Kocamla ne zaman ilişkiye girmeliyim

Genellikle biri forumu kekelemeye geldiğinde konu dağılıyor biliyo musun? Mantıklı sorular niyeyse hep cevabını buluyor ama iş mantıksız bi kapıya açılınca hu huuuuu ver elini Antarktika
Bir sorunun cevap bulabilmesi için illaki mantıklı olmak gerekiyor.duygusal bir durum var ortada.

neden sahici olmasın?
Aklı başında bir çiftin yaşayacağı en son sıkıntı bile olmaz bu diye düşünüyorum. Bak en başta benim de burç takıntım olduğunu söyledim ama kalkıp da " amanın şu tarihte olursa ben çocuğumla anlaşamam." Filan da demedim. Veren Allah'tır ya imtihanın olur ya mükafatın. Aksi inkardan isyandan başka bi şey değildir

Arkadaşlar siz ne derseniz deyin.Benim Kocam astrolojiye inanıyor ve çocuğumuzun BALIK burcu olmasını istiyor.

Arkadaşım,yaşamadığın için bilemezsin.sevmiyor adam zorlamı sevdireceksin.

Ya arkadaşlar ben kaçar. Forumda dedektif gibi olduk kim dürüst kim kekliyor diye. Ciddi manada sıkıntın varsa yapacağını yap dua et Allah'a ki balık burcu olsun çocuğun. Yoksa kocan sevmicek. Te Allahım yaaaa

evet sevmiyecek.dedektif olmana gerek yok.ben bir suçmu işledim.

Arkadaşım,yaşamadığın için bilemezsin.sevmiyor adam zorlamı sevdireceksin.
Tamam da kuzum sevsin ya da sevmesin bu bizi ilgilendirmez ki. Bak sana cevap verdiler bi sürü matematik işlemi yaptılar. Otur son adet tarihine göre al eline hesap makineni. Robot üretecen ya. Tuttur denk getir. Sen de kurtul kocan da kurtulsun

Maalesef kocam böyle olmasını istiyor.Benim elimden gelen bu.Sizden sadece yardımcı olmanızı istedim.Konu nerelere geldi.
bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten kocanın bir şeyi istemesi asıl mesele.biz kendi isteğimizle yada eşimizin zamanlamasıyla yüzde yüz hamile kalabilen varlıklar değiliz eşin bunun bilincinde değil.ve sen son adet tarihini bile hatırlamıyorsun ki ona göre yardımcı olalım. bu yüzden benim fikrim lütfen çocuk yapmayın

sanamı sorucam çocuk yapıp yapmayacağımı.ben burda size BALIK burcu olması için ne zaman kocamla ilişkiye girmem gerektiğini sordum.20 Mayıs diye yazdım.Siz konuyu farklı yerlere çektiniz.Suçlamaya başladınız.Alakasız mesajlar yazdınız.Bana net cevap yazan bir kişi oldu.Gerisi suçlama.İnşallah Sevmediğiniz birini sevmek zorunda kalırsınız.

Sen bence eşinle forumda çocuk sahibi olmak için yıllardır çabalayanların hikayelerini oku. Böylelikle eşin seni ve kendisini robot üreten bi makine olarak görmekten vazgeçer canim. Bunlardan habersiz olamazsınız herhalde

Eşim beni robot olarak görmüyor ki.Benden ne tarihte ilişkiye girmemiz gerektiğini öğrenmek istiyor.Kadın doğum uzmanına gideceğim.Umarım oda sizin gibi suçlamaz.Sevmediği bir insan karakterini ne yapsın.

ağzından beddua düşmüyor ters tepki verenlere hemen bir beddua yok kocamdan beter olsunlar yok sevmediğin birini sevmek zorunda kalırsın.insanız sonuçta hata yapabiliriz hepimiz ne yaşacağımızı Rabbim bilir.ama hiç gerçekçi gelmedin bana nedense

Suçlama değil ki. Çocuk sahibi olmak sorumluluk ister. Sen daha son adet tarihini bilmiyosun. Sorumluluk alma konusunda kendine güveniyor musun? Bir de şu anda eşinin çekindiği şey daha dünyaya gelmemiş bir çocuk. Ve siz omunla yaşayacağınız her sıkıntıya göğüs gerecek olgunlukta olmalısınız anne baba olarak. Bence işin kolayına kaçıyorsunuz istediğim burç olsun da sıkıntı yaşamayayım diye. Benim anne babam bu hesapla beni dünyaya getirmiş olsaydı onlara dünyayı dar ederdim. Ne yanı benle anlaşamayacağı için uygun bi burçtan çocuk isteyecekler

aman bırak ya yazmayalım şuna ne desek anlamayacak zaten beynim yandı yeminle.

Abla o an sorulduğunda unutmuşum hatırlayamadım.Bu benim çocuk bakamayacağım anlamına gelmez ki.Bir sonraki adet dönemini söyledim size.Kocamın başına ne geldiyse bu adamlar yüzüne gelmiş.anlaşamıyor.Birbirleriyle anlaşamadıktan sonra ben ne yapabilirim.Adam BALIK burcu olmasını istiyor.

Öncelikle beddua etmemenizi tavsiye ederim ki burada yönetim var, kurallar var, hiç kimseye beddua etmeye hakkımız yok...

Eşinize hayatın dizilerde, filmlerde olduğu gibi bir birliktelikle hamile kalınmadığını anlatın. Siz de bu forumdaki yıllarca çabalayan, bebek hasreti çeken üyelerin hikayesini okuyun...

24 yaşında olup da bebek konusundan bu kadar uzak olmanıza şaşırsam da bilginiz olsun, gebelik başlangıç tarihi eşlerin birlikte olduğu tarih değil, kadının o ay olan son döngüsünün yani yaşadığı son adetinin başlangıç tarihidir. (önemli olan son adet yani, bir sonraki adet değil)

Neler yapmalıyım diye sormuşsunuz, ona cevap vereyim. Bebek düşünseniz de düşünmeseniz de aktif cinsel hayatı olan her kadının yılda en az bir kere jinekoloğa gitmesi gerekir. Gebelik planlayan kadınların da (her ne kadar istediğimiz anda gebe kalamasak bile) en az üç ay -korunurken- folik asit kullanmaları gerekiyor. Bundan sonra planlamaya geçilmeli. Sizin adet döngünüzden bile habersiz olmanız bu kadar tepki çekti sanıyorum. Öncelikle adet döngülerinizi takip edin, takvim uygulamaları var onlardan indirin. Yumurtlama döngünüzü öğrenin, ovulasyon testi ile öğrenebilirsiniz. Yumurtlama günlerinde gebelik şansımız oluyor, diğer günler değil malum. Son olarak kesinlikle bir kadın doğum doktoruna gidin. Gebelikle ilgili kitap, makale vs okumanızı tavsiye ederim bilinçlenmek adına...

Rica ediyorum.Konuma cevap yazma.resmen dalga geçiyorsun.

ben senle dalga geçmedim. farkettiusen önceki syfada yasadığım sıkıntıyı anlattım, böyle şeylere takılmayın dedim.işine gelen yorumlarımı alıyosun acaba. kocamdan beter olursun ne demek. kiblicektim ama zaten banlanmışsın. terbiyesiz

konu sahibi bende istiyorum ama burç falan takıntımız yok çok şükür yaz bebeği ve okulların kapandığı güne denk gelmeli 2 çocuğuma bir bakabileyim çalışınca olmuyor malum yaradan izin verirse inşallah, ay daha neler duyucam yarabbimm ben burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…