Anket Kocamla tartisdik lutfen yardim.edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa ben ilk önce eşinize kızdınız diye kürtaj oldunuz sandım. Bebeğinizin kalbi durmuş mecburen kürtaj olmuşsunuz buna çok üzüldüm açıkçası belki tehditlerinizin pişmanlığını yaşıyorsunuzdur diye düşünüp konuyu tekrar okudum ama konu sahibi siz iyi misiniz? Bebeğinizi kaybetmişsiniz onu düşüneceğinize hâlâ kocanızın dinlediği şarkılara kızıyorsunuz. Tövbe yarabbim.
Bana hic yardim etmedi zaten hamilelikde hep agladim onun yuzunden o yuzden artik beni sevmediyini dusunuyorum.Ve de hakliyim dinlediyi sarkilarda eskiden sevdigi bir kiza ait kendisi baahs etmisdi hatta evlendikden sora tum iyrenclikleri oyrendigim icin pisman deilem

Evet sonradan gördüm kusura bakmayın.Ama bu düşünce şeklini değiştirin.İnsanlar bu kadar sıkılmaya gelmez müzik zevk meselesidir bırakın istediği şarkıyı dinlesin böyle basit şeylerden yormayın birbirinizi
ee o zaman bende whatsappa storiye bisey koyunca oda karisiyo o zaman hersey zevk olsun bende istediyimi paylasayim...

ee o zaman bende whatsappa storiye bisey koyunca oda karisiyo o zaman hersey zevk olsun bende istediyimi paylasayim...
Güzelce konuşun,niye bu kadar müdahil oluyorsunuz birbirinizin hayatlarına? Esinizde de suç var o zaman attığınız storye neden karışır ki? Bence düzgünce konuşmayı deneyin ne siz ona ne o size karışmasın çok abartmış siniz evlilik olayını

Hanımlar üye Azeri, bu sebeple yazım hatalarına çok takılmayın rica ediyorum.

Bana hic yardim etmedi zaten hamilelikde hep agladim onun yuzunden o yuzden artik beni sevmediyini dusunuyorum.Ve de hakliyim dinlediyi sarkilarda eskiden sevdigi bir kiza ait kendisi baahs etmisdi hatta evlendikden sora tum iyrenclikleri oyrendigim icin pisman deilem
Öncelikle bebeğiniz için üzüldüm başınız sağ olsun. Evliliğinizde başka sorunlar da varsa keşke onları da konunuzda belirtseydiniz. Çok karışık yazmışsınız biz sadece müzik zevkinden dolayı sorun çıkardığınızı sandık. Gerçekten aklı eski sevgilisindeyse bu tabi ki kabul edilemez. Ama bunu siz tavrından davranışlarından anlayabilirsiniz ancak. Sadece müzikten yola çıkarak bir şey söyleyemeyiz. Yine de sakin kalmaya çalışın. Bağırıp çağırarak bir sonuca ulaşamazsınız. Bi süre sakince gözlemleyin eşinizi sonra sağlıklı karar verin.

furusan furusan az bi gelip ili satır yazar mısın lütfen. Konu sahibinin dilinden ancak sen anlarsın 😂

Güzelce konuşun,niye bu kadar müdahil oluyorsunuz birbirinizin hayatlarına? Esinizde de suç var o zaman attığınız storye neden karışır ki? Bence düzgünce konuşmayı deneyin ne siz ona ne o size karışmasın çok abartmış siniz evlilik olayını
esim.nasilsa bende oyle davraniyorum .Esim dahil herkese kendi davrandigi gibi davraniyorum.hayat esittir benim onun icin neler yaptigimi dille ve ya yazilya ifade edemem gercekten o yuzden bana boyle yapmasi beni cok incitti cocugu ben o kadar cok istedimki amma gordumki benden baska hickimse annem haric o kadar sevinmedi beni korumadi ya destek olmadi boyle bi baba olmasin Babalar iyi olsa cocuklar mutlu olur

