Merhaba arkadaşlar.Kocamla karar verdik çocuğumuzun 20 şubat 15 mart tarihleri arasında doğmasını istiyoruz.Acaba kocamla ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor.teşekkür ederim.
20 şubat 15 mart tarihleri arasında doğmasını istiyoruz.
İyi guldum persembe persembe:)Valla ben de anlamadım kırmızıgitar hanım... Ama feyk sanırım ya böyle bi konu olamaz heralde
balik burcu olsun istiyomus:) hic planlamadik yaparken burcunu dur gideyim de kocama iki trip atayim:)
Neden ki ?
Asıl dalga gecen biri varsa oda sensin bence. Gecmiyorsanda cocuksun daha. Once buyu derim. Çocuğun burcu ile ugrasacagina once otur hamile kalayim diye dua et. He diyince kalinmiyor. Hamile kalincada ismarlama dogmuyor. Bu seferde sağlıkla kucagina almak icin dua et. Neler yaşanıyor senin dunyadan haberin yok galiba. Hayati biraz fazla pembe görüyorsun.Rica ediyorum.Konuma cevap yazma.resmen dalga geçiyorsun.
Asıl dalga gecen biri varsa oda sensin bence. Gecmiyorsanda cocuksun daha. Once buyu derim. Çocuğun burcu ile ugrasacagina once otur hamile kalayim diye dua et. He diyince kalinmiyor. Hamile kalincada ismarlama dogmuyor. Bu seferde sağlıkla kucagina almak icin dua et. Neler yaşanıyor senin dunyadan haberin yok galiba. Hayati biraz fazla pembe görüyorsun.
Balıklara solungaç veren rabbimİyi guldum persembe persembe:)
balik burcu olsun istiyomus:) hic planlamadik yaparken burcunu dur gideyim de kocama iki trip atayim:)
Suclamaz direk psikiyatriye gonderir.Eşim beni robot olarak görmüyor ki.Benden ne tarihte ilişkiye girmemiz gerektiğini öğrenmek istiyor.Kadın doğum uzmanına gideceğim.Umarım oda sizin gibi suçlamaz.Sevmediği bir insan karakterini ne yapsın.
Çık burdan sufleKız anam yok pembe görmüyo balık görüyo o dünyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?