Kocamla tartistik nolur yardim edin ne yapmaliyim

Eşin gayet alttan almış uzatmanın anlamı yok. Sakinleş ve eve geldiğinde daha normal karşıla. Maksat küsüp kavga etmek olmasın konuşup sorunları çözmek olsun. Neden vermek istemediğini söyle. Durumumuzu anlat. Erkekler düşünemiyor. Sen anlatırsan sakin sakin sana hak verir gibi geliyor

Evet. Arkadaslar saten dugun aksami takilan butun altinlari borc icin verdik sadece bilezik kaldi onlarda benim diye bisey demedim daha bu tartismanim bi kismi daha bi cok sey oldu bilmediniz icin elestirmek kolay sizde kendinizce haklisiniz ama benimde sebeplerim var

Hem borc batagi icindeyiz hem de krediyi yatirip araba alcak dahada kotu duruma gelcez farkinda degil ama bileziklerde bizi kurtarmicak

Evet. Arkadaslar saten dugun aksami takilan butun altinlari borc icin verdik sadece bilezik kaldi onlarda benim diye bisey demedim daha bu tartismanim bi kismi daha bi cok sey oldu bilmediniz icin elestirmek kolay sizde kendinizce haklisiniz ama benimde sebeplerim var
Biz nerden bilelim müneccim değiliz ne yazdıysan onu okuduk. Ayrıca 2 ay da ne yaşadınız Allah aşkına durun bi bismillah yani!

Balık baştan kokmuş maalesef gerekirse ver hepsini gitsin niye borçları adamın sırtında kambur ediyorsun.

Ayrıca düğünde takılan altın para vs sadece kadının değil karı kocanindir bu akıllar eskidi artık. Ya bilezikleri verin ya bir işe girin çalışın. Ekmek elden su gölden olmaz bu işler.

2 ayda böyle olduysa hemde konu maddi...
Üzgünüm bu evlilik uzun sürmez.

Neden boyle dusunuyosunuz her evlilikte maddi sikinti olabiliyo ben sadece nasil çözebilcemi sordum
Evet her evlilikte maddi sıkıntı oluyor ama bu sadece erkeğin omuzlarinda olmuyor. 15 yıllık evliyim borç varken kolumda bilezik tutmam bunun konusunu dahi yapmam...

Banlanacaksiniz bari yeniden alıntılardan kopyalayin duzenleyin belki öylede banlanırsiniz bilmiyorum..

Ama bilezik evet maddi olarak büyük arti ama ev geçinmezken durmasi sacmalik

Back
X