- 25 Şubat 2019
- 171
- 57
- 13
- 40
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Bende şimdi yazarken inanın aynı şeyi düşğndüm ama kanıma bi şekilde giriyorKaç kez daha aldatılmanız lazım ?
Banlanmak istemiyorum ve susuyorum .
Çok doğru ama okadar korkuyorumki annemle babamda boşandı ve çok zor yıllar geçirdik aynı şeyi oğluma yaşatmak istemiyorumKocanızın gözü senelerce hep dışarda olmuş.Şimdi siz de dışardaki kadınsınız.Kıymete bindiniz açıkcası teldeki kuş misali.Aynı eve girdiğinizde tekrar aldatılmanız kesin gibi.Tarih tekerrürden ibarettir.
Haklısınız off ofHep böyle oluyor galiba. İyi erkeklerde saçma kulplar bulup ayrılırız, ayrılığı hak eden erkeklere ise bağımlı kalırız. Ah yalan dünya.
Evet ama insanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor çok zor inanın ileride ya çocuğuna bakmazsa diye kafaya takıyorumBöyle bir adamla anlaşıyorsunuz da annenizle anlaşamamaktan mi korkuyorsunuz? Korkmayın anneniz bu adam kadar iğrençleşemez
Dün rüyamda bile aldatıldığımı gördüm güven duymuyorum tabiki ama boşanmış bir çiftin çocuğuyum neler çektim ne eziklikler bi bilsenizKaç kere daha aldatılıp affetme kotanız var. He üz doldurmadınız sanırım.
Bakış açınızı anlıyorum ama oğlunuz hayatı boyunca mutsuz olan bir anne ve aile değeri olmayan bir babayla ne kadar mutlu olacak?Şimdi ufak ama birkaç yıla herşeyi anlayacak.Peki ya siz?5-6yıl sonra oğlunuz kanatlanıp uçunca yılların birikimiyle başedebilecek misiniz?Çok doğru ama okadar korkuyorumki annemle babamda boşandı ve çok zor yıllar geçirdik aynı şeyi oğluma yaşatmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?