Yok anacım nerde alışmış hep önüne konmuş yemek, bir iki öğrettim ama nafile girip yapmadı Bile sonra hiç,üşengeç zaten hemen sipariş dışardanSende çalışıyormuşsun madem o yapsın yemeği. .
İnanmıyorum aynısı resmen Aynı tepkiler ben de hamarat olarak tanınan bilinen biriyim elim en ufak bişeyde ayni şeyleri söyler bana ve annesinin çamaşır makinası yokken elde yıkadığını Bile söyledi bana patladım artık resmen çıldırdım herşeyi kabul ederim ana nankörlüğü asla Canim gercekten nankor insanla yapmasi cok ama cok zorr ben dört dörtluk her gun camasir bulaskyemek vs... yapmama ragmen sen bana ne karilik yapiyorsun diyor afedersin zikkim bogazina hortum gibi yiyor hala ben evde ne yiyorum diyor tabi bende artk cildriyorum kfurler yagdriyorum sogudum bttim ha bide ustune anasini koruyo bana sen benm anam kadar olamazsn vs.. anasinida birr gorsen allah dusmanima vermesin
Kesinlikle katılıyorum ne yapsak da yaranamıyoruz aynen bu erkekler şımartılmaya gelmez kesinlikle hemen tepemize çıkıyorlar yani benim evliliğimde gördüğüm buuyuma onuda yanlzı yapıyosun tepkin bu olmamalı tabi kac senelik evlisin bilmem ben 8 sene olcak nerdeyse ilk yıllar saf gibi kavga ettıkmı butun gun yemek yemez yataktan cıkmazdım simdi seyimde degil yanii kimse icin kendimi üzemem benden 1 tane var yemek zaten cok meraklı dgeilim keyfime baglı yaparım yapmam erkegide böyle alıstırcan her zaman agam pasam yaparsan 1000 yaparsın 1 gun yapmazsın sen zaten ne yaptın kı olur bosuna nenelerimiz erkegin 2 kasıgı varsa 1 rini kırıcan dememis ama bu kadınlar kocaları tarafından terslenmeye mahkum hala hizmet etsinler pehhh
İşte niye çabalayan ben olayım birazda onlar zorda kalıp çabalamasınlar mı onları böyle yaoarkÖnceden bende sofrasini kurmazdim
Öyle cezalandiriyorum zannederdim.
Hani gitsin alsin yesin banane der gibi
Ne halin varsa gör der gibi.
Sonra cocukca davrandigimi fark ettim.
Küssemde yemekde yapiyorum,sofrada hazirliyorum,ütüde yapiyorum.
O kusmeler boyle yapmayinca uzuyor
Ama sen yine normal davrandiginda konusmasaniz bile ara daha cabuk isiniyor
Evliliklerde 1ay konusmayani küs kalanı dahi duydum
Dogru bulmuyorum
İllaki küsüluyor ama uzatmak yersiz.
Evet bence de yaptığınız doğru..yemeği yaparım ama çok çok aynı sofraya oturmam yada tek yerim o sonra yesin..sonra ellerine koz geçiyor gibi kullanıyorlarBenim fikrimce yanlış, yaparım yemeğini koyarım önüne ister yer ister yemez. Ama kesinlikle onunla aynı sofraya oturmam.
Zaten en ufak sıkıntıda yorgunlukta, yemek yiyemem. Bana göre yanlış, başkasına göre doğru olabilir. Ama ben her daim yaparım. Allah rızası için...
Ya niye zor durumda kalsinİşte niye çabalayan ben olayım birazda onlar zorda kalıp çabalamasınlar mı onları böyle yaoark
Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?