Anket Kocamla tartisdik lutfen yardim.edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır arkadaşlar ben anladım. Olay şu;

Kocasını çocuğuyla tehdit etmiş kürtaj olurum diye, sonra da bebeğinin kalbi durduğu için mecbur kürtaj olmuş..

bebek hissetmiş ve gitmiş

Anladigim kadariyla yorum yapayim. Siz paranoyak olabilirmisiniz? Her insan istedigi tarzda sarki dinlidebilir neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz sarkilara?
Birde öyle bebekle tehdit edersen aldiririm diye öyle sana Allah nasip etmez iste bebegin hayrina olmus kalbinin atmamasina!

Ben konuyu okuyamadığım ve dolayisiyla anlayamadigim için bir sey diyemiyorum

Ya dinlenilen her şarkının bir manası, geçmişe bir mesajı mı olmak zorunda ya? Adamın müzik zevki demek ki öyle yani.
Zaten içinde aşk, kavuşamamış aşıklar, sitem filan olmayan Türkçe şarkı çok az. Hadi adam hep belli bir tarz dinliyordur da aniden slow aşk acılı damarlı şarkılara dönmüştür bi "Hayırdır dertli miyiz?" dersiniz, onda da "Eks sevgili mi?" diye akla gelmez ki hemen. İlginç.

Bi de başka falsosu bi şeyi var mı? Durduk yere müzikten...
Ülen benim dinlediğim müziklere taksa eşim kafayı "Satanik misin gadın? Beni uyuttuktan sonra üllümünağti partilerine mi gaçıyon?" diye hesap sorar herhalde.

sevdigi sanatçının şarkılarını dinlemek için illa hüzne sevgiliye gerek yok

bir insan üstelik sizden bir parça olan kendinize ait bir bebek yada çocuk degnek degildir
bakl adam olmazsan kelimelerinin devamına eklenmezler

düşünce yapınız degiştiginde dünyanız da degişir

Amme hizmeti:

(Konunun meali)
Arkdaslar kafami kaybetcem yaaa...yeni evliyiz aslinda hic o kadar konusmazdik nisanli.falan olunca amma evlendikden sora iyiydi hersey onun arasinda giderken dinlediyi sarkilar sinirime.dokunuyo eger bna biri ihanet ederse onu burnundan fitir fitir getiririm.amma dinlediyi sarkilar.eski aevgilisine aitmis.gibi sanki.beni sevib eenmedi ancak kotu kotu sarkilar cocuga hamileykende onun uzerine tartismisdik bende bagirdim.cagirsim.eger bu boyle devam ederse cocugu kurtaj ederim dedim sora usm de cocugun kap atislarinin dudugu soylenildi kurtaj olundum..cok mutsuzum.simdi youtubda yine kotu sarkilar.dinlediyini gorsum yani hep huzunlu.mutsuzmus gibi hep

Arkadaşlar, delireceğim yaa.. Yeni evliyiz, nişanlıyken çok konuşan her şeyini paylaşan bir çift değildik ama evlendikten sonra aramız çok daha güzel oldu bunu belirtmek isterim. Fakat bunun haricinde eşimin dinlediği şarkılardan huylanıyorum, sinirleniyorum. Bana ihanet ederse zaten onun b..ğ.nü keserim, ama ah o dinlediği şarkılar yok mu o şarkılar... Eski sevgilisine aitmiş, onu çağrıştırıyormuş gibi sanki. Beni sevip de evlenmedi, ancak şarkılar işte, anladınız, gıcık alıyorum, "Acaba kime bu hasret?" diyorum. Çocuğumuza hamile iken bu sebeple tartışmıştık ve ben de bağırdım "Eğer böyle devam edersen, çocuğumuzu aldırırım" dedim. Sonra ultrasonlu muayenede bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık, durduğu söylendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok mutsuzum.

Şimdi açmış, youtubeda yine hisli hisli şarkılar dinliyor, gördüm; hep hüzünlü, hep mutsuzmuş gibi benleyken...

Amme hizmeti:

(Konunun meali)

Arkadaşlar, delireceğim yaa.. Yeni evliyiz, nişanlıyken çok konuşan her şeyini paylaşan bir çift değildik ama evlendikten sonra aramız çok daha güzel oldu bunu belirtmek isterim. Fakat bunun haricinde eşimin dinlediği şarkılardan huylanıyorum, sinirleniyorum. Bana ihanet ederse zaten onun b..ğ.nü keserim, ama ah o dinlediği şarkılar yok mu o şarkılar... Eski sevgilisine aitmiş, onu çağrıştırıyormuş gibi sanki. Beni sevip de evlenmedi, ancak şarkılar işte, anladınız, gıcık alıyorum, "Acaba kime bu hasret?" diyorum. Çocuğumuza hamile iken bu sebeple tartışmıştık ve ben de bağırdım "Eğer böyle devam edersen, çocuğumuzu aldırırım" dedim. Sonra ultrasonlu muayenede bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık, durduğu söylendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok mutsuzum.

Şimdi açmış, youtubeda yine hisli hisli şarkılar dinliyor, gördüm; hep hüzünlü, hep mutsuzmuş gibi benleyken...

Hello decoder 🤣

Kusura bakmada dinlediği şarkıya kızıp çocuğunu kürtaj ettirmekle tehtid eden bir eşi olan adam nasıl müzik dinlesin?

hayır arkadaşlar ben anladım. Olay şu;

Kocasını çocuğuyla tehdit etmiş kürtaj olurum diye, sonra da bebeğinin kalbi durduğu için mecbur kürtaj olmuş..

bebek hissetmiş ve gitmiş
EE1C3B50-89F7-4DA6-A281-BBD9EBA8759C.webp

Çocuk bakmış sağlıklı bir ortam yok , gelmemiş dediğiniz gibi .... biz yırtındık çocuk olsun diye millet şantaj malzemesi yapıyor süper 👍🏻

Bebegi tehdit malzemesi etmişsiniz sirf kendi kompleksleriniz yüzünden. Sonra bebegi kaybetmişsiniz.akil sağlığınızı yerine getirmeden kesinlikle bir daha hamile kalmayin. Esinizin yerinde sizi kesinlikle bosardim net

Amme hizmeti:

(Konunun meali)

Efsanesiniz. Sümer yazıtlarını çevirir gibi cevirmissiniz. Harikasınız:)

Anlamadım ama bebeği niye öldürdünüz?

O hüzüntülü şarklar diblediyinde sen de neşesileli şarkılar dinleyib nisbet yab benceğ.

Bu kadar bozuk Türkçe ile yazılan konuların fake olduğunu düşünüyorum ben.

Ben de kötü kötü şarkılar dinlerim bazen, hiç eski sevgilim de yok ( :

Yaa ben ilk önce eşinize kızdınız diye kürtaj oldunuz sandım. Bebeğinizin kalbi durmuş mecburen kürtaj olmuşsunuz buna çok üzüldüm açıkçası belki tehditlerinizin pişmanlığını yaşıyorsunuzdur diye düşünüp konuyu tekrar okudum ama konu sahibi siz iyi misiniz? Bebeğinizi kaybetmişsiniz onu düşüneceğinize hâlâ kocanızın dinlediği şarkılara kızıyorsunuz. Tövbe yarabbim.

Amme hizmeti:

(Konunun meali)

Çok iyi ya valla bravo harikasınız 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X