Kocamn sevgilisiyle dost oldum

zeyno xan

ez welatım
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
296
9
296
47
mraba kızlar burada başkalarının dertlerine yorum yazarken bir gün kendi derdimi anlatacağım aklıma gelmezdi nerden başlasam bilemiyorum ben 14 yılık evliyim ve 3 tane çocuğum var geçmişteki mesajlarımı okuyanlar anlayacaklar nasıl bır evliliğimin olduğunu
kocam kumarbaz ve sorumsuzun teki uzun zamandır nette birileriyle konuştuğunu tahmin etmiştim bu gün msnsi açıktı bende dayanamadım baktım normalde hep kapatır herşeyi gizli saklı neyse biraz kurcaladım derken bir kızla uzun zamandır konuştuğunu üğrendim kızla konuşmaya başladık yazık daha 19 yaşında ağladı durdu evli olduğunu bilmiyordum diye çok üzür diledi başta inanmadım kamerayı açtı hüngür hüngür ağlıyordu kendi derdimi unutup kızı teseli etmeye çalıştım ben neyapayım şimdi bu adamı ınanın elerim titriyor şimdi yüzünü bile gürmek istemiyorum bu işin sonu boşanmayla bitecek kesin ama biraz zamana ihtiyacım var kusura bakmayın çok uzun oldu ama birilerine anlatıp rahatlamam gerekiyor bana bir akıl verin sağlıklı düşünemiyorum
kontrolü davranamıyorum çok kütüyüm vekit ayırıp okursanız şimdiden hepinize çok teşekürler

Son düzenleme:
bence o kızda da suç var çünkü yaşı küçük ve sen 14 yıllık evli oldugunu yazmışsın sanırım eşinde 30un üstündedir. o kızın yaptıgı cok ayıp. tabi eşinize gelince o da yanlış yapmış ama şu chat ortamı yokmu herkesın derdi. vakit geçirmek için oyalanmak için yapmış da olabılır. eğer gerçekte de başkalarıyla beraberse o zaman durum kötü derim konuşmayı dene moralini bozma.

kıza bu kadar niye acıyosunki.eşin nereden bulmuş onun msnsini.tanımadığı bir adamla neden bu kadar süredir konuşuyor bu kız gibi soruları düşünün.sonuçta aldatılan sizsiniz

haklısınız ama bir an kendi kızımı düşündüm ALLAH büyle insanlarla karşılaştırmasın
kız 19 eşim 40 yaşında kıza çok yalanlar süylemiş bekarım falan diye
bilmiyorum işte acıdım kızada

bütün suçu kıza yıkmak ne kadar doğru
hırsızın hiç mi suçu yok derler bu durumda
eşiniz suçlu yüzde yüz hemde
sevgilisinin suçuda sadece inanmak olabilir
çağımızda nette tanışmalar evlilikler olabiliyor o kadarda kötü karşılanmıyor artık
inanmış olabilir
sonuçta oda oh yaptım canıma değsin dememiş ki
kandırılan bir kişi değil iki kişi var malesef

kızın ne günahı var arkadaşlar. netten tanışıp evlenen çok kişi var. bunlardan biride benim bir arkadaşım.
adam bekar tanıtmış.,kendini. hemen kadına atarız suçu zaten. evli adamın hiç suçu yok. tabii,kendini bekar tanıtan, evliliğine saygı göstermeyen bu adam.
kızın duygularıyla oynayan onu kandıran yine bu adam.
tek suçlu var bunda iki insanada yanlış yapan bu adam.
yani koca...

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte internetin bir zararı daha, kusura bakmayın amaaaa bu işte eşiniz %90 suçlu. Ayıp çok ayıp, evli barklı birinin gencecik birini internette kandırması. Biraz onuru olan bunu yapmaz ama eşinizde onur falan yokmuş.
Genç kızlarımıza bu olay küpe olsun, öyle herkesle msn de konuşmasınlar, her söylenene inanmasınlar.

eşiniz kıza yaşını söylediyse evli olduğunu yalan söylediğini tahmin etmesi gerekirdi ayrıca diyelim kız inanmış gerçekten ağlıyor falan teselli etmek sizemi düştü sizi kim teselli ediyor şaştım kaldım inanın.
allah kolaylık versin size........

otuz yaşını geçmiş her erkek evli midir acaba :uhm:

40 yaşındada evlenmemiş insanlar var. yada eşinden ayrılmış. cloudynin dediği gibi her 30 dan büyük erkek evli olacak diye bir kural yok...

çok zor bi durum eşinizle konuşsanız her zamanmı böle şeyler yapıyo ilk mi bu msn den sanal bi heycan yaşamak istemiştir belki daha ileri gitmişmi acep buluşma falan gibi bence iyice araştırmalı pire için yorgan yakmamalı eğer pire ise tabe allahım hiç kendi evladı gözünedemi gelmiyo benimde evladım var diyeeeee allah ıslah etsin kocanı canımmm
aman zor durum ben olsam napardım acep??????
düşünüyorum zor bi durum

ne dıyım senın kocana bılemıyorum bu erkekler ne kadar doyumsuz ınsanlar ya anlamıyorum kızlarada oyle cok kızmıyorum kı adamlarda yalanın besı bın para.
yok bekarım yok ayrılmak uzereyız esımı sevmeden evlendım bu kadar fılmı nereden buluyorlar bunlar ya.
bacım ıyıce dusun dogru karar ver basımada geldı bılırım. ne desem bos senı etkılemek ıstemem ama bır kere yapan hep yapıyor gıbı gelıyor ınsana bu suphede evlılıgı yıpratıyor maalesef.....

Bu işte tek karlı olan o kız, bir musibet bin nasihattan iyidir misali. Kocanıza dicek tek sözüm kırkından sonra azanı teneşir patlar. sizin içinse çok üzüldüm, nasıl hazmedeceksiniz unutacaksınız bilmiyorum ya da unutacak mısınız affedecek misiniz, bundan sonra güvenebilcek misiniz? bir sürü düşünüp cevaplamanız gereken soru var. Allh'tan korkan kuldan utanan insanlara artık pek rastlanmıyor. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlı ne ise öyle sonlanır umarım olay.

hepinize tek tek teşekür ederim ınsan anlatınca biraz rahatlıyo eşim kıza 25 yaşında bekar olduğunu süylemiş 15 yıl üncesine ait fotoları gündermiş kızada çok kızamıyorum anne baba ayrı ortada kalmiş işte.inanmiş asıl adi olan kocam olacak adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…