- 25 Şubat 2019
- 171
- 57
- 13
- 40
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Etrafımdaki erkeklere bakıyorum hep böyle Çocuğundan vazgeçmiş helede evlenmişse asla nafaka bile vermiyor babasının sevgisini almasını istemiştim sadeceSiz eve geri donerseniz isi birakacak misiniz? Adamin hayatinda elbet birisi olacak. Hayatinda biri var diye cocuguna bakmayacak insansa eger,bosanmak yerinde bir aktivite olur zaten
Baba ogul onlar halletsinler. Siz esi bosuyorsunuz,oglunuzun babasindan bosanma imkani yokEtrafımdaki erkeklere bakıyorum hep böyle Çocuğundan vazgeçmiş helede evlenmişse asla nafaka bile vermiyor babasının sevgisini almasını istemiştim sadece
Maşallah yüzsüz desene hem etinden hem sütünden faydalanma derdinde daha! karamsar olma şimdi yalnız olman yalnız yaşlanacağın ve hayat boyu annenle yaşayacağın anlamına gelmez zaman gösterir belki bunlara maruz kalmak zorunda olmayacağın değerini bilen bir insanla evlenirsinEvet şuan zaten borcu var kredi çek gibi kelimeler ediyor
Alısmiş kudurmustan beterdir, hadi zengin olsa bi nebze aldatilmayi affersin anlarim da adamin borclari varmis zaten ama aileninde durumu kotu iki ucu pislik ama sen barismak istiyosun kalbinin sesini dinle birdahakine aklin basina gelir.
Siz evlilik hayatını seviyorsunuz ilk basonma kararinizda arkasında dursaydiniz tazminatta alirdiniz nafaka da alırdınız ayrı ev tutardiniz bı yandan çalışırsınız nafaka alırsınız gayette onsuz en azından değersiz hissetmezsiniz ama bunu sevmemişsiniz aldatmak eşinizin huyu karakteri yine batissaniz yine aldatilacaksinizmerhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
balim sen bilirsinde o guveni birdaha sana verecek mi bu senin hayatin umarimmm hersey yolunda olurmerhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Ben olsam affetmem. Aldatma, dayak vb. durumların tekrarı yaşanıyor genelde.merhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Çalışıyor musunuzÇok doğru ama okadar korkuyorumki annemle babamda boşandı ve çok zor yıllar geçirdik aynı şeyi oğluma yaşatmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?