- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir arkadaş demiş yukarıda.
sanalın dışına çıkmaz, gerçekte aldatamaz diye..
bugün binbir taklayla msn'de yazışan yarın başka biriyle buluşur, çok zor değil.
ayrıca ha buluşmuş ha nette yazışmış bence bir farkı yok.
tensel temasa gerek yok aldatma olması için..
bu durumlarda hep hemen boşan diyen ben bu sefer bir durdum.
çünkü çocuk 1 değil 3..
aileniz hayatta ve destek olabilecek durumda mı?
dost oldum deyince yuh dedim bu nasıl mide...
ama sen insanlık görevini yapmışsın dostluk deme istersen...
kocan muhtemelen yaşını falan gizledi...
ben bu chat olayını kabul edemiyorum 19 yaşında bir kızın chatte ne işi varda erkeklerle konuşuyor anlamıyorum..kocana zaten dicek laf bulamıyorum 19 luklardan bulur merak etme sen...
bu arada sen kendini yetiştirmeye bak bakımlı ol çık biraz dışarı kendini başka şeylere adapte etmeye çalış...bir sürede sen bilgisayarın başından ayrılma ama kapıyı falan kitleki anlasın nasıl olduğunu kart herif...gelmiş 40 ına çoluğunun çocuğunun vaktini çalıp 19 luk hatunla muhabbet ediyo bide seni soktuğu duruma bak...ayyşşş sinirlendim...
arkadaşım öncelikle seni temiz kalbin için kutlarım. başkası olsa o 19 yaşındaki kızı 7 cihana rezil ederdi ama sen ona bir anne gibi yaklaşmışsın. profilinde lise mezunu yazıyor.öncelikle sana tavsiyem eşinden ayrılmadan önce ekonomik özgürlüğüne kavuşman. mesleğinin olması çok mühim değil en azından bir ofiste telefona bakabilir, çay servisi bile yapabilirsin çalışmak ayıp değildir.
ekonomik özgürlüğünü eline alınca da tekrar evliliğini gözden geçir derim. çünkü eşinin sana yarardan çok zararı var. umarım akıllanır diyeceğim ama bu hareketleri yapan bir insan akıllanmaz.
hapinize çok teşekür ediyorum inanın yorumlarınız baya yardımcı oluyor evet eşim kumarbaz süylemeye utanıyorum ama evimde doğru dürüst eşyam bile yok ama son model bilgisayarımız sınırsız netimiz var hiç gerek yokken eşim bile demek istemediğim adam zorla aldı hergün eve hacizciler gelir bunlarda ayrı bi konu aslında boşanmayı düşünüyorum ailem bunu duysa hayatta af etmezler ama babam emekli kızım gel emekli maaşım senin çalışma otur çocuklarını büyüt der zaten çocuklarımla ailem ilgilenir okul deshane vs ama babama bunu yapamam 3 çocukla uğraşmak zorunda değilki erkek kardeşlerim daha evlenmedi onlarım sorumluluğu var birtane kardeşim asker biri üni okuyor onları bekliyorum bitirsinler diye bu eşimin ilk vukuatı değil daha üncede tlinde msajlar gürmüştüm ama hep inkar eti yeminler eti yok diye ben kendimi geliştimeye çalışıyorum sürekli okuyorum ama o kendi pisliğinde debelenip duruyor
bir arkadaş demiş yukarıda.
sanalın dışına çıkmaz, gerçekte aldatamaz diye..
bugün binbir taklayla msn'de yazışan yarın başka biriyle buluşur, çok zor değil.
ayrıca ha buluşmuş ha nette yazışmış bence bir farkı yok.
tensel temasa gerek yok aldatma olması için..
bu durumlarda hep hemen boşan diyen ben bu sefer bir durdum.
çünkü çocuk 1 değil 3..
aileniz hayatta ve destek olabilecek durumda mı?[/QUOTE
sanal manal hiç ünemli değil yapmaya yeltendi bir kere yani adam o yolun yolcusu kusura bakmayın biraz kaba anlatım ama çok canım yandı artık nasıl anlatacağımı bilemiyorum evet 10 gün sonra kızla buluşmaya gidecekmiş bizede gürev için şehir dışına çıkacağını süylemişti ailem sonuna kadar destek ama şu an kardeşim asker amacam kanser hastası bütün aile onunla ilgileniyor yani bu durumda biraz beklemem gerekiyor
19 yaşında bir kızın koca herifle ne işi olur anlamıyorum
off kınamaya korkuyorum,benimde çocuğum var
20 yıl sonra neler olacak kimbilir