Kocamla küs iken yemek yapmıyorum

ben küs olduğumuzda yemeği yapıp kendim mutfakta yiyorum ona da tepsiye koyup oturduğu yere bırakıyorum sonra boşlarını alıp çayını koyuyorum sonra yatıp uyuyorum o da barışınca hep der vicdanlı hatunsun diye

Vefakar cefakar Türk kadinlari her durumda yemeğini temizliğini yapmali tabi.Calissa bile asla yemek yapmayı ihmal etmemeli,çocuklara da bakmalı,evini de çekip çevirmeli ,aşağılansa da,kıymet bilinmese de,hakarette edilse ,yemeğini yapmalı,yemek önemli vesselam

Kadın " adam kocalık görevini yapmıyor,kıymet bilmiyor,iletişim kurmuyor,çaba göstermiyor " diyor , biz hala yemek yapmazsan çok ayıp edersin modundayiz

Ana kuzusu,evde hiç bir sorumluluk verilmemiş,paşa gibi buyutulmus ,pohpohlanmis erkek cocuklar böyle koca oluyor işte.Kk.kadinlarini okudukça bu devranin böyle de gideceğini goruyorum maalesef .

Aynen yüzüme vuruyor zaten bu durumu senin yüzünden dışardan yemek yiyorum şu kadar param gitti düşünme sen Bunları falan diye çıkışıyor
Yapsan da yaptı aa olmuyo ama en azından laf etmeye bahanesi kalmiyo bosver sen yap

bende yapıyorum ama önüne koyuyorum hiç bi şekilde muhatap olmuyorum hatta ogün çok sinirlenmişsem sadece ona özel sofra hazırlıyorum
şimdi kalmadı artık öyle kavgamız kolay kolay küsmem ama küssemde konuşmam inadımı bilir

Bence ayıp ediyorsunuz
Hatalarını anlaması için aç bırakılmaz
Aksine adam daha agresif ve sert olur
Bu şekilde çözüm sağlıklı bir çözüm değil
Gerçekten anlamıyorum.Neden aç bırakmış oluyor yemek yapmayınca
Kazık kadar adam. Bulsun yiyecek bişeyler.

yanlış...o zaman eşinizde çalışmasın evin gecimini sağlamasın...bir eş olarak sizin göreviniz bana göre...
ben küstüğüm zaman yemeğini falan yaparım...sadece konuşmam..o konuşmak istese bile gönülsüz cevap veririm olur biter.

Kadın da çalışıyormuş ama

Bende calışıyorum hemde haftanın 6 günü...bazen oluyor ki yorgunluktan ewe gidemiyorum...bu bir sebep değil...
bende bazen yemek yapmıyorum ama tavır için değil gercekten yorgun olduğum için..
Aynı düşüncede değiliz o Zaman
Allah kolaylık versin

Ben de yapmamaya başladım çalışmıyorum da. Yaptığım zamanlarda da ay canım karicim diyip gönlümü almiyordu. Yine gunlerce küsüsüyorduk. Simdi de gelip konuşmuyor beni kırınca. Değişen bi sey yok yani. Kendi yapıyor yemeklerini. Çözüm oluyor mu peki? Hayir

Son düzenleme:
Ahh ahh biz eşimle birbirimizi de yesek böyle tepkiler koyamıyorum. Çünkü evde iki çocuk var mutlaka yemek yapmam gerekiyor yani yapmamak gibi lüksüm yok maalesef. Masayı hazırlarken de çocuklar anlamasın küs olduğumuzu diye 4 kişilik servis hazırlıyorum yani öyle yemek mutfakta git kendin al da ye deme şansım bile yok. Amannn çocuklar olunca şöyle ağız tadıyla küsemiyor bile insan.

Acaba yemek yapmamanız eşinizin ne kadar umrunda ?
Açıkcası bana biraz saçma geliyor bu yemek yapmama işi.

Kesinlikle katılıyorum adam sanki düzenli yemek yapılırken çok kıymet biliyormuş adam
Bizim kadınlar böyle önce bir gün yemeksiz koymadim utusuz göndermedim evim hep pırıl pırıl üstelik çalışıp bir de maaşın hepsini eline sayıyorum demeyi marifet biliyorlar sonra bunca şeyi yapıyorum esim niye kıymet bilmiyor
Sen kendi kendinin kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor
Adam kocalik görevlerini yapmiyor ama kadın her seyi dört dörtlük yapmak zorunda

Konu sahibi doğru yoldasın bence
Adam evde yapılan yemeğin kiymetini anlayana bir eline sağlık demeyi becerene kadar yola devam

her seyin nihalyetinde amaciniz mutlu bir evlilige sahip olmak ise yanlis yapiyorsunuz.
yok eger kim daha guclu oyununda iseniz, aynen devam.
yola guclu ve yalniz bir kadin olarak devam edersiniz. M Mares1

ben takıntılı biriyim, kavgalıysak çözene kadar devam, öyle küslük de yapmayız karşılıklı. Adam sana küstüyse bir de yemek mi yapacaktın, yapmazsın tabi.

Ayrıca çalışıyorsanız da zaten göreviniz de değil, bir gün de o yapsın.

Neyse ki benim sevgilim benden güzel yemek yapıyor ve çok seviyor yemek yapmayı.Böyle sorunlar yaşamayacağım inşallah.Ben de şöyle konu açarım :
'' Kocam kavga edince yemek yapmıyor'' Aç kalıyorum kk

Neyse ki benim sevgilim benden güzel yemek yapıyor ve çok seviyor yemek yapmayı.Böyle sorunlar yaşamayacağım inşallah.Ben de şöyle konu açarım :
'' Kocam kavga edince yemek yapmıyor'' Aç kalıyorum kk
Benim kocam evlenmeden once utumu kendim yaparim seni yormam diyordu. Bana öğretti artik ben yapıyorum. Hakkını yemiyim daha dün evi beraber temizledik yukumu cok hafifletir ama beklentiyi bu kadar yüksek tutma bence yapinca cok daha mutlu olursun oyle

her seyin nihalyetinde amaciniz mutlu bir evlilige sahip olmak ise yanlis yapiyorsunuz.
yok eger kim daha guclu oyununda iseniz, aynen devam.
yola guclu ve yalniz bir kadin olarak devam edersiniz. M Mares1
Güçlü ve yalnız bir kadın olmak,güçsüz mutsuz ezilen yalnız bir kadın olmaktan daha iyi değil mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…