kocamla kendim arasında kaldım yardım edin

Bence şöyle güzel bir iç çamaşırı giy-kırmızı olması önemli- yüzünü de bir tülle ört. Bir müzik eşliğinde elinde tepsiyle odaya gir. Ben olsam öyle şeyler yaparım. O kadınları geçerim. Fit ol kapatıcı aydınlatıcı vs sür vücuduna. Yapyani bbunları
ciddi misin sen

Bu söylediğinizde ciddi misiniz? Adam iğrençliğin dibine vuracak, kadın da birilerini geçmeye mi çalışacak? Değmeyen adama selam bile verilmez, siz bunları anlatıyorsunuz. Ben yine de ironi yaptığızı varsaymak istiyorum.
dalga geçiyo herhalde bu mesajın ciddiye alınır yanı yok

Bu kafada adamlara sinir oluyorum. .kadın sabahtan akşama kadar çalış Didin yemek bulaşık bilmem ne yapsın. Sonra güzel güzel yıkanıp koku sürsün fantezi geceliğini giysin eee peki adam tüm gün ayağında kokuşmus çorabı sidikli donuyla yatağa girsin. Oldu. Çok muhteşem yüzyıl izlemekten oluyor bunlar .

eşimle beni bilgisayarda yabancı kadınlarla yazışarak aldatıyor kamerada onlarla kendini tatmin ediyo bana ilgisiz davranıyor sonrada benim ilgisiz olduğumu söylüyor ben ona hazırlanıp kendimi sunacakmışım siz olsanız ne yapardınız

Valla hazırlanıp kendimi sunardım ama kocama değil...
Kameradan başka erkeklere...

Bu kafada adamlara sinir oluyorum. .kadın sabahtan akşama kadar çalış Didin yemek bulaşık bilmem ne yapsın. Sonra güzel güzel yıkanıp koku sürsün fantezi geceliğini giysin eee peki adam tüm gün ayağında kokuşmus çorabı sidikli donuyla yatağa girsin. Oldu. Çok muhteşem yüzyıl izlemekten oluyor bunlar .
konuş konuş erkeklerde özen gösterse ya dimi ama yok ozamanda gözler fora

Ay süpersin ya kahkaha attım resmen:KK70:

eşimle beni bilgisayarda yabancı kadınlarla yazışarak aldatıyor kamerada onlarla kendini tatmin ediyo bana ilgisiz davranıyor sonrada benim ilgisiz olduğumu söylüyor ben ona hazırlanıp kendimi sunacakmışım siz olsanız ne yapardınız
Beklesin paşam.

Eşiniz sizi cinsel bir meta olarak algılamanın ötesine geçemiyorsa hiç evlenmemişsiniz. Sizinki cinsel partnerlik. Eşiniz size insan olarak saygı gösteremiyor ve sizin de bu saygısızlığı kabul etmenizi istiyor. Üstelik sizi aldatıyor.

Adam sizin için ne yapıyor peki? Siz bulunmaz hint kumaşı elinizden kaçmasın diye türlü türlü çaba gösterirken adam da ilişkinize aynı çabayı gösterecek mi?
Valla kendi namıma diyorum eşim evliliğimize elinden geleni yapıyo ufak yaramazlıkları oldu evet ama konu sahibi gibi bişey değil

Padisahlar böyle miydi yani ğünümüz dizileri insnları kötü etkilemiş.. esiniz terbiyesz olduğu kadarda yüzsüzmüş..

Padisahlar böyle miydi yani ğünümüz dizileri insnları kötü etkilemiş.. esiniz terbiyesz olduğu kadarda yüzsüzmüş..
aynen. aptal aptal diziler yüzünden padişahları millet zevk düşkünü aklı sürekli uçkurunda sanıyo.

neyse. konuya yorumum. konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Insanlarda ahlak kalmadi. Kadini meta olarak goren bu duzene bir sekilde kendini kaptirdi erkekler. Kadin heran cinsellik kokmali erkek istedigi an hazzina kavusmali mantigindalar. Allah akil fikir versin erkeklerimize
Bence erkeklerden önce kadınlara versin allah akıl fikir..Kadınların çoğu kendini meta olarak görüyo ve bu düzenin parçası olmuş çoğu çoktan. Dışarı çıkıp sorsak erkek niye aldatır 100 kişiden 98i ; kadın erkeğin isteklerine cevap verememistir,vermeliydi her istediğini yapsa hatta istemediklerini de sürpriz yapsa derler.Dışarı çıkıp sormaya da gerek yok burada bi konu açsam üyelerin yarısı hatta daha fazlası kadını suçlar..Önce kadınlardaki kafanın değişmesi lazım!.

Demek ki kocan o işe düşkün ve fantezilero var al karşına konuş bu konudaki isteklerin ne gel bendrn iistebeni aldatmakta fçözüm arama de. Ve daha özenli istekli o

Back
X