Turk olmadigim icin karisik yazmisim bu kadar alay edeceyinizi anlamamiwdiim

esim.nasilsa bende oyle davraniyorum .Esim dahil herkese kendi davrandigi gibi davraniyorum.hayat esittir benim onun icin neler yaptigimi dille ve ya yazilya ifade edemem gercekten o yuzden bana boyle yapmasi beni cok incitti cocugu ben o kadar cok istedimki amma gordumki benden baska hickimse annem haric o kadar sevinmedi beni korumadi ya destek olmadi boyle bi baba olmasin Babalar iyi olsa cocuklar mutlu olur
Öyle düşünmeyin.Konusmadan sorunları cozemezsiniz büyür ve dağ olur sizi daha çok yorar

Öncelikle bebeğiniz için üzüldüm başınız sağ olsun. Evliliğinizde başka sorunlar da varsa keşke onları da konunuzda belirtseydiniz. Çok karışık yazmışsınız biz sadece müzik zevkinden dolayı sorun çıkardığınızı sandık. Gerçekten aklı eski sevgilisindeyse bu tabi ki kabul edilemez. Ama bunu siz tavrından davranışlarından anlayabilirsiniz ancak. Sadece müzikten yola çıkarak bir şey söyleyemeyiz. Yine de sakin kalmaya çalışın. Bağırıp çağırarak bir sonuca ulaşamazsınız. Bi süre sakince gözlemleyin eşinizi sonra sağlıklı karar verin.
tesekkur ederim ben zaten sakin biriyim.yaptiklari.cildirtdi beni yalnizca muzik deilki en son muzikdi ondan oncekileri ohhoooo

Amme hizmeti:

(Konunun meali)

Arkadaşlar, delireceğim yaa.. Yeni evliyiz, nişanlıyken çok konuşan her şeyini paylaşan bir çift değildik ama evlendikten sonra aramız çok daha güzel oldu bunu belirtmek isterim. Fakat bunun haricinde eşimin dinlediği şarkılardan huylanıyorum, sinirleniyorum. Bana ihanet ederse zaten onun b..ğ.nü keserim, ama ah o dinlediği şarkılar yok mu o şarkılar... Eski sevgilisine aitmiş, onu çağrıştırıyormuş gibi sanki. Beni sevip de evlenmedi, ancak şarkılar işte, anladınız, gıcık alıyorum, "Acaba kime bu hasret?" diyorum. Çocuğumuza hamile iken bu sebeple tartışmıştık ve ben de bağırdım "Eğer böyle devam edersen, çocuğumuzu aldırırım" dedim. Sonra ultrasonlu muayenede bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık, durduğu söylendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok mutsuzum.

Şimdi açmış, youtubeda yine hisli hisli şarkılar dinliyor, gördüm; hep hüzünlü, hep mutsuzmuş gibi benleyken...
Vallahi tebrik ederim.

Azcik duzeltiyim yazayim da anlamadan yargilamayin .Turkcem kisitli cunki azerbaycanliyim.Kocamla nisanli doneminde cok konusmuyoduk amma iste bazen gorusuyoduk annem istedi diye evlendim gerci bende hoslaniyordum ama en cok ailemin isteyiyle evlendim universite bitdikden sora ..Sehirden koye getirdi beni burda kaliyorduk ben ailesine evine duskun biriyim oda eskiden iyiydi ..ben cok temizlik yapiyodum oda dagitiyodu bende hamileyken az dagit toparlayamiyorum diyodum.boyle seylerden sorun cikti sora pismanim falan dedi evlendiyimize en son arabasinda gidiyorduk muzik hep huzunlu seyler dinliyo iki saatlik yol dinleyemiyordum icten icten sinirleniyordum hamilr oldugumu bile bile iki saat durdurmadan huzunlu seyler dinlefi aglamama ragmen bende cok agladim en son sen hakk etmiyorsun babaligi kurtaj etdiricem dedim sora tansiyonum cok dusdugu icin beni hastaneye goturduler ve cocugun kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum....konu su

Hiçbir şey anlamadı adamın dinlediği müzik türü yüzünden kürtaj mı oldunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X