Anket Kocamla tartisdik lutfen yardim.edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kırık Türkçenden anladığım kadar ilk zamanlar böyle düşünülüyor sonuçta senden önce onun ondan önce senin geçmisinde birşeyler var ister istemez akla geliyor ama zamanla geçiyor

Bu nasıl bir yazı gözlerim kanadı

Arkadaslar ben azeriyim olabilir bazi kelimeleri yazmakda zorluk cekmisim cocugu sinirlendim diye kurtaj etmedim sadece olarak cocugun kalbi durmus o zaman oyuzden kurtaj oldum kendimi cok sucladim amma oda hic anlayisli davranmadi bana karsi hep sevmediyim seyleri etdi.

Sizde ayni seyi yasamis olursaydiniz bence boyle konusmazdiniz

Ağzımızdan çıkan sözle imtihan ediliyoruz ben de eşime sinirlenip aldırırım demiştim bebeğin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum hayatımca unutmam çok ağlamıştım çokk

Kusura bakmada dinlediği şarkıya kızıp çocuğunu kürtaj ettirmekle tehtid eden bir eşi olan adam nasıl müzik dinlesin?
dinlemesin benim yanimda ben kac kez soyledim.boyle huzunlu sarkilari sevmediyimi oda birazcik altdan alib hamileyim diye iyi davrana bilirdi yol iki saatlikdi kac kez dememe ragmen beni ezdi yani o kadar bagirdim amma yine susdurmadi sarkiyi bende ani sinirden soyledim

Bu nasıl bir yazı yazma şekli ergen gibi davranmayın lütfen ben 5 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve sürekli Türkçe slow,doksanlar slow dinlerim başka müziklerden zevk alamiyorum.Ayrica kocama da çok aşığım eski sevgililerimi düşünmüyorum adamın dinlediği müziğe bile ambargo koymuşsunuz

tesekkur ederim

aze

Evet sonradan gördüm kusura bakmayın.Ama bu düşünce şeklini değiştirin.İnsanlar bu kadar sıkılmaya gelmez müzik zevk meselesidir bırakın istediği şarkıyı dinlesin böyle basit şeylerden yormayın birbirinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…