Kocamn sevgilisiyle dost oldum

şakamı bu eşin 19 yaşında biriylemi yazışıyor ..eşiniz sübyancımı sizin????

yanı pek dıyecek bırsey bulamadım daha demekkı yuzyuze gelmemısler...eşiniz eskı resımlerı gösterdıgıne göre bence esınız kendınce macera aramıs...aslında pek bırsey yapacagı yok.sanal ortamda kızı degıl kendı kendını kandırmıs bana göre... ve sanırım sıkıntılı ve kafasını dagıtacak yer arıyor...bana göre hiçbirsekılde de gercek ortamda sızı aldatamaz... eğer öyle bı nıyetı olsa gercek yasını söler ve su ankı fotolarını gösterırdı... tabı bu demek degılkı affedılebılır bır durum.... ama akıllıca davranıp kocanızı sanal alemden kurtarmalısınız...

Kızı teselli etmekle insanlığınızı göstermişsiniz bence. Ben de olsa öyle yapardım.
Bu adamlar internet cambazı olmuşlar artık genç fln dinlemeden, karısını çocuğunu düşünmeden önüne geleni kandırıyorlar.
Kumarbaz ve sorumsuz demişsiniz zaten sorunlar varmış. Şimdi bu da eklendi.
3 çocuk var, sanırım çalışmıyorsunuz.
Boşanmayı düşünmek kolay da ondan sonrası nasıl olacak?
Eşinizi yola getirmek en doğrusu ama zor gibi.:1no2:
Allah kolaylık versin.

şaka bile olsa beğenmedim sübyancımı lafını ona kalırsa dolu 50 yaşında adam var 20 yaşında kızlarla evlenen ne alaka yawww

yani bumudur yorumun bu konuyaaaaaaaa:uhm:

evet sübyancı ben yorumu size değil konu sahibesine yaptım size niye bu kadar dokundu li...yasakkelime

evet nette aldatma ve aldatılma olayları malesefffffffffffff cokkkkkkkkkkkkkk
ama malesef erkekler daha yalancılar bu konuda kızda saf kanmıs ne dıyım kı sana boşan vs bısı demem cunku bekara karı boşamak kolaydır..emınım zor durumdasındır ama esınede ıyı bı ders vermen gerekır haddını bıldırmelısın ve netı o geldg zaman boz..şahsen sunu hep demısımdır esım benı aldatırsa bende aldatırım acımadan dıye ...
ama malesef ınsan yasayınca dıcek kelıme kalmıyo..dılerımkı dogru yolu bulursunuz...

ah bu erkekler...
Canim sen öncelikle esine belli etmeden, kendine bir is bakmalisin. Sonra ailenlemi yasayacakisin yoksa ayrimi, ona karar verip, ev tutacaksin.
Iste bu yüzden ben hep kadinlarin kendilerine ait birikmis paralari olmali derim...

ailenize anlatsanız sıze destek cıkmazlarmı acaba?

cok uzucu gercekten allah sabır versın yardımcı olsun :teselli:

Çok iç acıtıcı bir durum,yerinize koydum kendimide nasıl canınız yanmıştır kimbilir.
Bundan sonrası sizin bieleceğiniz iş
Biz buradan ne boşan ne boşanma diyebiliriz.
Şartlarınızı yaşayan sizsiniz çünkü
Yanlız şu bariz birşeyki
Bu ne ilktir nede son olur.
Buna daldımı bir erkek şekilden şekile girip tekrarlar mutlaka
Kendinizi hırpalamayın,size ihtiyacı olan 3 tane çocuk var
Onuda ALLAH'havale edin
Onun değirmeni yavaş döner ama,ince öğütür

Son düzenleme:
eşiniz 19 yaşındaki kızla böyle konuşurken -eşini yani sizi geçtik- aklına hiç çocukları gelmemiş mi ?
Babaları gibi karşılarına bi kandırıkçı erkek çıkabilir diye endişelenmemiş mi ?
Yazık çok yazık ya adam bırakın eşini çocuklarının başına böyle bişey gelmesinden endişelenmeyen bir baba...
Bu babadan ne hayır gelebilir ki çocuklarına..!

çok bilindik bir hikaye artık bunlar bu tarz ilşikler çok fazla olmaya başladı eskiden gzili saklıydı .şimdi artık herşey gözönünde yapılıyor ve en kötüsü utanılmıyorlmaz:

Bu erkekler eşıne cocuklarına ayırması gereken vaktı neden baska kadınlara ayırır kı
bu ne doyumusuzluk bu ne ac gozlulukkk....

eşıne ne desem az...

Sızın adınıza cok uzgunum...

Maalesef son zamanlarda aldatma olaylarını cok duyuyoruz...

Bundan sonra verecegınız karar hakkınzda hayılısı olsun

eşınız buyuk bır cezayı hak ettı ama

canım bence hemen bir iş bulmaya çalış yada ailenin yanında kal bırak gitsin hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

kumarbaz sorumsuz insanların evinde internet ne arar bende onu anlamıyorum koskoca insnalar yani çocuk için mi var bilmiyorum ama bu interneti maalesef bazı yaşı büyük insanlar usturubunla kullanmayı bilimyor..daha doğrusu iş güç araştırma için kullanmıyor böyle abuk sabuk chat işleri için kullanıyorlar çok kızıyorum çok...yani kendi babamı net başında düşünemiorm bile...
tabikide kızdan önce eş suçlu...

Allah yardımcın olsun.. Umarım bu konuda en sağlıklı kararı vereblirsin şu anda şöyle ya da böyle yap diyecek cesareti göremiyorum kendimde..

Bu dünyada al gülüm ver gülüm , kandırıp yok ettiklerimiz , yok edeceklerimiz , inandırdıklarımız , inandırmaya çalıştıklarımız hepsi bir karış toprakla yok olup gittiken sonra acaba ne kalacak geriye..

Ben asıl bunu merak ediyorum...

Vallaha canım burada cevap beklemen bile hata..bence hemen boşa başka yolu yok ..Allah hayırlısını versin..böyle adamla nasıl yaşanır ki...

bir arkadaş demiş yukarıda.
sanalın dışına çıkmaz, gerçekte aldatamaz diye..
bugün binbir taklayla msn'de yazışan yarın başka biriyle buluşur, çok zor değil.
ayrıca ha buluşmuş ha nette yazışmış bence bir farkı yok.
tensel temasa gerek yok aldatma olması için..

bu durumlarda hep hemen boşan diyen ben bu sefer bir durdum.
çünkü çocuk 1 değil 3..
aileniz hayatta ve destek olabilecek durumda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…