Kocammm :((

Tabiki opuyorum oda beni opuyor sanirim yanlis anlattim kus oldugumuz da mesela ben ozluyorum opuyorum uyurken ama o hoc benim gibi yapmiyor calismiyorum evdeyim hep gozum yollarda o gelince o kadar cok seviniyorum ki bu aralar boyle ilgisiZ oldu ne bilim kendimi kotu hissettim yazdim bende sorun icimi dokemiyorum daha dogru durust bi kendimi anlata bilsem kocaama

Sadece küs oldugunuzda mi ilgisiz? Oyleyse cok normal ki. Ben de kusken esimin beni sevmediğini dusunuyorum boşanma istegi geliyor. Sonra barisiyoruz adam eski ilgili neseli hallerine dönüyor. Genel anlamda ilgisizse sorun vardır.

Keske biraz ilgiyi kessen... gozunun yollarda oldugunu biliyor, belkide sikiliyor, bende evliyim 4yildir esimle bi sorunum yok cok ilgilidir ama cokta ilgili olunca ben bunalarim sonra baktimki adam bir iki gun ne opuyor ne yanasiyor bu seferde ona ben yanasmak isterim yapisirim... yani kaçan kovalanir sozu ne kadarda dogru, bir gun cik disari gez mesela arkadaslarinla, gencsin sonucta kocan gezdirmiyor bari sen kendin cik biseyle ugras ne biliyim en basitinden bir spor yap mesela, biraz uzaklas , kendi ailende vakit gecir evde kaynanayla vakit gecirmek zorunda degilsin,
Kocan biraz havalara girmis heralde
Ve sakin ama sakin haksizken ozur dileme sakin!! Kocan bundan hoslanmaz aksine , erkekler gururlu kadinlari sever, biraz agirdan sat kendini biraz naz yap ne biliyim ilgisini baska turlu almaya calis bence ise yariycaktir
Bana ilgi goster demeklz

Büyümeden niye evleniyor insanlar ya. 20 yaş, 2 senelik evlilik, çocuk, kv kb beraber yaşamak.. Yazık günah değilmi yahu size? Niye böyle hayatları reva görürsünüz kendinize şu üç günlük dünyada?
Evinizi ayırmadığınız sürece eşinizle asla gerçek bir karı koca, çocuğunuzla beraber çekirdek bir aile olamayacaksınız hiçbir zaman. Bunu unutmayın. Ve kimseye kendinizi değersizleştirecek kadar değer vermeyin. Yoksa üzülen hep siz olursunuz.

esin seni hic sevmiyorki bacim
boyle sevvgi mi olur?
anlattiklarin hic normal degil..
aldatoliyor da olabilirsjn ..lutfen her ihtimali dusun..gercekten kendimi senin yerine koydum ve inanajlmaz degersi hissettim ve sana cok uzuldjm ..esinle konus bunlari ne diyor sana

Kendine gel guzelles bakm yap çık gez hayata bakacaksın onun gibi dünyaya bakacaksın hadii birşeyler yap durma

Kendine gel guzelles bakm yap çık gez hayata bakacaksın onun gibi dünyaya bakacaksın hadii birşeyler yap durma

Eşiniz ve ailesiyle konuşun ve kendinizi oyalayabileceğiniz hatta bişeyler öğrenip kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı sağlayacak kurslara katılın.
Sizdeki değişim ve azim eşinizin hoşuna gideceği gibi sizide oyalar.
Kendi ayaklarınızın üstünde durmanız lazım hem ileride evi ayırmak istediğinizde maddi destekte bulunabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…