- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Yapsan da yaptı aa olmuyo ama en azından laf etmeye bahanesi kalmiyo bosver sen yapAynen yüzüme vuruyor zaten bu durumu senin yüzünden dışardan yemek yiyorum şu kadar param gitti düşünme sen Bunları falan diye çıkışıyor
Gerçekten anlamıyorum.Neden aç bırakmış oluyor yemek yapmayıncaBence ayıp ediyorsunuz
Hatalarını anlaması için aç bırakılmaz
Aksine adam daha agresif ve sert olur
Bu şekilde çözüm sağlıklı bir çözüm değil
Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda
Kadın da çalışıyormuş amayanlış...o zaman eşinizde çalışmasın evin gecimini sağlamasın...bir eş olarak sizin göreviniz bana göre...
ben küstüğüm zaman yemeğini falan yaparım...sadece konuşmam..o konuşmak istese bile gönülsüz cevap veririm olur biter.
Bende calışıyorum hemde haftanın 6 günü...bazen oluyor ki yorgunluktan ewe gidemiyorum...bu bir sebep değil...Kadın da çalışıyormuş ama
Aynı düşüncede değiliz o ZamanBende calışıyorum hemde haftanın 6 günü...bazen oluyor ki yorgunluktan ewe gidemiyorum...bu bir sebep değil...
bende bazen yemek yapmıyorum ama tavır için değil gercekten yorgun olduğum için..
Bunu da yaptım yemek hazir dedim gitti kendi baska bir sey yedi. Küfür etmis kadar oldun dedi sonra da.Ben yemek yaparım. Ama sofra kurmam kendi alır kedi gibi yer sessiz sessiz
Kesinlikle katılıyorum adam sanki düzenli yemek yapılırken çok kıymet biliyormuş adamVefakar cefakar Türk kadinlari her durumda yemeğini temizliğini yapmali tabi.Calissa bile asla yemek yapmayı ihmal etmemeli,çocuklara da bakmalı,evini de çekip çevirmeli ,aşağılansa da,kıymet bilinmese de,hakarette edilse ,yemeğini yapmalı,yemek önemli vesselam
Kadın " adam kocalık görevini yapmıyor,kıymet bilmiyor,iletişim kurmuyor,çaba göstermiyor " diyor , biz hala yemek yapmazsan çok ayıp edersin modundayiz
Ana kuzusu,evde hiç bir sorumluluk verilmemiş,paşa gibi buyutulmus ,pohpohlanmis erkek cocuklar böyle koca oluyor işte.Kk.kadinlarini okudukça bu devranin böyle de gideceğini goruyorum maalesef .
Benim kocam evlenmeden once utumu kendim yaparim seni yormam diyordu. Bana öğretti artik ben yapıyorum. Hakkını yemiyim daha dün evi beraber temizledik yukumu cok hafifletir ama beklentiyi bu kadar yüksek tutma benceNeyse ki benim sevgilim benden güzel yemek yapıyor ve çok seviyor yemek yapmayı.Böyle sorunlar yaşamayacağım inşallah.Ben de şöyle konu açarım :
'' Kocam kavga edince yemek yapmıyor'' Aç kalıyorum kk
Güçlü ve yalnız bir kadın olmak,güçsüz mutsuz ezilen yalnız bir kadın olmaktan daha iyi değil mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?