Seni çok iyi anlıyorummerhaba kızlar yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim kocamla hiç bir konuda anlaşamıyoruz her zaman kendi istediği yapiyo ben herşeye tamam dersem sorun yok itiraz edersem kavga ediyoruz büyük sorunlar çıkarıyo çok bunladim artik kocası böyle olupta dizeltebilen var mi aranız da
sorsan değer veriyo ama tam da dediğin gibi erkek olan o ya ne isterse o olacak nefret ettim bu ben erkeğim vakalarındanDuzelmez cnm erkegım ben benıö dedıgım olur kafasında yada sana deger vermıyor
Aynen boyle yaptım bendevar ben.
birinci ailesi ikinci kuzenleri üçüncü arkadaşları dördüncü ben oldum yeni evlendiğimizde.
adama bir rahatlık geldi
kaybetme korkusu yoktu.
kavga etmekten yoruldum kavga etmemeye ve onu hayatımdan uzaklaştırmaya başladım
ne zaman ki onu hayatımın merkezinde tutmadım onun yaptığı gibi, fedakarlıktan vazgeçtim ve aramız mükemmel oldu.
onunla çıkmadım arkadaşlarımla çıktım planlar yaptım gece yarıları eve geldim ona sormadan kararlar aldım (onu olumsuz etkileyecek şekilde değil) bunları yaparken de yine de ona güler yüzümü eksik etmedim. küs olmadım.
düzelttik.
Benim kocamda ayni oyle onun icin her seferinde ona yine dunyaya gelirsem yine seninle evlenicem ve kocan olucam senin yaptiklarini sana yapicam diyorummerhaba kızlar yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim kocamla hiç bir konuda anlaşamıyoruz her zaman kendi istediği yapiyo ben herşeye tamam dersem sorun yok itiraz edersem kavga ediyoruz büyük sorunlar çıkarıyo çok bunladim artik kocası böyle olupta dizeltebilen var mi aranız da
Malesef turkıyede hala cok var yıllarcada bıtmez kendını bastırtma sonuna kadar ugras olmazsa bosasorsan değer veriyo ama tam da dediğin gibi erkek olan o ya ne isterse o olacak nefret ettim bu ben erkeğim vakalarından
uğrattığım için hep kavga ediyoruz yani erkekler ya hani sınırlı olunca susmaliymisimMalesef turkıyede hala cok var yıllarcada bıtmez kendını bastırtma sonuna kadar ugras olmazsa bosa
inimmisal sinemaya gitmek istedim paşamız gitmek istemedi . aldım arabanın anahtarını çıktım sinemaya gittim.
arkadaşlarım (kızlı erkekli bir grubumuz var) dışarı çağırdı gelmek istemedi tamam ben gidiyorum o zaman beni bekleme yat dedim.
ben falanca akşam yokum plan yapma dedim.
o tv izledi ben izlemek istemiyorum deyip yatak odasında kitap okudum.
ama en önemli kural bunları onun da yapmasına izin vermen.
bana gece geç dönerim arkadaşlarlayım dedi tamam dedim hiç aramadım. hiçbir yere gitme demedim
geçen gün mesela ben havuza gittim o kuzeniyle viaporta alışverişe gitti.
inan seninki daha iyiymiş ama öyle bisi ki gündüz bilr istemediği bi yere gitmek istesem olay cikiyodegil ki aksam
koskoca kadınsınız nereye gidip gitmeyeceğinizi siz daha iyi bilirsiniz. istemediği yer ne ya?inan seninki daha iyiymiş ama öyle bisi ki gündüz bilr istemediği bi yere gitmek istesem olay cikiyodegil ki aksam
Ohooo baslarım oyle kocaya benım esımde sorsan o kafada oyle bı kadın olmamı ıstıyor ama olmauacagımı adı gıbı bılıyor sadece kafasında benım dedıgım olur ama benden ızınsız cogu seyı yapmaz senınkı ıslevdede oyle demekkı ben bunun dılındekıne katlanamıyorum allah sana yardm etsınuğrattığım için hep kavga ediyoruz yani erkekler ya hani sınırlı olunca susmaliymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?