- 25 Şubat 2019
- 171
- 57
- 13
- 40
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Malesef o imkanım yok zaten öyle bi imkanım olsayfı bu soruyu sormak yerine arkama bakmadan kaçardımayrı ev derim ne anne nede koca..
neden yok ..Malesef o imkanım yok zaten öyle bi imkanım olsayfı bu soruyu sormak yerine arkama bakmadan kaçardım
Vallahi gücüm yok ailesinde kalanlara bakıyorum kurtulmak için önüne gelenle evlenip kötü bi evlilik yaşıyorlar yine kaç kişidede gördüm korkuyorum bunun içinayrı ev derim ne anne nede koca..
Şu an ayrıyım zaten evet dediklerinizde çok haklısınız başka hangi saf benim gibi katlanırkiHanfendi biz size ayril desekte.
Siz affediceksiniz, o yuzden bizi yormayin.
Siz aldatilmaya alismissiniz ve esiniz sizin gonlunuzu aldikca size deli gibi aşik saniyorsunuz.
Ama esiniz sizin gibi defalarca aldatilip, affeden baska bir kadin bulamaz. Iciniz rahat olsun.
Dewamini getirirsem, bende banlancam o yuzden bende susuyorumm..
Çoook önceden hatta salak kafamki evimi bırakmaya çok korktum tek istediğim aile sıcaklığıydıSiz çok önceden yapmalıydınız bunu.Sizin kadınlık gururunuzu hiçe sayan bir adamla devam etmeye çalışmak neden? Bak ne güzel çalışıyormuşsunuzda.Annenizle anlaşamazsanız ilerde o zaman durumunuz daha da düzgün olursa başka bir eve çıkarsınız bu kadar basit.Zaten eşiniz nafaka da ödeyecek.
Canım tek maaşla nasıl geçinilirki hem kira hem fatura hem çocuk nafaka bile vermek istemiyoneden yok ..
Canım herkese açmış profilini ve kadınları eklemiş ben annemde kalıyorum 1aydır oda arayış içine girmiş bileSon durumlar nasıl.
inanın çocuk için oldukça önemli benim için hep onu düşünüyorum çocuk beni hep kitledi yoksa korkarmıydımAdam nasılsa affediyor moduna almış kendini siz hala annemle anlaşamazsam diyorsunuz.
O kadar değersiz misiniz ?
Tabi orası öyle bwnim kendime olan güvenimi toparlamam lazım evet ama annemin ezildiği gördüm çocukken belkide ondandır korkmam.annemle babamın ayrılığı beni çok etkiledi.parasızlığın en dibini gördük çok zor günler geçirdik.anneme kimse sahip çıkmadı inanın çok zorduÇocuktan boşanmayacak ki sizden boşanacak.. Siz boşanınca çocuktanda boşanırsa o zaman zaten öyle bir figür çocuğunuza rol model olmasın. Her türlü kâra geçersiniz. Dik durun. Ne kaybettiysek biz kadınlar kendimize güvensizliğimizden kaybettik .. Artık toparlanma zamanınız gelmiş bence
Kimsenin hayatı kolay değil ki. Zaten kolay diyen yalan söylüyordur. Herkes bir yerinden eksik kimse dört dörtlük herşeyin sahibi değil. Ben alkolik ve eve bakmayan bir babanın kızıyım. Sayesinde yeterince dibi gördük. Ama annem güçlüydü ve o gücü bizede öğretti. Giyinip süslenip tüm gün ortadan kaybolurdu güne gidiyorum derdi. Sonradan öğrendik ki temizliğe gidermiş biz utanmayalım insanlardan diye söylemezmiş. Şimdi biz 2 kızı ona şunum eksik bile dedirtmiyoruz. Sizde böyle anne olun.Tabi orası öyle bwnim kendime olan güvenimi toparlamam lazım evet ama annemin ezildiği gördüm çocukken belkide ondandır korkmam.annemle babamın ayrılığı beni çok etkiledi.parasızlığın en dibini gördük çok zor günler geçirdik.anneme kimse sahip çıkmadı inanın çok zordu
Ayy ciddimisiniz Ayrıldımı peki annenizKimsenin hayatı kolay değil ki. Zaten kolay diyen yalan söylüyordur. Herkes bir yerinden eksik kimse dört dörtlük herşeyin sahibi değil. Ben alkolik ve eve bakmayan bir babanın kızıyım. Sayesinde yeterince dibi gördük. Ama annem güçlüydü ve o gücü bizede öğretti. Giyinip süslenip tüm gün ortadan kaybolurdu güne gidiyorum derdi. Sonradan öğrendik ki temizliğe gidermiş biz utanmayalım insanlardan diye söylemezmiş. Şimdi biz 2 kızı ona şunum eksik bile dedirtmiyoruz. Sizde böyle anne olun.
Ne saçmalıyosunuz siz ya kaç kişi aldatıldığı halde yerinde duruyo biliyomusunuz.eşimi affetseydim annemin yanına gitmezdim zaten.sizin anlamanızı beklemiyorum cevabınızdan zaten nasıl biri olduğunuz belli oluyor.Siz zaten adamı koca, eş olarak değil maddi bir kaynak, çocuğunuza da baba olarak görüyorsunuz sadece. Ötesi yok nasılsa bu şekilde ömür boyu da aldatılsanız kuma da olsanız pek rahatsız olmazsınız gibi.
Canım tek maaşla nasıl geçinilirki hem kira hem fatura hem çocuk nafaka bile vermek istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?