- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
En guzeli hic birsey yapmayacaksin ama benim kucuk cocugum var mecbur yapiyorumİnanmıyorum aynısı resmen Aynı tepkiler ben de hamarat olarak tanınan bilinen biriyim elim en ufak bişeyde ayni şeyleri söyler bana ve annesinin çamaşır makinası yokken elde yıkadığını Bile söyledi bana patladım artık resmen çıldırdım herşeyi kabul ederim ana nankörlüğü asla
+1Hangi konularda kavgalariniz bilmiyorum ama Valla ben yapıyorum. yemek bir ceza yöntemi olamaz diye düşünüyorum o küslük öyle uzar gider sen yemek yapmazsın o yatağa gelmez çok büyük şeyler olmadıkça günlerce kusluge karşıyım birbirinizden soğursunuz sevgi saygı azalır zamanla yok olur o zaman o evlilik bir izdirap olur
Evet haklısını sanırım yemeği öğretmem gerek ona,aslında bir iki yaptırdım gösterip ama sonra hiç denemedi bile, öğrenirse hep yapmaktan korkup uyanığa yatıyor aklısıra, Hadi sen yapsana diyince trip atıp yapma dışardan yeriz diyip kolaya kaçıyor beyefendiBence da yapsan daha iyi olur. İster yesin ister yemesin. Tencerenin hazır ocakta dursun. Sonra ilerde sana karşı kullanacak koz olmasın elinde. Çocuk gibiydin demesin. Bir de zaten çalışıyorsun niye arada o da yemek yapmıyor. Bence sen şu evciliği falan boşver de onu yemek yapmaya zorla. Bence esas sorun bu.. Yani başında yapmamışsın ama olsun. Bak 2 yıldan sonra küsünce artık yemek yapmıyorum diyorsun. Buna alıştırdın belki adamı ona da alıştırırsın. Yaptığı zehir olsa otur ye bahane bulma o da heveslensin hep yapsın. Kolay gelsin.
ikisi de yok neyazıkki ne afiyet olsun diyor ne sohbet açıyor beni hizmetçi gibi gördüğü için patladım belki de kimbilir, rahata çok alıştırdımYanlış bir tutum sonuçta yemek bir ihtiyaç ve eşleri birbirine bağlayan bir araç niteliğinde.Mesela hiç konuşmazsanız bile eline sağlık der ya da ne bileyim aynı masaya oturup iki laf edersiniz.
Benimki durumdan memnun olur günlerce konuşmasa kafa rahatlığı olarak görüp tadını çıkarır çok sevdiği tv si ile başbaşa kalıpYa niye zor durumda kalsin
Disardan yer
Zeytin peynir yer karni doyar bir sekilde
Biz kendimizi uzuyoruz.
Ben normal yaptigim gunluk seyleri yapiyorum ama konusmuyorum küstuysem.
Erken uyuyorum.
Onunla sohbet etmeyince o yalniz kaliyo kendi sıkılıyo
Bisey soruyor laf atiyor
Hmm öyleyse durum değişir.İki
ikisi de yok neyazıkki ne afiyet olsun diyor ne sohbet açıyor beni hizmetçi gibi gördüğü için patladım belki de kimbilir, rahata çok alıştırdım
Aynen öyle ben şımarttım ama yok öyle enayi köle yerine koymakBurada birçok kişi yap fedakarlıkta bulun demişler ama ben katılmıyorum. Senin kıymetini bilmeyen bir adama hiçbir şey yapma. Yapma yemeğini. Dışarıdan yer demişler nereye kadar? Eninde sonunda sıkılacak. Kaldı ki dışarıda yemek yemek ucuz değil. Sen doğru yoldasın bence. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Erkek dediğin erkek gibi olacak. Şımarmayacak.
vicdandan anladığını sanarak ben de çok yaptım ana takdir görmedim tam tersi nankörlük görünce bıraktım artık bana bencilliği öğretti bu evlilik artıkben küs olduğumuzda yemeği yapıp kendim mutfakta yiyorum ona da tepsiye koyup oturduğu yere bırakıyorum sonra boşlarını alıp çayını koyuyorum sonra yatıp uyuyorumo da barışınca hep der vicdanlı hatunsun diye
Tarihi tespitKesinlikle katılıyorum adam sanki düzenli yemek yapılırken çok kıymet biliyormuş adam
Bizim kadınlar böyle önce bir gün yemeksiz koymadim utusuz göndermedim evim hep pırıl pırıl üstelik çalışıp bir de maaşın hepsini eline sayıyorum demeyi marifet biliyorlar sonra bunca şeyi yapıyorum esim niye kıymet bilmiyor
Sen kendi kendinin kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor
Adam kocalik görevlerini yapmiyor ama kadın her seyi dört dörtlük yapmak zorunda
tşk ederim...Aynı düşüncede değiliz o Zaman
Allah kolaylık versin
çok haklısınız takdir edilmiyor aksine nankörlük yapıyor olsaydı benim eşim bende yapmazdım..vicdandan anladığını sanarak ben de çok yaptım ana takdir görmedim tam tersi nankörlük görünce bıraktım artık bana bencilliği öğretti bu evlilik artık
Durumumuz seninle aynı sadece ben çalışmıyorum ve bende yapmıyorum hiç bişey yapasım gelmiyo çünkü kendisi yapıyo gıcık oluyorum bir türlü sorunlar bitmiyoKızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
Aslında en iyisini yapıyosun denesem mi bunu acaba ama ne yapsam yer yaniben yaparım ama en sevmediği şeyi
Gerçekten anlamıyorum.Neden aç bırakmış oluyor yemek yapmayınca
Kazık kadar adam. Bulsun yiyecek bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?