Kocamla ne zaman ilişkiye girmeliyim

Simdi bir yavrun olsa oglak ,koc ,aslan burcundan olan
Esin problem mi edecek,
Eger oyleyse Allahim sana geliyorum.

Tatlım bence seni tersleyen insanlarla polemiğe girip Canını sıkma. Çünkü ne yazık ki yardımcı olmak yerine eleştirmeyi tercih edecek yapıya sahip bir milletiz . Herkesin farklı düşünceleri var isteklerimiz bile bir değilken neden bunu istiyosun diye sorgulamaya hakkımız yok. Kısacası HERKESİN HAYATINA KİMSE KARIŞAMAZ

bu ne ya böyle resmen şaka gibi...illa bu tarihte olmalı diyorsun ben de 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı.biz planımızı yaparız ama Rabbimin planını bilemeyiz siz bence o kısmı hiç görmemişsiniz.ve eşin balık burcundan başka burçta olursa çocuğu sevmeyecek diyorsun babalık yapmayacak.bu nasıl bir mantık ya

babalık yapmıyacak demedim.Sevmiyecek dedim.

eleştirmek farklı bir şey yalnız burda arkadaşı eleştiren yok böyle bi saçmalığa inanamayan insanlar var yok oğlak olursa sevmezmişler de sizce arkadaş ciddi mi tabiki hayır dalga geçiyo ve yaşı 46 bunu yapan kişinin en azından forma öyle girmiş bugün üye olmuş trollüyo aklınca

Adamin psikolojisi duzelene kadar ,en son yapacagin is olsun boyle bi adamdan cocuk yapmak inan ki.
Sana da korkunc gelmiyor mu bu durum.
Kesinlikle tedavi olmali,
Kafayi astolojiyle bozmus bir insan bile boylesini dusunmez bence.

Neden yazık olsun abla.nerden bu kanıya vardın.Kayıt olurken bir yanlışlık olmuş.24 yaşımdayım.
24 yaşı bile cahil saymam ben evlenecek kadar aklın başındaymış bence.kadın doğumdan önce psikologa gidin ve lütfen çocuk yapmayın ben beni burcuma göre doğduğum aya göre sevecek bir baba istemezdim

Ya bana çok sıkıntı yaşıyo gibi geldi zaten günü gününe çocuğu tutturamazsın da ben ona değil burçların anlaşma ya da anlaşamaması kısmına takıldım. Vallahi dikkat etmemişim. Umarım troll değilsindir. Kendime çok Kızıcam yoksa. Yufka yüreğim kabardı

Hayır konuyu trollemiyorum.Amacım kocamla ne zaman ilişkiye girmem gerektiğini öğrenmek istedim.Hem bunda ne sakınca var.Kocam Çocuğumun Balık burcu olmasını istiyor.Siz hemen kötü düşünüyorsunuz.

46 mi dedin canim
Himm manidar :)

Hayır konuyu trollemiyorum.Amacım kocamla ne zaman ilişkiye girmem gerektiğini öğrenmek istedim.Hem bunda ne sakınca var.Kocam Çocuğumun Balık burcu olmasını istiyor.Siz hemen kötü düşünüyorsunuz.
Ya canım sanki azıcık fire mi veriyorsun ne. Bak sahici değil gibisin

24 yaşı bile cahil saymam ben evlenecek kadar aklın başındaymış bence.kadın doğumdan önce psikologa gidin ve lütfen çocuk yapmayın ben beni burcuma göre doğduğum aya göre sevecek bir baba istemezdim
Maalesef kocam böyle olmasını istiyor.Benim elimden gelen bu.Sizden sadece yardımcı olmanızı istedim.Konu nerelere geldi.

Genellikle biri forumu kekelemeye geldiğinde konu dağılıyor biliyo musun? Mantıklı sorular niyeyse hep cevabını buluyor ama iş mantıksız bi kapıya açılınca hu huuuuu ver elini Antarktika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…