdiği için o adamdan da nefret ediyorum.sanırım benim tek kurtuluşum boşanmak.bu hasta ruhlu adamdan kaçmalıyım kurtulmalıyım.kendime olan güvenimi yeniden kazanmalıyım.
bu ne yaaaa..hayretler içinde okudum!! kusura bakma ama çok saygısız bir eşin war..
hiç üzme kendini canım..hayat devam edecek elbet..sevmiyorsan uzatma..kendi psikolojini de bozma!