- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi hayat343434
Pis bi adammış yazı k dua et allah ıslah etsin çockyapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten gomleklerı babası verdi eşime gömlek fabrikasında çalışıyorlarburada siz babasına gideceğini duyunca hasetlik yapmışınız biraz. babana verme kardeşime ver demişiniz. zaten ilk babası istemiş. eşinizin baba sen dur eşimin kardeşine vericez demek terbiyesizlik olurdu
Ben kayinbederim ede söyledim ben artık yoruldum diye bosayacaksa boşasın bende istemiyorum artık diye.. kayinbederimle aramız çok iyidir kendi babam gibidir. Konuştuk baya beni yatıştıricı konuştu çok sağolsun iyiki var...onca problemin içinde boş ol lafına , dini nikaha filan takılmış millet pes yani. kanun önünde hala evlisiniz, öyle boş ol demekle olmuyor beyefendi kaçak güreşmesin. yiyorsa gitsin çatır çatır boşasın mahkemede o kadar istemiyorsa. blöflere gelmeyin.
evet biraz anlayış...Size daha mesaj yazmıyorum lütfen sizde yazmayın gerçekten beni bunalttiniz iyice evet o daha önemli o yüzden biraz anlayis
Allahım yardım etsin hepimize.. kafam çok karışık beynim patlayacak artık düşünmekten iyiki buraya üye olmuşum sizlerle konuşuyorum aileme soyleyemiyor um uzulmesinler diye..Pis bi adammış yazı k dua et allah ıslah etsin çockyapma
Yalnız benim bildiğim o bir hakkın sizde olması icin nikah kıyılırken hocanın belirtmesi gerekiyormuş sanirim sizin bir hocaya danismaniz gerek cunki nikahiniz dusmuse benziyor cunki espiri olarak bile 1 kere soylenirse o sozcukler geriye iki hak kaliyor diye biliyorum yanlis bilmiyorsam en iyisimi siz bir bilene danisinBöyleyse çok güzel. Çok sevindim çünkü günaha girmek istemem
Ha bide şey diye biliyorum 3 sefer söyledi ama bu 1. Hakkı diye tvlerde hergün hocalar çıkıyor öyle kolay boşanamazlar diye![]()
3talak 1boşanma. .Böyleyse çok güzel. Çok sevindim çünkü günaha girmek istemem
TaMAM ben yarin arastiricam Teşekkürler ilgilendiğiniz için.. 3 e bir diye oluyor biliyorum bende yarın arastiricam hemen sağolunYalnız benim bildiğim o bir hakkın sizde olması icin nikah kıyılırken hocanın belirtmesi gerekiyormuş sanirim sizin bir hocaya danismaniz gerek cunki nikahiniz dusmuse benziyor cunki espiri olarak bile 1 kere soylenirse o sozcukler geriye iki hak kaliyor diye biliyorum yanlis bilmiyorsam en iyisimi siz bir bilene danisin
Siz genede bir hocaya danışın içiniz rahat etsinBöyleyse çok güzel. Çok sevindim çünkü günaha girmek istemem
Üzgünüm ama nikahınız düşmüş . Boşanalım demesi bile nikah düşürüyo bakın erkeğin demesiyle düşüyor , kadının. Demesiyle değil. Bizzzat hoca nikahım kıyılırken hoca anlatmıştı. Offf eşin kaç yaşında böyle de olmaz ki en güzel aylarınız neden bu kadar itici ve hemen boşanalım vs diyor . Evcilik mi bu ya ergen mi ?Bu ikinci beni evden kovması boşanalim lari saymıyorum söylüyor sonra pişman oluyor yoruldum artık bende.. Çocuk yapmayı bende düşünmüyorum Allah herseyin hayirlisinı versin ama birşeyleri oturtmamiz lazım.. İnsanlara karşı ikili olamıyorum keşke biraz mesafe koyabilsem...
Nasıl yapacağım o dediğinizi nasıl davranmaliyim?Bence olmuyorsa bırak yani evden kovmak ne demek yaaa bence çok fazla şımartmışsın aklını başına getirecek şey ona onun vazgeçilebilecek bir adam olduğunu göstermek!
