kocamla kendim arasında kaldım yardım edin

yok 7 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var ve eşimin gözünün içine bakan bir kadınım ama beni yinede ilgisizlik ve saygısızlıkla suçluyo
Kocanın gözü dışarı kaçmış canım ozaman hiç canını sıkma dicem ama sıkılıyo bende çok uğraştım eşim kuaför ve dizi kuaförü baksan etrafındaki kadınların çoğu manken oyuncu bilmem ne sosyal arkadaşlıkları ama yapıyolar öylede böyle yapıyolar bende kendimi PADİŞAHIMA sunarım ama gözü dışarda olunca değişmiyo (o belirtme sana değil canım alınma) allah islah etsin bence bilgisayara şifre koy hatta bi parçasını çıkarıp sakla masa üstü bilgisayarsa

tamam da bende bayanım her gece giyinip süslenip yatagın ortasında onu mu beklicem isteyen erkek gelir dokunur bişey yapar bu adam böyle değildi ki 7. senemizdeyiz ben onla ilgilenmiyormusum oda benle ilgilenmiyor ben napim işe git işten gel yemek yap kaynana doyur cocuk doyur hazırla onun işyerine git ona yemek götür gel ev topla cocuk uyut herif gelsin direk banyoya sonra küt yatağa suratıma bakmadan ben daha ne yapayım ne sohpet var ne bişey

var hazırlanıyorum tabiki odayı hoş kokularla ve mumlarla süslüyorum geceliklerimi giyip makyaj yapıyorum ama hazırlık yapmazsam bana dokunmuyor
Oda ilginç miş bu adamlar kudurmuş gerçekten fantazi düşkünü sapık ruhlu iradesizler

Kocanın gözü dışarı kaçmış canım ozaman hiç canını sıkma dicem ama sıkılıyo bende çok uğraştım eşim kuaför ve dizi kuaförü baksan etrafındaki kadınların çoğu manken oyuncu bilmem ne sosyal arkadaşlıkları ama yapıyolar öylede böyle yapıyolar bende kendimi PADİŞAHIMA sunarım ama gözü dışarda olunca değişmiyo (o belirtme sana değil canım alınma) allah islah etsin bence bilgisayara şifre koy hatta bi parçasını çıkarıp sakla masa üstü bilgisayarsa
işyerinde var canım yapacak bişey yok ki

Ay erkek aldatıyosa kadın suçludur dimi?? Ona ilgi göstermemiştir,ona seksi davranışlarda bulunmamıştır vs vs.. Kadınlar zaten erkekleri memnun etmek icin gönderilmiştir bu dünyaya. Bu fani dünyaya karşı tek vazifemiz erkeği her durumda memnun etmeye çalışmak,erkek bize iyi davranmiyosa,aldatiyosa daha da iyi davranmak..çünkü aldatilmanin ve kötü davranışlara maruz kalmanın tek suçlusu biz kadınlarız öyle değil mi? Erkekler herşeyin en güzelini hakediyo ama kadınlarin istekleri,ihtiyaclari,duygulari olmadigi için onlara hiçbirşey gerekmez ne gerek var ki kadınları memnun etmek için olabildiğince enerji harcamaya ne de olsa alt tarafı kadınız!!..

Böylesine tak pıçağı karnından çek boğazına kadar

Yahu neyin yardımı miğden alıyosa buyur devam et, kan çıkar bu adamla aynı havayı bile solumam
midem almıyo şuan ayrı odalarda yatıyoruz yanına gitmek gelmiyo içimden ama kızım babasına düşkün boşanmak istiyorum kız babada baba diyo çok zor durumdayım düzelceğinide sanmıyorum

Nasıl bi işyeriymiş o öyle yaa işyerinde sanal ilişki yaşayıp boşalıp evde banyo mu yapıyor bu adam. Ne iş yapıyor çok merak ettim doğrusu

işte sorunda bu affede affede yetti hadi yuvamı bozmayım diyorum ama benden gidiyor kendimden nefret ediyorum kadınlar zaten benden güzel olsa bişey demicem kendimden tiksinir oldum

tamam da bende bayanım her gece giyinip süslenip yatagın ortasında onu mu beklicem isteyen erkek gelir dokunur bişey yapar bu adam böyle değildi ki 7. senemizdeyiz ben onla ilgilenmiyormusum oda benle ilgilenmiyor ben napim işe git işten gel yemek yap kaynana doyur cocuk doyur hazırla onun işyerine git ona yemek götür gel ev topla cocuk uyut herif gelsin direk banyoya sonra küt yatağa suratıma bakmadan ben daha ne yapayım ne sohpet var ne bişey

pis, çocugunun rızkıyla gıdıp senı aldatmış bi de hala ış yerıne yemek mı koşturuyosun?
sorunu biraz da kendınde ara. adamın neden yuzsuzlestıgı bellı olmuş.

insan kızından utanır ya ne o öle ergen gibi cam karşısında ..
kocanızın sizi sevdiğini hiç sanmıyorum.. sohbet yok vs demişsiniz.. adam iki kelam etmiyor ama sizin kendinizi ona sunmanızı bekliyor..

pis, çocugunun rızkıyla gıdıp senı aldatmış bi de hala ış yerıne yemek mı koşturuyosun?
sorunu biraz da kendınde ara. adamın neden yuzsuzlestıgı bellı olmuş.
iş arkadaşımda öyle dedi sen onu çok şımarttın götürme dedi ben fazla sevdiğimden kıyamadım oda nankörlük yaptı bana

Ya aldatıyolar bide demiyolar mı sen ilgisizsin ondan diye...
Sanki kendileri ilgi manyagı yapıyorlar bizi....

Senim kocanın yaptığı kılıf bulmak...Devam edecek gibi duruyor

BAKKAL CANIM masa altında prezervatif takıyo herhalde pisliği orayı aksın diye biz arkadaşla öyle düşündüük
Prezervatif varsa işin içinde sanalla kaldığını zannetmiyorum. İlla ki reelde biriyle birlikte oluyordur. O pisliğin akmasını akıl edecek adam o haltı yemez zaten.

Back
X