Anket Kocamla tartisdik lutfen yardim.edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkdaslar kafami kaybetcem yaaa...yeni evliyiz aslinda hic o kadar konusmazdik nisanli.falan olunca amma evlendikden sora iyiydi hersey onun arasinda giderken dinlediyi sarkilar sinirime.dokunuyo eger bna biri ihanet ederse onu burnundan fitir fitir getiririm.amma dinlediyi sarkilar.eski aevgilisine aitmis.gibi sanki.beni sevib eenmedi ancak kotu kotu sarkilar cocuga hamileykende onun uzerine tartismisdik bende bagirdim.cagirsim.eger bu boyle devam ederse cocugu kurtaj ederim dedim sora usm de cocugun kap atislarinin dudugu soylenildi kurtaj olundum..cok mutsuzum.simdi youtubda yine kotu sarkilar.dinlediyini gorsum yani hep huzunlu.mutsuzmus gibi hep
kırık Türkçenden anladığım kadar ilk zamanlar böyle düşünülüyor sonuçta senden önce onun ondan önce senin geçmisinde birşeyler var ister istemez akla geliyor ama zamanla geçiyor

Arkadaslar ben azeriyim olabilir bazi kelimeleri yazmakda zorluk cekmisim cocugu sinirlendim diye kurtaj etmedim sadece olarak cocugun kalbi durmus o zaman oyuzden kurtaj oldum kendimi cok sucladim amma oda hic anlayisli davranmadi bana karsi hep sevmediyim seyleri etdi.

Anladigim kadariyla yorum yapayim. Siz paranoyak olabilirmisiniz? Her insan istedigi tarzda sarki dinlidebilir neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz sarkilara?
Birde öyle bebekle tehdit edersen aldiririm diye öyle sana Allah nasip etmez iste bebegin hayrina olmus kalbinin atmamasina!
Sizde ayni seyi yasamis olursaydiniz bence boyle konusmazdiniz

Arkdaslar kafami kaybetcem yaaa...yeni evliyiz aslinda hic o kadar konusmazdik nisanli.falan olunca amma evlendikden sora iyiydi hersey onun arasinda giderken dinlediyi sarkilar sinirime.dokunuyo eger bna biri ihanet ederse onu burnundan fitir fitir getiririm.amma dinlediyi sarkilar.eski aevgilisine aitmis.gibi sanki.beni sevib eenmedi ancak kotu kotu sarkilar cocuga hamileykende onun uzerine tartismisdik bende bagirdim.cagirsim.eger bu boyle devam ederse cocugu kurtaj ederim dedim sora usm de cocugun kap atislarinin dudugu soylenildi kurtaj olundum..cok mutsuzum.simdi youtubda yine kotu sarkilar.dinlediyini gorsum yani hep huzunlu.mutsuzmus gibi hep
Ağzımızdan çıkan sözle imtihan ediliyoruz ben de eşime sinirlenip aldırırım demiştim bebeğin kalp atışı durdu ve kürtaj oldum hayatımca unutmam çok ağlamıştım çokk

Kusura bakmada dinlediği şarkıya kızıp çocuğunu kürtaj ettirmekle tehtid eden bir eşi olan adam nasıl müzik dinlesin?
dinlemesin benim yanimda ben kac kez soyledim.boyle huzunlu sarkilari sevmediyimi oda birazcik altdan alib hamileyim diye iyi davrana bilirdi yol iki saatlikdi kac kez dememe ragmen beni ezdi yani o kadar bagirdim amma yine susdurmadi sarkiyi bende ani sinirden soyledim

Bu nasıl bir yazı yazma şekli 🤦 ergen gibi davranmayın lütfen ben 5 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve sürekli Türkçe slow,doksanlar slow dinlerim başka müziklerden zevk alamiyorum.Ayrica kocama da çok aşığım eski sevgililerimi düşünmüyorum 🤷 adamın dinlediği müziğe bile ambargo koymuşsunuz

Amme hizmeti:

(Konunun meali)

Arkadaşlar, delireceğim yaa.. Yeni evliyiz, nişanlıyken çok konuşan her şeyini paylaşan bir çift değildik ama evlendikten sonra aramız çok daha güzel oldu bunu belirtmek isterim. Fakat bunun haricinde eşimin dinlediği şarkılardan huylanıyorum, sinirleniyorum. Bana ihanet ederse zaten onun b..ğ.nü keserim, ama ah o dinlediği şarkılar yok mu o şarkılar... Eski sevgilisine aitmiş, onu çağrıştırıyormuş gibi sanki. Beni sevip de evlenmedi, ancak şarkılar işte, anladınız, gıcık alıyorum, "Acaba kime bu hasret?" diyorum. Çocuğumuza hamile iken bu sebeple tartışmıştık ve ben de bağırdım "Eğer böyle devam edersen, çocuğumuzu aldırırım" dedim. Sonra ultrasonlu muayenede bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık, durduğu söylendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok mutsuzum.

Şimdi açmış, youtubeda yine hisli hisli şarkılar dinliyor, gördüm; hep hüzünlü, hep mutsuzmuş gibi benleyken...
tesekkur ederim

aze
Bu nasıl bir yazı yazma şekli 🤦 ergen gibi davranmayın lütfen ben 5 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve sürekli Türkçe slow,doksanlar slow dinlerim başka müziklerden zevk alamiyorum.Ayrica kocama da çok aşığım eski sevgililerimi düşünmüyorum 🤷 adamın dinlediği müziğe bile ambargo koymuşsunuz
[/QUOTazeriyim kotu konusabilirim afedersiniz

Evet sonradan gördüm kusura bakmayın.Ama bu düşünce şeklini değiştirin.İnsanlar bu kadar sıkılmaya gelmez müzik zevk meselesidir bırakın istediği şarkıyı dinlesin böyle basit şeylerden yormayın birbirinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X