Kocamla tartistik nolur yardim edin ne yapmaliyim

demesine mi gerek var. bu kadar bencil oolmayın ya çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hem geçinmeye çalışmak hem de borç ödemek çok yoruyor insanı ya iç huzuru çok etkiliyor. güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa neden vermek istemediniz?

Bazen öyle eşler var ki , o bilezikleri almadan rahat etmiyor.
Işte böyle erkeklere bilezik verildiğinde yıllar sonra pişman olabiliyor kadın.

Kavga etmeden ertelemeli. Bileziği güvenerek borç yapılmamalı. Yaptıysa önceden evleneceği kişiyi bu konuda uyarmalı.

Alismaya calisiyoruz hersey cok yeni ben dedim ki ilerde cok sikisirsak kullanalim simdi biraz evlillimiz otursun bi sekilde donuyo dedim sizde haklisiniz ama ilerde daha kotu olursak diye dursun dedim yanlis bisey demedim
Şimdi bir şekilde dönüyor dediğiniz eşiniz esnek hesap ve krediye faiz ödüyor? adam neden faiz ödesin ki kusura bakmayın ama ben eşinizi haklı buldum evlilikte benim bileziğim benim mihirim olmamalıdır olursa ticaretten farkı kalmaz..

Ben evlendim eski iş yerimden evlilik tazminatı ile çıktım kredi kartı , kredi ödemem vardı ve 20.000 TL tazminat almıştım 5.000 TL ile kredi kartı ve kredimi kapattım kalanını kuruşuna kadar eşimin hesabına havale yaptım çünkü düğün yapacaktık ve ortak bir yerden harcamamız gerekirdi.

Düğünden sonra bileziklerimi vermeye gerek bir durum olmadı ama olsaydı da eşim demeden verirdim bilezik nedir ki zaten takmayı da hiç sevmem..

Şimdi de tekrar farklı bir pozisyon da işe başladım eşime destek olmam gerekiyor, yani siz destek olmak istiyorsanız ev vs. alabilmek için bileziklerle değil çalışarak destek olun eşinize.

Çalışıyor musunuz merak ettim, çalışıyorsanız sonra zaten alırsınız bir daha, yok çalışmıyorsanız da zaten eşinize destek olmak zorundasınız. Biz de borçla evlendik 8 tane 200 grmlik bilezigim vardı ama borç çoktu eşim stresten sıkıntıdan uyuyamayacagina bilezigim olmasın dedim 4 tanesini bozdurdum 100 grm bilezigim borca gitti, gitsin de yani. Daha bozdurmak gerekirse hepsi de feda olsun. Bir aile isek beraber aşacağız sıkıntıları karı koca olmak bu demek çünkü. Yaptığınız çok yanlış ve çok bencilce.

Alismaya calisiyoruz hersey cok yeni ben dedim ki ilerde cok sikisirsak kullanalim simdi biraz evlillimiz otursun bi sekilde donuyo dedim sizde haklisiniz ama ilerde daha kotu olursak diye dursun dedim yanlis bisey demedim
Bir şekilde dönmüyor demekki işte.Dönüyorsa da o da borçla.Yani bir arpa boyu ilerlenmiyor.Bu kadar inat edersen zaten daha kötüleşecek işler.O zaman da bilezikler bile kapatmayacak belki.Hem elindeki gidecek hem borç duruyor olacak.Hiç böyle düşündün mü?Kendiliğimden verirdim ben olsam.İstemesini beklemezdim.Ailesiniz siz.Niye bu kadar zorluyorsunuz.

Eşin gelince güzelce otur konuş nereye. Ne kadar borç var çıkarın o bilezikleri de bozdurup borçlarını kapatırsın işe de gir eşininkini yersiniz seninkiylede birikim yaparsın madem herşeyi tek başımıza yaptınız eşinin elinden tutacak sensin tabiki senden gelip isteyecek tepkileriniz abartı olmuş eşinin de seninde

Bazen öyle eşler var ki , o bilezikleri almadan rahat etmiyor.
Işte böyle erkeklere bilezik verildiğinde yıllar sonra pişman olabiliyor kadın.

Kavga etmeden ertelemeli. Bileziği güvenerek borç yapılmamalı. Yaptıysa önceden evleneceği kişiyi bu konuda uyarmalı.

haklısınız öyle tipler var malesef ama benim anladığım kadarıyla bu borç evlilikten gelen borçlar. bunu da sırf erkeğe yuklemek doğru gelmiyor bana.

