- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
Kaynana ve kayınpeder le ayni evdeydik ve benim eş cazim gece 5 te gelirdi arkadaşlarından ayrılıp gene gorusuyolar ama gece 12 te kadar yapcek bişiy yok vaktini bilsin accuk gece 5 te hergun gergin eve mi gelinir canım kirarim god kafasinuuuadamın arkadaşlarından ne istediniz
kurtardım demişsiniz bir de hiç doğru değil bence.
inanın kavga etmiyoruz ve çok mutluyuz çok şükür bu şekilde yaşamaya başladıktan sonra çocuk istemeye başladık.Dengeyi kurabiliyorsanız ne mutlu size.
her gece 5 te gelse ben de darılırım haklısınız.Kaynana ve kayınpeder le ayni evdeydik ve benim eş cazim gece 5 te gelirdi arkadaşlarından ayrılıp gene gorusuyolar ama gece 12 te kadar yapcek bişiy yok vaktini bilsin accuk gece 5 te hergun gergin eve mi gelinir canım kirarim god kafasinuuu
Ahhhh ahhhhh hepisi bekardı yılbaşı bayram fln demezdi kuma gibimlerdi vala masallahlari varidiadamın arkadaşlarından ne istediniz
kurtardım demişsiniz bir de hiç doğru değil bence.
Şimdide online oyun çıktı bnde kuma bitmez ZZZher gece 5 te gelse ben de darılırım haklısınız.
Kahkaha attimvar boşandık düzeldi artık kavga etmiyoruz.
amin amin hep birlikte inş :)Kahkaha attimcok yasa sen.
aynen de öyleBizim hoduk ilk yıllarda arkadaş bağımlısıydı tam onlardan kurtardim şimdide tel bağımlısı mayaları bozuk anacumm
sihirli bi degnegimiz olsa da kafalarına bi dokunursak ya keskeYapiyox vaala yapmıyor değiliz onlarda yapıyı böle cekise cekise hayat geciyiiii napcen
onu değil kendimizi düzeltmeliyizsihirli bi degnegimiz olsa da kafalarına bi dokunursak ya keske
hiçte öyle yapmadım ben daha çok arkadaşlarınla cik diyorum kafasını dağıtsın eğlensin diye ama nafile düzelmeyen adam duzelmiyo çünkü onlar boylsbiz evlendiğimizde kocalarımızın annesi sanıyoruz kendimizi kimse inkar etmesin.
eve erken gel
yanlış yapıyorsun
öyle olmaz
bunu yapacaksın
benimle ilgilen
evlisin sen bekarlarla takılma
falancanın kocası şöyle yapmış
bunları yapmasak her şey çok güzel aslında. koskoca adamları yönlendirmeye, istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz bence
Süpersin yavar boşandık düzeldi artık kavga etmiyoruz.
haklisinonu değil kendimizi düzeltmeliyiz
fedakarlık yapma artık kimse kendinden kıymetli değil valla
sizinki yapıyor sanırım bunları sizin ilişkidehiçte öyle yapmadım ben daha çok arkadaşlarınla cik diyorum kafasını dağıtsın eğlensin diye ama nafile düzelmeyen adam duzelmiyo çünkü onlar boyls
Yok koklasmayo denemişlerdir:) konusmayıp ne yapcak arkadasım gerçekten bazı yorumları anlayamıyorum, 5 senelik kocası her şeyi denemiştir elbetSeni çok iyi anlıyorum
Benimde nişanlım böyleydi ayrıldık bitti ama seninki evlilik olmuş bile. Konuşmayı denedinmi
bu söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama beni en ufak birseyde bile yönlendirmekten vazgeçmiyor çok sıkıldım artıksizinki yapıyor sanırım bunları sizin ilişkide
o yönlendirmeye çalışıyor onun da anlaması gerek yetişkin bir kadınsınız ve aklınız neyi yapıp neyi yapmayacağınızı muhakeme edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?