Kocamla tartistik nolur yardim edin ne yapmaliyim

Alyansımdan baska altınım yok ama çok şükür borcumda yokk.Borcum olacagına huzurum olsun daha iyi ben biliyorum ki zaten alınabılır bı durumda olunca onlar tekrar alınır.Hem eskide kaldı artık o bilezik işleri şimdi kim takıyor yani.boşverin verin de adam borcunuzu kapatsın
 
Bence hatalı olan sensin.ilk başta o düzgünce istemiş ama sen vermek istemediğin için hırçınlaşmıssın oda karsılıgında yüzüne fırlatıcam demiş.aldıgı maaş belli adamın o parayla ev geçindirmek kolaymı sanıyosun bide üstüne borç ödiycek.evlenirken eşinin maddi durumunu biliyordun sonuçta.sana sarılan özürdileyen yine o olmuş onuda anlamalısın biraz.akşam dönünce sarıl eşine hiç bişey olmamış gibi davran sonra birlikte oturun hesap yapın
 
Borç varken bilezik kolunuzda olunca noluyo anlamıyorum bende verdim. Huzursuz olmaktan iyimi. Adam bunalmış anlayış gösterin. Napıcaksınız bilezikleri bozdurup bozdurup alışveriş mi yapacaksınız yada takıp millete gösterişmi yapacaksınız
 
Bu arada benim eşimde iş için isteyince bütün altınlarımı verdim.. yoktu şükür..
 
Cok acimasizsiniz.
Adam sizin dugununuze yapmis, evinizi, esyanizi halletmis. Sizin yani sizin. Adama sen tek basina ode mi diyeceksin? Evde borcu kapatmaya yetecek veyahut azaltmaya yetecek bilezik var ama kadin vermiyor? Mantikli mi?
Adam arkadaslarindan eşten dosttan para isteyecek borc alacak utanacak ama sizin bileziginiz kolunuzda olacak.
Esinizi boyle bir duruma nasil sokabiliyorsunuz aklim almiyor.
Sizin gibi biriyle evlenmek istemezdim, adam birde ozur dilemis sarilmis alttan almis. Yazik valla adama cok uzuldum. Kus kadar maasla ev geçindiriyor birde borc ödüyor..
 
Adım gibi eminim ki “yeni gelin bileziksiz olmaz, insanlara bileziklerini hemen de bozdurmuşlar” dedirtmemek için vermediniz. 1600 lirayla kim geçinebiliyor? Borç varsa kapatın gitsin ne gerek var saçma sapan işlere?
 
Adamın borcu var ve iki tane bilezik vermedin mı? Hatalısın gelip bide özür diliyor. Bu kadar aç gözlü olmayı iki bilezik sizi zengin etmez. Böyle durumlarda destek olmak lazım bu yüzden evleniyorsunuz iyi günde kötü günde,dimi?
Ben evlendiğim zaman eşimin bırcu vardı verdim altınları borcunu ödedi (evkendikten 1 hafta sonra)
Bileziklerle de araba aldı.
 
Siz vermemekle hata etmişsiniz. Demek eşiniz iki aydır binbir türlü çare aradı ve bulamadı en sonunda bilesinler aklına geldi.Ama s3n vermeyince oda şok olmustur hiç sizden de beklelemistir.
Siz bukadar sahiplenirseniz bu şimdi bilezik olur yarin da kendi kazancınız olabilir, oda senden sizden kıskanır kolay harcamalar yapamaz .
Mal biyere kadar yeterki huzur mutluluk olsun.
Aslında biyerde de takdir etmeniz lazim eşinizi,borç ona sıkıntı veriyo rahat olmuyo diye, yoksa tanığın okadar insan var borçla yaşamak onları hiç rahatsız etmiyor üstüne sürekli daha borç yapıyor, siz bence sukredin ve bir özür diye bir barışadır diye sarılın ve bilezikleri de verin.
 
1600 liraya ev gecindirmeye çalışıyor adam ev kira mi bilmiyorum ama elektrik , su dogal gaz temel ihtiyaçlar arti kredi borcu bundan daha dar zamanınız olabilir mi borcunu ödeyip krediden kurtulun ya da hafifletin belki adam size su güne kadar yansıtmadı ama bunalmış yazık günah değil mi? Bu mehir dediğiniz sey boşanma durumunda degil mi simdiden onun hesabini neden yapiyorsunuz
 
Adam 1600 lirayla sizin düğün borcunuzu ödemek için çırpınıyor siz de bileziklerinize sarılıp yan gelip yatıyorsun evde bütün gün. Ne güzel kafalar :')
 
Bizim de evlendikten sonra bileşik bozmamız gerekti ve yıllar sonra misliyle geldi. Evlilik bu kadar mehir vs derdi ile olmamali
 
Biz suan evli degiliz ve evlilik yolunda ilerliyoruz oturup hesap yapiyoruz konsuyoruz falan .. ev almayi dusunyoruz biraz pesinat verip gerisini kredi cekicez ve suan bende is ariyorum , krediyi senin maasinla odesek benim maasimda fatura ve market alisverisine gider diyorum ve ekliyorum. . Dugunde takilan takilari dugun sonrasi ev icin cektigimiz krediye yatirir rahatlariz ve Ufak tefek borc kalirsa onlari rahat rahat dusunmeden oderiz diyorum Dusunun biz henuz evli degilken bunlari konusuyoruz yani senin benim yok yada onlar benim takilarim vermem demiyorum. . Siz evlisiniz ve ikinizin kredi borcu ve iyi gunde kotu gunde diye soz verdiniz sen ben benim takilari olmamali !!!
 
Hangi kafa size bilezikleri sakın verme ne olursa olsun dedi? Belliki birileri size öğüt (!) Vermiş bu yönde. Kararlarınızı kendiniz verin olayı enine boyuna düşünüp kendi beyninizle hareket edin. Emin olun sonucu doğru veya yanlış kabullenmek daha kolay olur. Ne yapacağınızı bilirsiniz.
 
Back
X