kocamm

adamın arkadaşlarından ne istediniz
kurtardım demişsiniz bir de hiç doğru değil bence.
Kaynana ve kayınpeder le ayni evdeydik ve benim eş cazim gece 5 te gelirdi arkadaşlarından ayrılıp gene gorusuyolar ama gece 12 te kadar yapcek bişiy yok vaktini bilsin accuk gece 5 te hergun gergin eve mi gelinir canım kirarim god kafasinuuu

her gece 5 te gelse ben de darılırım haklısınız.

biz evlendiğimizde kocalarımızın annesi sanıyoruz kendimizi kimse inkar etmesin.
eve erken gel
yanlış yapıyorsun
öyle olmaz
bunu yapacaksın
benimle ilgilen
evlisin sen bekarlarla takılma
falancanın kocası şöyle yapmış

bunları yapmasak her şey çok güzel aslında. koskoca adamları yönlendirmeye, istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz bence

Yapiyox vaala yapmıyor değiliz onlarda yapıyı böle cekise cekise hayat geciyiiii napcen

hiçte öyle yapmadım ben daha çok arkadaşlarınla cik diyorum kafasını dağıtsın eğlensin diye ama nafile düzelmeyen adam duzelmiyo çünkü onlar boyls

hiçte öyle yapmadım ben daha çok arkadaşlarınla cik diyorum kafasını dağıtsın eğlensin diye ama nafile düzelmeyen adam duzelmiyo çünkü onlar boyls
sizinki yapıyor sanırım bunları sizin ilişkide
o yönlendirmeye çalışıyor onun da anlaması gerek yetişkin bir kadınsınız ve aklınız neyi yapıp neyi yapmayacağınızı muhakeme edebilir

Seni çok iyi anlıyorum
Benimde nişanlım böyleydi ayrıldık bitti ama seninki evlilik olmuş bile. Konuşmayı denedinmi
Yok koklasmayo denemişlerdir:) konusmayıp ne yapcak arkadasım gerçekten bazı yorumları anlayamıyorum, 5 senelik kocası her şeyi denemiştir elbet

sizinki yapıyor sanırım bunları sizin ilişkide
o yönlendirmeye çalışıyor onun da anlaması gerek yetişkin bir kadınsınız ve aklınız neyi yapıp neyi yapmayacağınızı muhakeme edebilir
bu söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama beni en ufak birseyde bile yönlendirmekten vazgeçmiyor çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…