- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.364
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkdaslar kafami kaybetcem yaaa...yeni evliyiz aslinda hic o kadar konusmazdik nisanli.falan olunca amma evlendikden sora iyiydi hersey onun arasinda giderken dinlediyi sarkilar sinirime.dokunuyo eger bna biri ihanet ederse onu burnundan fitir fitir getiririm.amma dinlediyi sarkilar.eski aevgilisine aitmis.gibi sanki.beni sevib eenmedi ancak kotu kotu sarkilar cocuga hamileykende onun uzerine tartismisdik bende bagirdim.cagirsim.eger bu boyle devam ederse cocugu kurtaj ederim dedim sora usm de cocugun kap atislarinin dudugu soylenildi kurtaj olundum..cok mutsuzum.simdi youtubda yine kotu sarkilar.dinlediyini gorsum yani hep huzunlu.mutsuzmus gibi hep
Amme hizmeti:
(Konunun meali)
Arkadaşlar, delireceğim yaa.. Yeni evliyiz, nişanlıyken çok konuşan her şeyini paylaşan bir çift değildik ama evlendikten sonra aramız çok daha güzel oldu bunu belirtmek isterim. Fakat bunun haricinde eşimin dinlediği şarkılardan huylanıyorum, sinirleniyorum. Bana ihanet ederse zaten onun b..ğ.nü keserim, ama ah o dinlediği şarkılar yok mu o şarkılar... Eski sevgilisine aitmiş, onu çağrıştırıyormuş gibi sanki. Beni sevip de evlenmedi, ancak şarkılar işte, anladınız, gıcık alıyorum, "Acaba kime bu hasret?" diyorum. Çocuğumuza hamile iken bu sebeple tartışmıştık ve ben de bağırdım "Eğer böyle devam edersen, çocuğumuzu aldırırım" dedim. Sonra ultrasonlu muayenede bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık, durduğu söylendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok mutsuzum.
Şimdi açmış, youtubeda yine hisli hisli şarkılar dinliyor, gördüm; hep hüzünlü, hep mutsuzmuş gibi benleyken...
hayır arkadaşlar ben anladım. Olay şu;
Kocasını çocuğuyla tehdit etmiş kürtaj olurum diye, sonra da bebeğinin kalbi durduğu için mecbur kürtaj olmuş..
bebek hissetmiş ve gitmiş
Efsanesiniz. Sümer yazıtlarını çevirir gibi cevirmissiniz. Harikasınız:)Amme hizmeti:
(Konunun meali)
Arkadaşlar, delireceğim yaa.. Yeni evliyiz, nişanlıyken çok konuşan her şeyini paylaşan bir çift değildik ama evlendikten sonra aramız çok daha güzel oldu bunu belirtmek isterim. Fakat bunun haricinde eşimin dinlediği şarkılardan huylanıyorum, sinirleniyorum. Bana ihanet ederse zaten onun b..ğ.nü keserim, ama ah o dinlediği şarkılar yok mu o şarkılar... Eski sevgilisine aitmiş, onu çağrıştırıyormuş gibi sanki. Beni sevip de evlenmedi, ancak şarkılar işte, anladınız, gıcık alıyorum, "Acaba kime bu hasret?" diyorum. Çocuğumuza hamile iken bu sebeple tartışmıştık ve ben de bağırdım "Eğer böyle devam edersen, çocuğumuzu aldırırım" dedim. Sonra ultrasonlu muayenede bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık, durduğu söylendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok mutsuzum.
Şimdi açmış, youtubeda yine hisli hisli şarkılar dinliyor, gördüm; hep hüzünlü, hep mutsuzmuş gibi benleyken...
Efsane yorumEfsanesiniz. Sümer yazıtlarını çevirir gibi cevirmissiniz. Harikasınız:)
Amme hizmeti:
(Konunun meali)