- 17 Aralık 2016
- 16
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kadereymen1
-
İlk yanına giden siz olduğunuz için böyle yapıyorKocam cok ilgisiz ve bu durum beni cok uzuyorum size icimi dokmek istedim eve gec geliyo kahveye gidiyor geliyo telefon elinde oyun oynuyo zaten birlik oturan birisiyim yanyana zor geliyoruz konusmuyorum mesela sormaz kiziyorum ne oldu demez hani yatagimi ayiriyorum bakiyim ne yapicak gelicek mi yanima gelmiyo ben onun uyumasini bekliyorum uyusunda bir kere opeyim oyle uyuyayimkavga ettigimiz de haksizda olsa ilk yanina giden hep ben oluyorum o hic gelmez tutamiyorum kendimi neden boyle yapiyo anlamiyorum
Birliğim ne demek ki?
Canım sen çok erken evlenmişsin.. Eşin seni kaale almıyor. Bir karakter ortaya koymalısın. Ilk önce kendine değer verip kendine hedefler belirlemesin. Sen kendine değer verdikçe ilgisi senin üstünde olacak bence.Çünkü şu an onun için evin işlerini yapan birisin sadece.. Konuşacak bir konunuz, bir uğraşınız olmalı. Bur amacınız olmalı. Eşinin kabul edeceğini bilsem ortak bir uğraş belirleyin diyeceğim ama.Hep boyleydi 2senelik evliyim ne yapmam gerek bana yardimci olur musunuz tecrubelisinizdir ben daha yeni girdim 20 yasima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?