tam ben de bozuk oldugunu dusunuyordum.anlasamamak ne ...bence tedavi olsun..Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Evet kocam çocuğumuzun mutlaka BALIK burcu olmasını istiyor.Başka günlerde doğarsa anlaşamam diye korkuyor.Kocam burçlarla çok takıntılı.Burçlara çok inanıyor.Psikolojisini bozmuşlar o yüzden.
bende bir zamanlar mart nisan gibi olsun diye düşünüyodum. kış bebeği zor oluri, kışa büyüsün biraz diye. düşündüğüm gibi olsaydı şimdi 3 yaşında bi çocuğum olması lazımdı. ama hala yok. gereksiz şeylerin hesabını yapmayın, Allahın hesabını bilemiyoruz malesef. acı tecrübeYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Evet kocam çocuğumuzun mutlaka BALIK burcu olmasını istiyor.Başka günlerde doğarsa anlaşamam diye korkuyor.Kocam burçlarla çok takıntılı.Burçlara çok inanıyor.Psikolojisini bozmuşlar o yüzden.
kadın doğum yerine psikoloğa gidin önceArkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Kocamı çok iyi tanıyorum.Önemli olan hayırlı bir evlat olması.Çocuğun sağlıklı olması.Ancak kocam burçlara inanıyor.ve ben biliyorum ki çocuğumuz balık burcu olmazsa kocam hiç sevmeyecek.Belki balık burcu olduğu halde kocam anlaşamayacak.Tutturmuş BALIK burcu olsun diye.OĞLAK burcu Özellikle KOÇ burcu Vede ASLAN burcu olmasını istemiyor.Sanki özel sipariş vereceğiz.En iyisi bir kadın DOĞUM uzmanına gidip danışacağım.Kocamıda yanımda getireceğim.Bana BALIK burcu ünlülerden bahsedip duruyor.
Tamam abla.Son adet dönemine göre yatıcam kocamla.Özellikle sana teşekkür ederim.kadın doğum uzmanıyla ne alakası var canım son adet önemli diyorum son adetin 20 haziran olsa sen hamile kalsan bebeğin tahmini doğum tarihi 27 mart oluyo anlamak istemiyosun sanırım SON ADET ÖNEMLİ
Rica ediyorum.Konuma cevap yazma.resmen dalga geçiyorsun.kadın doğum yerine psikoloğa gidin önce
harikasınTamam abla.Son adet dönemine göre yatıcam kocamla.Özellikle sana teşekkür ederim.
Evet.Gördüğün gibi her yerde böyle insanlar oluyor.Forumda da var kendini bilmez insanlar.Dalga geçiyorlar.İnşallah kocamdan beter olursun.(Dalga geçen şahsa söylüyorum) Kocama sorduğum zaman neden bu kadar çok takıyorsun diyorum.Diyor en nefret ettiğim insanlar bu burçtan olan insanlar.OĞLAK,KOÇ,ASLAN çocuğumuzu sevebilmek için illaki BALIK burcu olmasını istiyor.Eşim çalıştığı iş yerinde tartıştığı insanlar bunlar.Belkide o iş yüzünden böyle bir takıntısı var.Canım benim Allah yardımcınız olsun şimdiden. Rabbim imtihan etmesin. Zor bi süreç inşallah isteklerinize kavuşursunuz. Bende de eşindeki kadar ciddi olmasa da burç takıntısı var. Baş etmesi zor gerçekten. Seni anlayabiliyorum
Kusura bakma ama ben oyle sasirdim ki bu actigin konuya,Merhaba arkadaşlar.Kocamla karar verdik çocuğumuzun 20 şubat 15 mart tarihleri arasında doğmasını istiyoruz.Acaba kocamla ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor.teşekkür ederim.
Uff yaaa çok zor gerçekten. Keşke hoşgörülü olmayı bilsek keşke biraz insancıl olsak. Biz ne kadar hassas isek karşımıza o kadar bizi inciten insanlar çıkıyo. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. Ben de oğlak Koç ve Aslan burçlarıyla anlaşamıyorum ve hep zarar görüyorum. İnşallah bebeğim benim dönüm noktam olur. Rabbim Salih ve saliha evlatlar versin. Bizi eşimizle evlatlarımızla imtihan etmesinEvet.Gördüğün gibi her yerde böyle insanlar oluyor.Forumda da var kendini bilmez insanlar.Dalga geçiyorlar.İnşallah kocamdan beter olursun.(Dalga geçen şahsa söylüyorum) Kocama sorduğum zaman neden bu kadar çok takıyorsun diyorum.Diyor en nefret ettiğim insanlar bu burçtan olan insanlar.OĞLAK,KOÇ,ASLAN çocuğumuzu sevebilmek için illaki BALIK burcu olmasını istiyor.Eşim çalıştığı iş yerinde tartıştığı insanlar bunlar.Belkide o iş yüzünden böyle bir takıntısı var.
Canım bazı şeyleri inceden inceye hesap etmek gerekiyor.Kocamla öyle istiyor.bende bunaldım buraya yazdım.sonuçta sevmediği bir çocuğa babalık kim yapmak ister.Ben kocamın her ne kadar takıntılı olduğunu düşünsem de ona katılıyorum.Bu forumda öğrendiğime göre son adet dönemi önemli.Kusura bakma ama ben oyle sasirdim ki bu actigin konuya,
Nasil ince hesaplar bunlar
Saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?