- Konu Sahibi Mizz_menis
1600 tl maas aliyo dugun kredisi var esnek hesap var onlara yaticakmis
Neden vermedin
Yani zaten 1600 maaş ile ancak geçinilir borçlar vs Nasıl ödesin
Bir de lanet okumuşsun Adama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1600 tl maas aliyo dugun kredisi var esnek hesap var onlara yaticakmis
Haklisiniz ama bana suratina filatican vs bi ton sey soyledikten sonra kizginlikla hersey farkli hala geliyo bana duzgun bi dille anlatsaydi emin olun sizin verdiniz trpkiyi verirdim ama vermeyince bi anda benden kotusu olmadi konu baska yerlere gitti hepNe dedi eşin?
Borcu borçla döndürüyorum sıkıştım demiş?
Giderken de gitme demiş
İtekleyen sensin lanet olsun diyen sensin
Mala bu kadar tamah etmeyin
İşte zor gününüz zaten bu
1600 lira ile çalışıyomuş zaten eşini neden başka yerlerden borç alarak borcunu kapatmaya yönlendiriyosun
Ben senin yerinde olsam
Hayatım gel şu bilezikleri bozduralım hemen borçları kapatalım
Ama sonrasında yine para biriktirip bu bilezikleri de yerine koyalım yine bi ihtiyaç olduğunda kenarda paramız olur derdim
Neden vermedin
Yani zaten 1600 maaş ile ancak geçinilir borçlar vs Nasıl ödesin
Bir de lanet okumuşsun Adama
Düzgünce söylemiş zaten baştan.Düzgün söylediği halde vermemişsin.İki taraflı bakmak lazım.Sende ipler kopmuş iteklemişsin lanet etmişsin.E bunlar da onda ipleri kopardı o zaman.Karşılıklı hatalısınız bu itiş kakış bağırışma konusunda.Bende bunu diyorum duzgunce soylese verince iyi vermeyince neden kotu oluyorum birde suratina firlaticam diyince ipler koptu orda saten tartisma buyudu
Ben şu benim altınım benim bileziğim diye tutturmaları anlamıyorum kardeşim bu adam seninle evlenebilmek için sana altın alabilmek için girmedi mi bu borca ödemesine kolaylık sağlasan ölür müsün yani eşini göz göre göre sıkıntıya sokmak nedenKizlar meraba ilk defa yaziyorum konuyu nereye acicami bilemedim biraz uzun olcak kusura bakmayin dun bilezikler yuzunden tartistik biz dugunumuzu kendimiz yaptk bi ton borc var sıkısmıs yetmiyo dedi borcla donduruyom dedi dugunde takilan bilezikleri istedi vermedim konu ordan acildi sonra tartismaya baslasladik 2 aylik evliyim 4 tane mehir bilezim var durumu olmadi icin alamadi param oldunda onlari alip suratin firlaticam dedi tabi konu iyice buyudu bende seni tanidim gunede sanada evlendigim gune de lanet olsun dedim ustumu giydim gece 11 gidicem dedim gitme dedi sakinleselim konusalim dedi itekledim oda kolumdan tuttu gidersen git dedi sonra cekti sarildi ozur diledi ben bana dokunma dedim tabi cok kotu oldum agliyorum kriz geldi duramiyorum sana o laflari soyleten benim senim sucun yok bana yaziklar olsun dedi salonda yatti sabah oldu bisey demeden gitti ise napmaliyim kafam cok karisik
bi ton borc var sıkısmıs yetmiyo dedi borcla donduruyom dedi dugunde takilan bilezikleri istedi vermedim
konu ordan acildi sonra tartismaya baslasladik 2 aylik evliyim 4 tane mehir bilezim var durumu olmadi icin alamadi
param oldunda onlari alip suratin firlaticam dedi tabi konu iyice buyudu bende seni tanidim gunede sanada evlendigim gune de lanet olsun dedim ustumu giydim gece 11 gidicem dedim
gitme dedi sakinleselim konusalim dedi itekledim oda kolumdan tuttu gidersen git dedi sonra cekti sarildi ozur diledi ben bana dokunma dedim tabi cok kotu oldum agliyorum kriz geldi duramiyorum sana o laflari soyleten benim senim sucun yok bana yaziklar olsun dedi salonda yatti sabah oldu bisey demeden gitti ise napmaliyim kafam cok karisik
Borc icinde yuzuyor. Ama zorda kalinca kadin vermeyince hirpalaniyor farkindamosiniz arkadaslar tatli dille soylese ne olur peki. illaki hirpalamasumi gerekiyor.
Kizginlikla soyledim birsey ben cok seviyorum sadece biseyleri bana duzgunce soylemesini bekliyorum kolumdan tutup git dedi kapiya dogru bu cok agrima gitti duzgunce soylese saten verirdim ama direk tartismaya dondu konu
Haklisiniz ama bana suratina filatican vs bi ton sey soyledikten sonra kizginlikla hersey farkli hala geliyo bana duzgun bi dille anlatsaydi emin olun sizin verdiniz trpkiyi verirdim ama vermeyince bi anda benden kotusu olmadi konu baska yerlere gitti hep
Dogru soyluyosunuz ama kizginlikla o evden kovunca
Bende bunu diyorum duzgunce soylese verince iyi vermeyince neden kotu oluyorum birde suratina firlaticam diyince ipler koptu orda saten tartisma buyudu
Dogru soyluyosunuz evet ama ben onlari daha dara dusersek zor zamanda kullanalim diye sakliyorum 2 ayda hic bisey oturmamiskrn daha duzen yokken car cur olmasin diye vermiyorum ama cok agrima gitti oyle soylmesi
Tamam karsilikli guven ama bir bilezik vermedi diye kadinada kapi gosterilmez.Ben hırpalama göremedim
Adam sadece şimdi ver alınca bilezikleri suratına atıcam demiş
Adamı aklamak için söylemiyorum ama benim de benim diye tutturan bir eşim olsaydı ben de böyle bişey düşünürdüm
Kendi üstüme yaklaşık 15.000 tl borcum var
Eşim senin borcun sen öde demiyor
Maaşının son kuruşuna kadar katkı sağlıyor
Evlilik karşılıklı güven ve destek gerektirir