Kocammm :((

Kadereymen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
16
7
1
28
Kocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayim kavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum

İlk yanına giden siz olduğunuz için böyle yapıyor

Önce kendini severseniz karşıdaki de sizi sever .
Ne yatak ayırmak çözüm ne uyumasini beklemek öpmek için
Umursamiyormus gibi davran en azından,seviyorsa ilgisini çeker ve gelir
Gelmiyorsa başka çözüm yolları gerek

Soguyamiyorum ah bir becerebilsem bazi kadinlar beceriyorum ben niye beceremiyorum gitmek istemiyorum yanina aama bir bakmisim ki yaninda buluyorum kendini canim sıkıliyo artik evde bunaliyorum bi kocam var oda boyle yapiyo sabahtan aksama ladar ailesiyleyim bununda boyle davranmasi beni bitiroyor

Ben hep peşine düşüp o hatayı yaptım..benim de hatalarım oldu haksızsam gidip konuşuyorum tabiki ..ama haklıysam artık konuşmuyorum ..hani uzatmıyorum ama kırıldığımı da belli ediyorum ..hatasını anlayıp gelip kendi konuşuyor.. herkesin yapısı farklı tabi..velhasıl evlilik çok zor meseleymişşşşşş

Her seferinde aynı davranıp farklı sonuç almayı bekliyorsunuz.
Farklı davranmayı deneyin. Kendinizi daha net bir şekilde ifade edin. Hep böyle miydi? Sonradan mı değişti?

Ah kıyamam, sevilmeye ihtiyacınız var ve her eş gibi doğal olarak ilgi bekliyorsunuz. Eşiniz sizin dışınızda her şeyle çok ilgili görülüyor anlaşılan, bu ille de sizinle alakalı bir sorun olduğu anlamına gelmez. Bazıları da böyledir işte. Madem o değişmiyor, siz değişin. Bu denli kendinizden ödün vermeyin lütfen, odak noktanızı değiştirin bir süre..

Hep boyleydi 2senelik evliyim ne yapmam gerek bana yardimci olur musunuz tecrubelisinizdir ben daha yeni girdim 20 yasima

Anne babası ile yaşayan ergen liseli çocuk gibi yaşıyor.. tek fark evli.. Esi de bu ortamda.. ama yok gibi.. ciddi ciddi çeki düzen konuşması yapın.. dışarıda başbaşa iken.. böyle olur mu.. çıkıp gitseniz farkına varmayacak gibi birini anlatmissiniz..

Hep boyleydi 2senelik evliyim ne yapmam gerek bana yardimci olur musunuz tecrubelisinizdir ben daha yeni girdim 20 yasima
Canım sen çok erken evlenmişsin.. Eşin seni kaale almıyor. Bir karakter ortaya koymalısın. Ilk önce kendine değer verip kendine hedefler belirlemesin. Sen kendine değer verdikçe ilgisi senin üstünde olacak bence.Çünkü şu an onun için evin işlerini yapan birisin sadece.. Konuşacak bir konunuz, bir uğraşınız olmalı. Bur amacınız olmalı. Eşinin kabul edeceğini bilsem ortak bir uğraş belirleyin diyeceğim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…