Kocammı annemmi?

Evet annem var çok şükür.ben bunu haketmedim diyorum.aile olmak benim için herşeyden önce geliyo.bu zamana kadar çabaladım çabaladım hep aynıydı.3sene sonra yine bi vukuat yine bi aldatma.sonu ağlamalar kavgalar.ve şunuda biliyo birdaha şansım olmadığını.ailem bana evini açmıcak gidersem.ben evet birlikte yakalamadığım için sanırım hep affettim unutmaya çalıştım.insanlar değişmiyor değişmicekte.benim ameliyat olduğum zamanda flörtleşmişler birde.okadar üzüldümki.nasıl yaşlanıcam bu adamla dedim kendime.nasıl güvenicem.sonra çocuklukta yaşadığım acılar geldi aklıma.nasıl yapıcam dedim oğluma bir yanımda kadınlık gururum bi yanımda oğlumun hayatı düzeni.ikisinin arasında kaldım.boğuldum.boşanmış ailenin çocuklarına bakıyorum.ordan oraya savruluyorlar sanki.bende yaşadım.helede 2.evlilikleri olduktan sonra.ama benim sorunum kendime güvensizliğim.ezildiğim içinmi bilmiyorum.şuan ayrıyım annemdeyim.arada bi bakıyorum yolda gezen ailelere burnum sızlıyo içim yanıyo

Cnm valla Allah korusun en ufak bir hastalıkta kapıda bulursun kendini. Yaşın ilerliyor yani ömrünü bu adamla geçirmeye değmez. Çocuğunuz zamanla anlayacak hiç bahsetmenize bil gerek yok şimdi. Siz vazifenizi yapın. İleride neden ayrıldığınızı saygı çerçevesinde anlatır eski eşinizi de çok karalamadan ( ne de olsa babası sizden bağımsız bir bakış açısı, sevgisi var) çocuğunuzu arada derede bırakmadan. Siz çocuğunuzu sevdikçe çok sevdikçe çocuğunuz sizi anlayacaktır. Bugün eşiniz sizi bırakmıyor çok sevdiğinden mi? Hayır el kadınlarından evliyimle macera yaşayıp kurtuluyor, oğlunuzda var. Kadınlardan kalan zamanı da babacım babacım diye dolduruyor. Evinin her işini gören maddi olarak zararsız bir kadın var evde niye bıraksın. Hem evliyken daha heyecanlı ve macera dolu oluyor. Şimdi siz gideceksiniz bu kadın işlerinin tadı tuzu kaçacak. Sizi aptal yerine koyup zekasıyla, başarısıyla, bu kadar kadını idare etme özelliğiyle grur duyuyordu. Evladınıza rol model olamaz bu adam. Size de koca olmaz bundan. Yarın öbür gün birinden hastalıkta kapar hiç belli olmaz. Önünüze bakım korkmayın. Ailenize, sevdiklerinize tutunun

Haklısınız.güvenmediğim biriyle zaten nereye kadar olurki.ama şöyle söyliyim beni bocalatıyor.ne yapıyor ne ediyor sızmak istiyor kandırmak istiyor.ah diyorum ya ne olurduki doğru düzgün kalsaydın bende evimin hanımı birlikte sevgi dolu olsaydık ne olurduki.ne hata ettim diyorum.siz haklısınız denenmişi denemek olmaz zaten

Boşanmayın başınızda bir erkek olsun isterse 10 kere aldatsın boşanmış olmaktan iyidir (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…