Kocamla küs iken yemek yapmıyorum

En guzeli hic birsey yapmayacaksin ama benim kucuk cocugum var mecbur yapiyorum

+1

Yanlış bir tutum sonuçta yemek bir ihtiyaç ve eşleri birbirine bağlayan bir araç niteliğinde.Mesela hiç konuşmazsanız bile eline sağlık der ya da ne bileyim aynı masaya oturup iki laf edersiniz.

Evet haklısını sanırım yemeği öğretmem gerek ona,aslında bir iki yaptırdım gösterip ama sonra hiç denemedi bile, öğrenirse hep yapmaktan korkup uyanığa yatıyor aklısıra, Hadi sen yapsana diyince trip atıp yapma dışardan yeriz diyip kolaya kaçıyor beyefendi

İki
Yanlış bir tutum sonuçta yemek bir ihtiyaç ve eşleri birbirine bağlayan bir araç niteliğinde.Mesela hiç konuşmazsanız bile eline sağlık der ya da ne bileyim aynı masaya oturup iki laf edersiniz.
ikisi de yok neyazıkki ne afiyet olsun diyor ne sohbet açıyor beni hizmetçi gibi gördüğü için patladım belki de kimbilir, rahata çok alıştırdım

Benimki durumdan memnun olur günlerce konuşmasa kafa rahatlığı olarak görüp tadını çıkarır çok sevdiği tv si ile başbaşa kalıp

bazen bende yapmiyorum valla ve esim.isten gelince ocakda yemek yoksa kiymetimi anlyor ve gonlymu aliyor bisekilde eee alisti tabi hergub cesit cesit yemeklere ..arada boykot etmek lazim

Aynen öyle ben şımarttım ama yok öyle enayi köle yerine koymak

vicdandan anladığını sanarak ben de çok yaptım ana takdir görmedim tam tersi nankörlük görünce bıraktım artık bana bencilliği öğretti bu evlilik artık

Tarihi tespit

vicdandan anladığını sanarak ben de çok yaptım ana takdir görmedim tam tersi nankörlük görünce bıraktım artık bana bencilliği öğretti bu evlilik artık
çok haklısınız takdir edilmiyor aksine nankörlük yapıyor olsaydı benim eşim bende yapmazdım..

Durumumuz seninle aynı sadece ben çalışmıyorum ve bende yapmıyorum hiç bişey yapasım gelmiyo çünkü kendisi yapıyo gıcık oluyorum bir türlü sorunlar bitmiyo

Gerçekten anlamıyorum.Neden aç bırakmış oluyor yemek yapmayınca
Kazık kadar adam. Bulsun yiyecek bişeyler.

Öyle değil demek istediğim pek tabi eli kolu vaar hazırlayabilir
Ama sırf bir inat ve tartışma neticesinde çocuk gibi banane banane deyip küsülmez
Yani bu şekilde cezalandırılmaz
Hatasını anlaması için yemek yapmama gibi bir durum saçmalık
Ha zorunluluğu da yok o ayrı,hayat müşterek sadece saygı ve sevgi herşeyin üstesinden gelir...

Yemek yapmayışınız bana hiç garip gelmedi. 7 yıllık evliyim kavgalı yada kavgasızken canım istemezse yemek yapmıyorum genelde.Son 1,5 yıldır değiştim biraz çocuktan dolayı.
Eşimle çok sık kavga etmeyiz, oldukça da anlayışlıdır ama kavga ettiğimizde bırakın yemek yapmayı evde hiçbir şeye elimi sürmezdim. evi otel gibi kullanırdım.dışarda yer içer eve gelip yayılıp uyurdum:)) bunu cezalandırmak amacıyla değil içimden gelmediği için yapardım.

Boşver içinden gelmiyorsa yapma.ne demişler :
Kıçını yırtan da bir, yan gelip yatan da bir

Bence yanlış yapıyorsunuz. Ayrılmak aranızı dahada açmak niyetindeyseniz tamam ama sorunlarınızı böyle çözemessiniz.
Oturup sakin sakin konuşmalısınız 2 yıldır evliyim diyorsunuz 2 yıl ne ki daha çok yeni.. şimdiden böyle olursanız sonra toparlayamassınız. İlişkiyi yöneten kadındır. Biraz daha anlayışlı olmaya çalışın

Yemek yapmak diye bir görev benimsemediğim için ben de canım sıkkınken veya kavgalıysak yemek yapmıyorum. Bazen de canım istemediği için yapmıyorum. Eşim yapıyor ve beni kapandığım odadan "yemek hazır" diye çağırıyor.

Yok kızlar vala tutumumda ne kadar haklı olduğumu gördüm bugün..birlikte yemek yapmayı teklif ettim patladı bana vay efendim dayatıyorsun vay yorgunum yapma bolver dışardan yeriz diye..ya düşünebiliyor musunuz kalk yap da demedim birlikte yapalım dedim ..ben takıntı yapmışmışım utanmadan açıkça 'sen evlenmeden bana hamarat olarak kendini kakaladın ben onu bilerek evlendim senle' dedi resmen şoktayım köle muamelesi yapıyormuş bana meğerse görevim olarak görüp, şimdi siz söyleyin ben napayım ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…