Yaa benim canımı en çok sikanda bu zaten çocuk gibi hareketler ona söylediğim zaman haksız ben oluyorum en güzel anlarimizi nasıl geciriyoruz evliligimizin en başından beri... Ve herzaman asla benim yasitlarimla evlenmem dedim olgun birisi isterdim hep tam tersi oldu büyük konuştum sanırım.. tek istediğim biraz olgunlukÜzgünüm ama nikahınız düşmüş . Boşanalım demesi bile nikah düşürüyo bakın erkeğin demesiyle düşüyor , kadının. Demesiyle değil. Bizzzat hoca nikahım kıyılırken hoca anlatmıştı. Offf eşin kaç yaşında böyle de olmaz ki en güzel aylarınız neden bu kadar itici ve hemen boşanalım vs diyor . Evcilik mi bu ya ergen mi ?
Yahu arkadaşım sende de bir enterasanlık var hala bütün bu olanlara rağmen gidip nikahmı tazeleyecen!!TaMAM ben yarin arastiricam Teşekkürler ilgilendiğiniz için.. 3 e bir diye oluyor biliyorum bende yarın arastiricam hemen sağolun
Rica ederim hakkinizda hayirlisi olsun nediim tartismanizda 8 aylik bir evlilige gore cok gereksiz ve boyle bir tartismadan konu bosanma sozcuklerine nasil dokuldu acaba esiniz bence sizden bosanmayi kafaya koymus yol yapiyo gibi geldi bn 10 yillik evliyim cok daha farkli ve agir tartismalarimiz oldu ve o sozcuklere hic gelmedi konu he kizdikca istemiyosan bosanalom falan diyordum bn ama o hoc duymuyodu bile bni sacmaliyosun diye cnm o yuzden sen en iyisimi iyice karsina esini alip evliligini ve dusuncelerini esinin bu evlilikle ilgili iyice bi konus cnmTaMAM ben yarin arastiricam Teşekkürler ilgilendiğiniz için.. 3 e bir diye oluyor biliyorum bende yarın arastiricam hemen sağolun
Konuşunca şey diyor ben ne yapsam yaranamiyorum hep senin gözünde kötüyüm ne yapayım söyle onu yapayım o zman diyor bende biraz olgunluk istiyorum sadece diyorum konuşuyoruz 2 gün iyi sonra gene aynıRica ederim hakkinizda hayirlisi olsun nediim tartismanizda 8 aylik bir evlilige gore cok gereksiz ve boyle bir tartismadan konu bosanma sozcuklerine nasil dokuldu acaba esiniz bence sizden bosanmayi kafaya koymus yol yapiyo gibi geldi bn 10 yillik evliyim cok daha farkli ve agir tartismalarimiz oldu ve o sozcuklere hic gelmedi konu he kizdikca istemiyosan bosanalom falan diyordum bn ama o hoc duymuyodu bile bni sacmaliyosun diye cnm o yuzden sen en iyisimi iyice karsina esini alip evliligini ve dusuncelerini esinin bu evlilikle ilgili iyice bi konus cnm
Hakkinda hayirlisi sen cok iyi dusun bu evliligi cnm tabiki tek cozum bosanmak diil once olumlu yollari bulmaya calis sonrasi zaten Allah kerimKonuşunca şey diyor ben ne yapsam yaranamiyorum hep senin gözünde kötüyüm ne yapayım söyle onu yapayım o zman diyor bende biraz olgunluk istiyorum sadece diyorum konuşuyoruz 2 gün iyi sonra gene aynı
Ne yapabilirim sizce annem kanser hastası onu üzmek en son istediğim şey bende isterim çekip gitmek asla böyle şeylere boyun egmem ama bazı şeylerde gerekeni değil olmasi gerekeni yapıyorsun suan gözlerim dolu dolu arkadaşlar...Yahu arkadaşım sende de bir enterasanlık var hala bütün bu olanlara rağmen gidip nikahmı tazeleyecen!!
Adamın daha çok bi yerleri kalksın o zaman..
Git babanın evine kapıya kendisi gelip yalvarmayana kadar gitme o eve;babasına da kanma hemen.Haa geldi o zaman tekrar bi imam nikahı kıyarsınız ;baktın gelmedi hiç zaman kaybetmeden boşan!!!
Allahım büyük bi yol gösterir elbetHakkinda hayirlisi sen cok iyi dusun bu evliligi cnm tabiki tek cozum bosanmak diil once olumlu yollari bulmaya calis sonrasi zaten Allah kerim
Öncelikle Allah şifa versin inşallah.Ne yapabilirim sizce annem kanser hastası onu üzmek en son istediğim şey bende isterim çekip gitmek asla böyle şeylere boyun egmem ama bazı şeylerde gerekeni değil olmasi gerekeni yapıyorsun suan gözlerim dolu dolu arkadaşlar...