Kocammı annemmi?

Siz eve geri donerseniz isi birakacak misiniz? Adamin hayatinda elbet birisi olacak. Hayatinda biri var diye cocuguna bakmayacak insansa eger,bosanmak yerinde bir aktivite olur zaten
Etrafımdaki erkeklere bakıyorum hep böyle Çocuğundan vazgeçmiş helede evlenmişse asla nafaka bile vermiyor babasının sevgisini almasını istemiştim sadece

Evet şuan zaten borcu var kredi çek gibi kelimeler ediyor
Maşallah yüzsüz desene hem etinden hem sütünden faydalanma derdinde daha! karamsar olma şimdi yalnız olman yalnız yaşlanacağın ve hayat boyu annenle yaşayacağın anlamına gelmez zaman gösterir belki bunlara maruz kalmak zorunda olmayacağın değerini bilen bir insanla evlenirsin

Arkadaşım siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Boşanmak, her çocukta,sizdeki gibi eziklik duygusu oluşturmuyor.
Boşandığınız zaman ezik olacağından korktuğunuz evladınız,babasının durmadan annesini aldattığı bir evlilikte acaba hangi duyguları hissedip,babasını nasıl modeller?
Aldatılmayı kabul eden annesine,büyüyüp aklı erdiğinde,ne kadar saygı duyar?
Bunları düşünüyor musunuz?
Hayat ve mesleki tecrübem bana,
kocanızın maddi sıkıntıda olduğunu ve bir çıkış yolu olarak sizinle barışmak istediğini söylüyor.

Siz evlilik hayatını seviyorsunuz ilk basonma kararinizda arkasında dursaydiniz tazminatta alirdiniz nafaka da alırdınız ayrı ev tutardiniz bı yandan çalışırsınız nafaka alırsınız gayette onsuz en azından değersiz hissetmezsiniz ama bunu sevmemişsiniz aldatmak eşinizin huyu karakteri yine batissaniz yine aldatilacaksiniz

balim sen bilirsinde o guveni birdaha sana verecek mi bu senin hayatin umarimmm hersey yolunda olur

eşinizin hayatına biri girer de çocukla ilgilenmez diye korkuyorsunuz da, eşinizin hayatına giren girene zaten...
sizin yakaladıklarınız onlar.
hazır düzeninizi kurmuşsunuz, tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze almanız şaşırtıcı.

Bacım,
2 dkka romantizm yaptı, güller mumlar için mi kadınlığını hiçe sayan adamı affedeceksin yine?
Yapma gözünü seveyim.
Mutlu olmak için herifin getirdiği güle mi muhtaçsın? Her gün eve giderken al çiçekçiden çiçek.
Kendine değer ver. Ve lütfen onu affetme.

Bu soruyu sorduğunuza göre barışacaksınız belli ki.
Bir sevgililer günü sürprizi yaptı diye geçmişte yaptıklarını çoktan sindirmişsiniz çünkü.Bazı kadınlara üzülmüyorum ya,özür dilerim ama siz de o kadınlardan birisiniz.Bir de böyle bir adamla annenizi kıyaslamışsınız,yazık.Anneniz size nasıl ihanet etti acaba,evini açarak mı ?

Ben olsam affetmem. Aldatma, dayak vb. durumların tekrarı yaşanıyor genelde.

Aldatan adam sürpriz yapsa ne olur yapmasa ne olur? Bir kadın kocasını aldatsa sonra sürpriz yapsa hangi erkek barışır? Affetmeye niyetlisin çocuğu bahane etme bence. Zaten hangi çocuk evde annesiyle beklerken babası başka kadınlarla gezsin zamparalık yapsın ister?? Kendinizi kandırmayın.

On dört yada on beş yaşlarında iken bir abla bana "Aynı nehirde iki defa yikanilmaz "demişti.

Benim hayatımda aldığım kararlarda çok etkili bir söz oldu.

Belki sizede bir faydası olur .

Hayir burada aldatilmayi nasil affediyorsunuz diyenlerden kaci acaba oyle bir durum basina geldiginde davayi basar merak ediyorum..
Adamin huyu mu bu gozu disarda mi? Ben acikcasi yuvani dagitman taraftari degilim diger evlendigin kisinin de oyle olmayacaginin garantisi yok.. annem mi kocam mi diye neden dusundugunu anlayamadim, maddi anlamda mi zorlanirim diyorsun.. anlasamamazlik tek dertse anami cekerim daha iyi..koca bulunur lakin anne yok baska..

Gönlünüz eşinize dönmekten yana ancak nasıl güveneceksiniz? Sürekli gözünüz üstünde olacak. Böyle bir hayat daha stresli olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…