Kocamla küs iken yemek yapmıyorum

İnanmıyorum aynısı resmen Aynı tepkiler ben de hamarat olarak tanınan bilinen biriyim elim en ufak bişeyde ayni şeyleri söyler bana ve annesinin çamaşır makinası yokken elde yıkadığını Bile söyledi bana patladım artık resmen çıldırdım herşeyi kabul ederim ana nankörlüğü asla ‍

Küs olmadiginizda da , sıkıntılı zamanlarda yemek yapmiyorsaniz yaptığınız olabilir ama sadece küsken bu durum geçerliyse ben karşıyım bu durumlara.
Eşler karşılıklı olarak küs olsalar bile , ustlendikleri / paylaştıkları işleri yapmalı.

Servis yapmayın, masa hazırlamayin ama yemeğiniz hazır olsun bence.

Kesinlikle katılıyorum ne yapsak da yaranamıyoruz aynen bu erkekler şımartılmaya gelmez kesinlikle hemen tepemize çıkıyorlar yani benim evliliğimde gördüğüm bu

Benim fikrimce yanlış, yaparım yemeğini koyarım önüne ister yer ister yemez. Ama kesinlikle onunla aynı sofraya oturmam.

Zaten en ufak sıkıntıda yorgunlukta, yemek yiyemem. Bana göre yanlış, başkasına göre doğru olabilir. Ama ben her daim yaparım. Allah rızası için...

İşte niye çabalayan ben olayım birazda onlar zorda kalıp çabalamasınlar mı onları böyle yaoark

Evet bence de yaptığınız doğru..yemeği yaparım ama çok çok aynı sofraya oturmam yada tek yerim o sonra yesin..sonra ellerine koz geçiyor gibi kullanıyorlar

İyice gitgellerdeyim valla bu konuda bir yanım öyle diyor bir yanım böyle

Senin bu kafayla evliliğin çok sürmez. Hiç doğru bulmadım. Niye ben yapayım o yapsın kafasındasın. Evlilik.bu mu ?? Biraz sen biraz o fedakarlık yapacak ki evlilik sürsün mutlu huzurlu yuvan olsun. Yok ben küstüm gitsin dışardan yesin ne hali varsa görsün yapmıyorum bişey falan hiç doğru değil.

Bence da yapsan daha iyi olur. İster yesin ister yemesin. Tencerenin hazır ocakta dursun. Sonra ilerde sana karşı kullanacak koz olmasın elinde. Çocuk gibiydin demesin. Bir de zaten çalışıyorsun niye arada o da yemek yapmıyor. Bence sen şu evciliği falan boşver de onu yemek yapmaya zorla. Bence esas sorun bu.. Yani başında yapmamışsın ama olsun. Bak 2 yıldan sonra küsünce artık yemek yapmıyorum diyorsun. Buna alıştırdın belki adamı ona da alıştırırsın. Yaptığı zehir olsa otur ye bahane bulma o da heveslensin hep yapsın. Kolay gelsin.

İşte niye çabalayan ben olayım birazda onlar zorda kalıp çabalamasınlar mı onları böyle yaoark
Ya niye zor durumda kalsin
Disardan yer
Zeytin peynir yer karni doyar bir sekilde
Biz kendimizi uzuyoruz.
Ben normal yaptigim gunluk seyleri yapiyorum ama konusmuyorum küstuysem.
Erken uyuyorum.
Onunla sohbet etmeyince o yalniz kaliyo kendi sıkılıyo
Bisey soruyor laf atiyor

Canım siz mutlu olmak için evlendiniz demi , bir hayatı paylaşmak için, karşınıza çıkan zorluklarla birlikte mücadele edebilmek için ve daha bir sürü şey için. . . Sorunun kaynağı birbirinizle inatlaşmaktan kaynaklanıyor sanırım. Sen ona güzel davran nazik ve kibar davran ondan da aynı şeyi göreceksindir eminim. Sen eşinden ne kadar ilgi bekliyorsan o da senden bekliyordur. Bak sadece 1 hafta dene bunu , eşine güzel davran güzel sözler söyle hatta ondan da aynı şeyi göreceksin. Tutumun yanlış bence, tamam her gün yemek yapmak zorunda değilsin gerektiği yerde eşin yardım eder sana birlikte yaparsınız yada yapmaz dışarda yersiniz ama bir tepki olarak yapmamayı seçersen yanlış yapmış olursun .

Bi arkadaşım eşlerimizim yanında walla kızdırmasın kafamı yemek yapmam aç kalır demişti benim koca cevabı yapıştırmıştı bu şekilde mi terbiye edion kocanı yapmazsan yapma 100mt ötede dominos varsanırım bu sizin durumu özetliyor

ceza değil amaç ama içinden gelmediğinde zorla yapacak değilsin. çalışan ve aynı zamanda hamaratlıktan zerre nasibini almamış biri olarak söylüyorum. ev işi yemek temizlik hiç de sevmem zaten, bir de içimden gelmiyorsa yapmam. amacım ceza olmaz ama

Bence ayıp ediyorsunuz
Hatalarını anlaması için aç bırakılmaz
Aksine adam daha agresif ve sert olur
Bu şekilde çözüm sağlıklı bir çözüm değil

Sacma bir tepki gibi geldi bana.
Esiniz aaa yemek yapmamis demek ki ozur dilemem gerekiyor diye dusunmuyordur eminim.

Arkadaşlar çoğunuz ben yaparım falan demiş ama karı koca çalışıyor. . Zaten normalde de yemeği yapmaya yardım etmesi lazım.. beyimiz hem küstürsün hem de hiç bir şeyden mahrum kalmasın.. ohh.. ben küs bile olsam yemek yaparım o ayrı. . Hem ev hanımıyım hemde çocuklar var, yani ona özel bi durum değil.

Hem çalışıyorsunuz, hem bütün evin sorumluluğu sizde. O yüzden bir de size kötü davrandığında iyice adaletsiz bir durum ortaya çıkıyor ve siz bir nevi adaleti az da olsa sağlamak istiyorsunuz sanırım.

Aranız iyiyken de tüm ev işlerini yapmak zorunda değilsiniz. Biraz daha adil bir işbölümü olsun da size kötü davrandığında fazladan yaptıklarınız için içerlemeyin.

sapla samanı birbirine karıştırmayın ki haklı olduğunuz durumlarda da haksız konuma düşmeyin.

Burada birçok kişi yap fedakarlıkta bulun demişler ama ben katılmıyorum. Senin kıymetini bilmeyen bir adama hiçbir şey yapma. Yapma yemeğini. Dışarıdan yer demişler nereye kadar? Eninde sonunda sıkılacak. Kaldı ki dışarıda yemek yemek ucuz değil. Sen doğru yoldasın bence. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Erkek dediğin erkek gibi olacak. Şımarmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…