- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
Yatma yerine birlikte olmak seklinde cumle kursan daha şık olur sanki.Tamam abla.Son adet dönemine göre yatıcam kocamla.Özellikle sana teşekkür ederim.
Simdi bir yavrun olsa oglak ,koc ,aslan burcundan olanCanım bazı şeyleri inceden inceye hesap etmek gerekiyor.Kocamla öyle istiyor.bende bunaldım buraya yazdım.sonuçta sevmediği bir çocuğa babalık kim yapmak ister.Ben kocamın her ne kadar takıntılı olduğunu düşünsem de ona katılıyorum.Bu forumda öğrendiğime göre son adet dönemi önemli.
Sen çok iyi bir insana benziyorsun. evet birlikte olmak diyelim.Evet problem edecek.Çünkü eşim hepsinin aynı olduğunu söylüyor.Simdi bir yavrun olsa oglak ,koc ,aslan burcundan olan
Esin problem mi edecek,
Eger oyleyse Allahim sana geliyorum.
Neden yazık olsun abla.nerden bu kanıya vardın.Kayıt olurken bir yanlışlık olmuş.24 yaşımdayım.siz bence çocuk yapmayın yazık o yavruya
babalık yapmıyacak demedim.Sevmiyecek dedim.bu ne ya böyle resmen şaka gibi...illa bu tarihte olmalı diyorsun ben de 2 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı.biz planımızı yaparız ama Rabbimin planını bilemeyiz siz bence o kısmı hiç görmemişsiniz.ve eşin balık burcundan başka burçta olursa çocuğu sevmeyecek diyorsun babalık yapmayacak.bu nasıl bir mantık ya
24 bile çok fena 15 gibi konuşuyosunuzNeden yazık olsun abla.nerden bu kanıya vardın.Kayıt olurken bir yanlışlık olmuş.24 yaşımdayım.
24 yaşı bile cahil saymam ben evlenecek kadar aklın başındaymış bence.kadın doğumdan önce psikologa gidin ve lütfen çocuk yapmayın ben beni burcuma göre doğduğum aya göre sevecek bir baba istemezdimNeden yazık olsun abla.nerden bu kanıya vardın.Kayıt olurken bir yanlışlık olmuş.24 yaşımdayım.
Ya bana çok sıkıntı yaşıyo gibi geldieleştirmek farklı bir şey yalnız burda arkadaşı eleştiren yok böyle bi saçmalığa inanamayan insanlar var yok oğlak olursa sevmezmişler de sizce arkadaş ciddi mi tabiki hayır dalga geçiyo ve yaşı 46 bunu yapan kişinin en azından forma öyle girmiş bugün üye olmuş trollüyo aklınca
46 mi dedin canimeleştirmek farklı bir şey yalnız burda arkadaşı eleştiren yok böyle bi saçmalığa inanamayan insanlar var yok oğlak olursa sevmezmişler de sizce arkadaş ciddi mi tabiki hayır dalga geçiyo ve yaşı 46 bunu yapan kişinin en azından forma öyle girmiş bugün üye olmuş trollüyo aklınca
Ya canım sanki azıcık fire mi veriyorsun ne. Bak sahici değil gibisinHayır konuyu trollemiyorum.Amacım kocamla ne zaman ilişkiye girmem gerektiğini öğrenmek istedim.Hem bunda ne sakınca var.Kocam Çocuğumun Balık burcu olmasını istiyor.Siz hemen kötü düşünüyorsunuz.
Maalesef kocam böyle olmasını istiyor.Benim elimden gelen bu.Sizden sadece yardımcı olmanızı istedim.Konu nerelere geldi.24 yaşı bile cahil saymam ben evlenecek kadar aklın başındaymış bence.kadın doğumdan önce psikologa gidin ve lütfen çocuk yapmayın ben beni burcuma göre doğduğum aya göre sevecek bir baba istemezdim
neden sahici olmasın?Ya canım sanki azıcık fire mi veriyorsun ne. Bak sahici değil gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?