- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
AyyAffedin bi dahakine kadini eve getirsin. Onu istiyorsunuz herhalde.
evet öyle annemde istemiyor dönmemi denemekte istedim baktımki kendimi köle gibi görüyorum.işe git eve gel temizlik yap yemek yap maaşını ver git çalışÜlkenin genel problemi şu bence ;
Erkektir yapar affet , kadın ise kıyafetiyle dahi namusunu lekeleyebilir .
Bir yapan bir daha yapıyor . Affetmeyin . İhanetin cinsiyeti olmaz . Biz aynı şeyi yapsak direk kapının önü . Onlar yapınca evimin düzeni bozulmasın aman .
Size özel söylemedim ama bu zihniyetten nefret ediyorum .
Evet ama insanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor çok zor inanın ileride ya çocuğuna bakmazsa diye kafaya takıyorum
Öyle değil inanın benimde annem babam boşandı çok ezildim babasız yaşadım o eksikliğimi kimse anlamaz sırf bu yüzden sürdürdümSusma hakkimi kullaniyorum
Bir kiytirik sevgililer gunu kutlamasina kosa kosa geri donun. Annenize yazik,Allah evladin da hayirlisini versin insallah
Haklısınız birde maaşımı veriyorum temizliğini yapıyorum tekrar işe siz yazınca aklım başıma geliyo sankiKendi evin kendi düzenin için iğrenç bir kocaya ihtiyaç yok inanın.
Haklısınız etrafımdakiler öyle konuştukça sanki benim abarttığımı düşünüyorlar.bikere aldatilmayi affettin tamam kabul ya digerlerii?
hala bide devam etmeyi dusunuyorsunuz internetten kadin aratmak dul kadin sevgili flan sasdim kaldim size hala barismayi dusunuyorsunuz annenizle gecinememekten neden korkuyosunuz yani diyelimki gecinemediniz bi eve cikarsiniz cnm asgari ucret az ama biz bi asgari ucretle 3 kisi geciniyoruz kirada oldugmuz halde. anlam veremedim size o kocayi nasi affedebilirsiniz bundan sora yapmiycagnami inaniyosunuz..
Benim annem babam bosanmadi ama ayri yasadilar. Babam yine babamdi ,annem de yine annemdi. Ezilmedim. Kim kimi anasi babasi bosandi diye ezer allah askina?Öyle değil inanın benimde annem babam boşandı çok ezildim babasız yaşadım o eksikliğimi kimse anlamaz sırf bu yüzden sürdürdüm
Haklısınız birde maaşımı veriyorum temizliğini yapıyorum tekrar işe siz yazınca aklım başıma geliyo sanki
Babasız maddi anlamda çok zorlandık ben orda burda kim bakarsa öyle büyüdüm o yüzden korkum annem hafta içi çocuğuma bakamıyor zaten babası bakmazsa mahfolurum işe gidiyorum sevgililer günü süprizindede zaten affetmedimki çektim gittim arkamdan ağladı durduBenim annem babam bosanmadi ama ayri yasadilar. Babam yine babamdi ,annem de yine annemdi. Ezilmedim. Kim kimi anasi babasi bosandi diye ezer allah askina?
Kocadan vazgecemediginiz icin surduruyorsunuz,zavalli masum cocuklarin uzerine atiyorsunuz butun sorumlulugu. İki gule bir surprize barismak sizin seciminiz ama mecbur kaldik demeyin bari
Aynen öyle yalama oldu zaten yapmadığı halt kalmadı şuan ağlayıp zırlıyor zaten merhamet duygum olmasa offYanlız kalmak istemiyorsanız tekrar evlenebilirsiniz.
Ama defalarca aldatmis biriyle devam etmeyi mideniz nasil kaldiracak?
Huylu huyundan vazgecer mi
3 kere aldatilmissiniz , yapmayin lütfen.
Zaten yalama olmuş devam etmeye karar verirseniz artık bunlari göz ardi etmeniz gerekecek.
Yine aldatilacaksiniz muhtemelen.
Sizdemi yaşadınız?Bunu kendinize yapmayın. Bir arkadaş ta demiş zaten siz şuan sizi aldattığı kadınlar gibi daldaki kuşsunuz. Eğer tekrar şans verirseniz yine hiçbir değeriniz olmayacak gözünde. Tecrübeyle sabittir.
Siz eve geri donerseniz isi birakacak misiniz? Adamin hayatinda elbet birisi olacak. Hayatinda biri var diye cocuguna bakmayacak insansa eger,bosanmak yerinde bir aktivite olur zatenBabasız maddi anlamda çok zorlandık ben orda burda kim bakarsa öyle büyüdüm o yüzden korkum annem hafta içi çocuğuma bakamıyor zaten babası bakmazsa mahfolurum işe gidiyorum sevgililer günü süprizindede zaten affetmedimki çektim gittim arkamdan ağladı durdu
Aynen öyle yalama oldu zaten yapmadığı halt kalmadı şuan ağlayıp zırlıyor zaten merhamet duygum olmasa off
Evet şuan zaten borcu var kredi çek gibi kelimeler ediyorGerçekten tekrar kendinize yaparsınız asla düzelmez şimdi size bunları yapıyor taaa ki ulaşıncaya kadar ulaştığı an tekrar bir değerin kalmayacak ve sen bütün bu ihanetler yüzünden ona asla arkanı dönemeyeceksin
Evet zaten evlilik terapistinede gittik kalktı kadına dediki karım benimle ilgilenmezse ben tekrar aldatırım dedi dengesiz yapıya sahipPeki adam sizi aldatirken merhamet duygusu nerede
Neresine merhamet duyuyorsunuz anlamadım ama acıma acinacak hale düşersin diye güzel bir söz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?