Anket Kocamla tartisdik lutfen yardim.edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esini insan dogru secmeli.mutlu bebeklee buyutmek icin .Allah biliyo ya ben bebegimin olucagini oyrendiyimde nasil mutlu olmusdum

"Arkadaşlar, neredeyse aklımı yitireceğim. Aslında yeni evliyiz. Nişanlıyken fazla görüşüp konuşmasak da evlendikten sonra aramız iyiydi.
Her şey onun arabasında dinlediği şarkıların sinirime dokumasıyla başladı. Eğer bir gün biri bana ihanet ederse burnundan fitil fitil getirecek bir karakterdeyim. Bunu söylüyorum çünkü dinlediği şarkılar eski sevgilisine ait gibi. Sanki beni sevip evlenmemiş de aklında o varmış gibi hissediyorum.

Hamileliğimde de bu şarkılar yüzünden tartıştık ve ben bağırıp çağırdım. Bu durum devam ederse çocuğu aldıracağımı dahi söyledim. Daha sonra da çocuğumuzun kalp atışları durduğu için mecburen kürtaj oldum.
Şimdiyse youtube üzerinden yine aynı kötü şarkıları dinlediğini gördüm. Şarkıların tümü hüzünlü, eşim sanki hep mutsuzmuş gibi."
Arkdaslar kafami kaybetcem yaaa...yeni evliyiz aslinda hic o kadar konusmazdik nisanli.falan olunca amma evlendikden sora iyiydi hersey onun arasinda giderken dinlediyi sarkilar sinirime.dokunuyo eger bna biri ihanet ederse onu burnundan fitir fitir getiririm.amma dinlediyi sarkilar.eski aevgilisine aitmis.gibi sanki.beni sevib eenmedi ancak kotu kotu sarkilar cocuga hamileykende onun uzerine tartismisdik bende bagirdim.cagirsim.eger bu boyle devam ederse cocugu kurtaj ederim dedim sora usm de cocugun kap atislarinin dudugu soylenildi kurtaj olundum..cok mutsuzum.simdi youtubda yine kotu sarkilar.dinlediyini gorsum yani hep huzunlu.mutsuzmus gibi hep

Eğer doğru anlamışsam dilerseniz konunuzu düzenleyin.

Türkçe hocanın ellerinden öperim.

Benim de eski sevgilim hüzünlü hüzünlü şarkılar dinliyordu :işsiz:

Eyy arkadaş kocanın müzik zevkine niye karışıyorsun eski sevgilisinin ismi geçmiyorsa sorun yoktur ..
Yaradan’ın zoruna gitmiştir o dediğin laf öyle konuşma birdaha..

Bu hareketlere sahip biriyle evli olmak başlı başına gam sebebi. Dağ devirir seviyesinde gam sahibi yaparsınız adamı.

Anlaşıldı konu sahibesini kıracaksınız belli ki, en iyisi kapatalım da kadıncağız üzülmesin.
A AAyanm Azeri bir üye, haliyle Türkçesi bizimki gibi değil, ki Azeri'yim de dedi yorumlarının birinde.

Son düzenleme:
AAyanm'ın isteği üzerine topiğinde yayınlamamı istediği yazının görselini atıyorum, yazıyı kopyalayamadım çünkü üye çok acemi mesajlaşmayı kilitli mesaj olarak yollamış, sizler tarafından anlaşılmadığı için çok üzgün.

IMG_0034.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X