- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.130
- 133
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Ayy ciddimisiniz Ayrıldımı peki anneniz
Evet çok haklısınız ezilmeye alışmışım belkide bundan dolayı böyle düşğnüyorum gerçekten psikolog yardımı alıcam çok teşekkürederim bu cevaplar bana tokat gibi çarpıyo ama kendime getiriyoDaha kaç kere deneyip aynı şeyleri yasatacaksiniz kendinize?
Nasıl bu kadar gurursuz olabiliyorsunuz?
Büyük sözüme binlerce kez tövbeler olsun ama 1 oldu 2 oldu hadi diyelim 3 oldu 4.de sieee der koyardım kapının önüne.
Bir insan 7sinde neyse 77sinde o diye boşuna dememişler güzel kardeşim yapma etme ezdirme kendini bu kadar.
Kendine ve insanlarin sana olan saygısını daha fazla kaybetme istersen.
Kadın isterse neler yapmaz neler azcık cesaret kimseye muhtaç değilsin Allahtan başka.
Sizene ya sizene git başka yorumlara cevap yaz karakterin cevabından belli terbiyenle cevap ver yada gidersin defolursun yorumumdan saçma sapan yorumlarınızla bi haltmı ettiğinizi sanıyorsunuzYok ayrılmamış. Temizliğe gitmiş gelirken beyzadesine içki almış marketten kalan parasını da vermiş tabi. Tabi ki ayrılmış. Size cesaret vermek için annesinin hayatta 2 çocukla tek başına verdiği mücadeleyi yazmış ama sanırım siz bizden o mükemmel kocanızı başkasına bırakmayın diyelim diye mi bekliyorsunuz anlamadım ki şakamısınız.
Git arkadaşım yardım al ve kurtul bu aşağılık adamdan. Kimseye muhtaç değilsin hele mi böyle namussuz bir insana asla değilsin.Evet çok haklısınız ezilmeye alışmışım belkide bundan dolayı böyle düşğnüyorum gerçekten psikolog yardımı alıcam çok teşekkürederim bu cevaplar bana tokat gibi çarpıyo ama kendime getiriyo
Tabiki çok teşekkürederim size Allah razı olsunGit arkadaşım yardım al ve kurtul bu aşağılık adamdan. Kimseye muhtaç değilsin hele mi böyle namussuz bir insana asla değilsin.
Bazen bazı şeyleri anlamak için tokata ve ya balyoz darbesi gibi sözleri duymadan gelemeyiz kendimize kulak ver burada ki bu kadar insanın sözüne emin ol daha mutlu olursun.
Erkeksiz kalmak değilde oğlumu tek başına nasıl idare ederim onun derdindeyim.kolay gibi görünen aslında zor bukadar kötülüklerin içinde babasız nasıl olur bilmiyorum.evet babası var ama 2.evliliğini yaptığında çok farklı.belkide ben kötü düşünüyorum beynimi düşğncemi değiştirmeliyimOnu bunu bılmem de ANNEN kadar üzülmemiştir sana ve kendi çoçuguna yaptıkları yüzünden.Sense ANNEN ile ilerde anlaşamayacagını düşünüyorsun da lakın bu adamın bır daha aynı şeyleri yaparsa ANNENİN yüzüne nasıl bakacagını düşünmüyorsun.
Şu dul kafasını bırakın artık. Derdınız erkeksız kalmak mı anlamadım gitti. Ne var yahu dul kaldıysanız. Kimlik bile bekar yazıyor ayrılsanız bile siz niye kabullenıyorsunuz.
Amin arkadaşım Cümlemizden inşallah.Tabiki çok teşekkürederim size Allah razı olsun
İnşallah sağolunAmin arkadaşım Cümlemizden inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah umarım doğru karar verip daha güzel bir hayatın kapısından evladinizla girmeyi tercih edersiniz.