Bu işin düZgün açıklaması yok.
Siz bilmiyormusunuz dara düştügünüzü. Eşinizden once kendiniz teklif etmeliydiniz. Burda cok konu goruyorum bilezikler kadının hakkı diye hayır degil eşiyle birlikte hakkı. Ortak yani tek başınıza dugun yapmıyorsunuz tek sizin olsun. Kusura bakmayın siz başlatmısınız. Ben esinizi haklı buldum.

Ne yapmam lazim simdi napcami bilmiyorum daha 2 aylik evliyim hersey cok yeni bendede hata var ondada hata var nasil olcak bilmiyorum

Ise gir calis! Ne sacma bi soru. O parayla adam karininizi zor doyiruyordur. Öyle bi kac bilezik satmakla da olmuyo malesef bu isler! Gir ise calis.

1600 tl maas aliyo dugun kredisi var esnek hesap var onlara yaticakmis
Haksızsın.6 buçuk yıllık evliyim zamanında kayınpederimede verdim bileziklerimi ki istemiyordu Yen'i gelinin altını alınmaz diye ben zorla verdim sonra yerine koydu aldı bana.hemen peşine eşime lazım oldu onada verdim işini gördü dara düşmedi.eşiniz borç içinde kıvranırken 1600tl maaşla kusura bakmayında borç nezamana biter.karı koca olmak bu değil hani iyi günde kötü günde sözü.

Zaten bir alttaki yorumda alıntı var
İçerik silinince konu ortadan kalkmadığı gibi sorun da çözülmüyor

Fevri hareket etmeyin

Az düşünüp sonra hareket edin sağına soluna bakın nereye gider bu işin sonu deyin

Bunu hem evliliğinizde hem tüm hayatınızda uygulayın yaşınız küçüktür muhtemelen gelişime açık olun

Esinin yaptigi normal degilki kadinin yaptigi normal olsun.. evlendigim ertesi gun taktiklari iki tanecik bilezigi istemislerdi benden..bende esime deil bizzat gidip babasina verdim...siz kimi kandirdinizki? Bence kendinizi dedim.. ama adam bunlari anlayacak biri degil maslesef.. simdi bu adama baba demen gerekiyor ya? Sacmalik

Haksızsın.6 buçuk yıllık evliyim zamanında kayınpederimede verdim bileziklerimi ki istemiyordu Yen'i gelinin altını alınmaz diye ben zorla verdim sonra yerine koydu aldı bana.hemen peşine eşime lazım oldu onada verdim işini gördü dara düşmedi.eşiniz borç içinde kıvranırken 1600tl maaşla kusura bakmayında borç nezamana biter.karı koca olmak bu değil hani iyi günde kötü günde sözü.
Seninkiler iyiymis vermis.. alip vermeyen cok.. ayrica 5 kurus harcamadan oglunu evlendirende cok

Şöyle soyleyeyim. Esim tek basina dugun yapti ev kurdu. Dugunde 27 bilezigim vardi. Toplam 500 gr di.

Her neyse kredi kartlari doluydu. Sıktı disini 1 sene boyunca tum borcu odedi, tek bir bilezik bile istemedi.

Hatta esim her seyde bilezik bozulmaz derdi.

Sizin kavganiza gelince ne diyecegimi bilemedim. Orta yolu bulmaya calisin bence.

Seninkiler iyiymis vermis.. alip vermeyen cok.. ayrica 5 kurus harcamadan oglunu evlendirende cok
Evet şükürler olsun iyiler.ben önüne gelene versin demiyorum ama eş hayat arkadaşı dardayken o bilezikleri neyleyim.ki eşim yerine koyamadı ama canı sağolsun napıcam bileziği istesem alır takarım koluma ne bileyim düşünceler farklı iste herkezde

Evet şükürler olsun iyiler.ben önüne gelene versin demiyorum ama eş hayat arkadaşı dardayken o bilezikleri neyleyim.ki eşim yerine koyamadı ama canı sağolsun napıcam bileziği istesem alır takarım koluma ne bileyim düşünceler farklı iste herkezde
Esin sana bunlari dedirtiosa cok guzel ztn.. ama ailesi yiyici olanlar cok benimkilerde dahil.. 5 kurus vermeyip soymaya calisanlar..sen kp iyi biriymis sozunun eriymis en azindan

Esin sana bunlari dedirtiosa cok guzel ztn.. ama ailesi yiyici olanlar cok benimkilerde dahil.. 5 kurus vermeyip soymaya calisanlar..sen kp iyi biriymis sozunun eriymis en azindan
Herzaman şükrediyorum böyle insanlarla karşılaştığım için.yiyicilerede Allah Akıl fikir versin

Back
X