Anket Kocamla tartisdik lutfen yardim.edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AAyanm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
79
32
18
28
Arkdaslar kafami kaybetcem yaaa...yeni evliyiz aslinda hic o kadar konusmazdik nisanli.falan olunca amma evlendikden sora iyiydi hersey onun arasinda giderken dinlediyi sarkilar sinirime.dokunuyo eger bna biri ihanet ederse onu burnundan fitir fitir getiririm.amma dinlediyi sarkilar.eski aevgilisine aitmis.gibi sanki.beni sevib eenmedi ancak kotu kotu sarkilar cocuga hamileykende onun uzerine tartismisdik bende bagirdim.cagirsim.eger bu boyle devam ederse cocugu kurtaj ederim dedim sora usm de cocugun kap atislarinin dudugu soylenildi kurtaj olundum..cok mutsuzum.simdi youtubda yine kotu sarkilar.dinlediyini gorsum yani hep huzunlu.mutsuzmus gibi hep

Dipnot: Üye Azeri, Türkçe'siyle dalga geçmeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Türkçe kelimelerle yazarsanız okumasi ve konuyu anlaması zor olmaz. İkincisi konuyu yanlış başlığa açmışsınız. Üçüncüsü adam dertlenmiş olabilir normaldir.

Konuyu da yanlış yere açmışsınız.
Sorununuza gelirsek,canınız çok yanmış. Eşinizin özür dilemesi lazım. Şuan buna ihtiyacınız var gibi.

galiba esi eski sevgilisine sarki gönderiyordu ve ozmn lar hamileydi bebegi aldirdi ve simdi tekrar ayn sarkilari dinliyor acaba aldatiyor mu yada eski sevgilisini unutamadi mi diye soruyor .... Dogru mu?

Benimde sevgilim yoktu bende o tarz sarkilar türküler dinliyordum hatta siirler ile kafayi bozmustum insan illa sevgili icin o tarz sarki dinliycek diye birsey yok belki mutsuzdur

"Dinlediği şarkılar eski sevgilisine aitmiş gibi sanki " demiş. Yani bu konu sahibinin kendi yorumu ben öyle anladım. Tabi her kelimeden sonra nokta koyduğu için cümlenin başı sonu anlaşılmıyor pek ama bilemedim.

Arkadaşın esi hüzünlü şarkılar dinlemiş bunları sevgilisine atmış sonra arkadaşta kavga etmiş aldırırım çocuğu ,demis kontrolde bebegin kalbinin durmuş olduğu anlaşılmış kürtaj olmus cok üzgünmüş ve hala youtubeda hüzünlü sarkilar dinliyormuş eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…