Buma da cevap yazmadan edemedim canım, neden kendini birine özellikle böyle sorumsuz birine bağımlı gibi hissediyorsun ki. Nice kadınlar var 2 evladı ile yaşam mücadelesi veriyor dimdik ayakta durmaya çalışıyor sen neden kendine güvenemiyorsun bu kadar?Erkeksiz kalmak değilde oğlumu tek başına nasıl idare ederim onun derdindeyim.kolay gibi görünen aslında zor bukadar kötülüklerin içinde babasız nasıl olur bilmiyorum.evet babası var ama 2.evliliğini yaptığında çok farklı.belkide ben kötü düşünüyorum beynimi düşğncemi değiştirmeliyim
Cumlemı yanlış anlama nıyetım kırmak degıl.Ever er'siz olmak ta zor.Ama boyle bır tıp er'le de nereye kadar nasıl olur düşünsene.Erkeksiz kalmak değilde oğlumu tek başına nasıl idare ederim onun derdindeyim.kolay gibi görünen aslında zor bukadar kötülüklerin içinde babasız nasıl olur bilmiyorum.evet babası var ama 2.evliliğini yaptığında çok farklı.belkide ben kötü düşünüyorum beynimi düşğncemi değiştirmeliyim
Evet evet çok haklısınız doğru annemin yanına dönemem zaten ve daha çok ezer benide eminim.şimdi zaten gördğüm kadarıyla kadınları ekleyip duruyor birileriylede takılıyordur.dönmem zaten onun avantajına maaşım var temizliğim var vs hayatımda aile olmayı çok istedim hemde herşeyden çok bunu istedim.olmadığı için belkide kendimi değersiz hissediyorum inşallah toparlıcamBuma da cevap yazmadan edemedim canım, neden kendini birine özellikle böyle sorumsuz birine bağımlı gibi hissediyorsun ki. Nice kadınlar var 2 evladı ile yaşam mücadelesi veriyor dimdik ayakta durmaya çalışıyor sen neden kendine güvenemiyorsun bu kadar?
Bir arkadas yazmış ki eşin annen kadar üzülmüşmüdür ayni seyleri yaşayıp tekrar anne evine dönmek istediginizde hangi yüzle bakacaksiniz annenizin yüzüne diye cok haklı bunu da bir düşün insanlarda ki kredini boylesi sorumsuz bir adam icin tüketme yoksa daha cok acı icinde yazarsın buraya!!!!
Aklı başında her insanın hayatta istediği en önemli, en güzel şeydir mutlu huzurlu "güven" dolu bir aile ama işte bazıları bunu anlamıyor ve değmiyor.Evet evet çok haklısınız doğru annemin yanına dönemem zaten ve daha çok ezer benide eminim.şimdi zaten gördğüm kadarıyla kadınları ekleyip duruyor birileriylede takılıyordur.dönmem zaten onun avantajına maaşım var temizliğim var vs hayatımda aile olmayı çok istedim hemde herşeyden çok bunu istedim.olmadığı için belkide kendimi değersiz hissediyorum inşallah toparlıcam
İnşallah bunları duymak inanın öyle bi güç veriyorki Allah razı olsun.herkes şunu söylüyor bana senin gibi bakımlı temiz ve ailesine düşkün bayana bu yapılıyorsa eğer affetme.evet erkek 2.evliliğini yaptığında herşey değişiyor evladına karşı soğuyor ama ben görüyorumki zaten o türdeki insanlar gerçekten boşanmayı haketmişler yalancı düzenbaz herifleri kim ne yapsın.onun karaktersizliği yüzünden ayrılmış yanında bu çocuk büyüceğine ayrı büyüsün daha iyiAklı başında her insanın hayatta istediği en önemli, en güzel şeydir mutlu huzurlu "güven" dolu bir aile ama işte bazıları bunu anlamıyor ve değmiyor.
Huylu huyundan vazgeçmez maalesef ki sizi elde garanti gördüğü gördüğü için zaten gidiyor geri geliyor. Denenmişi denemekte pişmanlıktan başka birsey değildir çünkü aynı hatayi yapması icin sürekli şans vermek demektir.
Asla değersiz hissetmeyin kendizi değmeyecek bir insanın hataları yüzünden.
Siz bir annesniz en başta bunu düşünün ve kimseye asla muhtaç değilsiniz ama size muhtaç bir evladınız var onunla iyileşip daha güzel bir hayat yaşayacağınıza inanıp bismillah deyip yepyeni huzur dolu hayata adım atın yeter ki görün bakın herşey nasıldayavaş yavaş yoluna girece.
Doğru bunu beni çok tanıyan dostumda dedi ayrılmamı hiç istemedi ama dediki bu sefer ayrılmazsan 3sene sonra ayrılıcaksın kaç kurtar kendini gençliğine yazık çok haklısınız onu her gördüğümde bunlar aklıma geliyor sağolunCumlemı yanlış anlama nıyetım kırmak degıl.Ever er'siz olmak ta zor.Ama boyle bır tıp er'le de nereye kadar nasıl olur düşünsene.
İnşaallah Allah hakkında hayırlısını versin.
Sanki biri diğerinin aynısı ya ben çok değer verdim yada çekiceğim yaşıcağım acıydı.Bende bunu anlamiyorum adam gidiyor başkasına dokunuyor sonra gelip sana dokunuyor buna nasıl izin veriyorlar nasıl herşeyi unutup affedip yola devam ediyorlar bunu sadece sizin için söylemiyorum.Evlilik gerçektende 2. 3. 5.sansi hak eder mi.Bence sizde affetmeyin yeteri kadar şans vermissiniz bu sefer de onun için ailenizi karşınıza almayın.Size değer vermeyene siz neden değer veriyorsunuz ki verdiğiniz şanslar onu affetmeniz değer verdiginizi gösteriyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?