Kocamn sevgilisiyle dost oldum

kocanda yok yok yani.kumar sorumsuzluk yetmemiş bide çapkınlıkmı yapıyor.Allah yardımcın olsun.sen kıza anlayışlı davaranarak iyi yapmışsın %100 hata eşinde çünkü senarist gibi yani maşallah

dost oldum deyince yuh dedim bu nasıl mide...
ama sen insanlık görevini yapmışsın dostluk deme istersen...
kocan muhtemelen yaşını falan gizledi...
ben bu chat olayını kabul edemiyorum 19 yaşında bir kızın chatte ne işi varda erkeklerle konuşuyor anlamıyorum..kocana zaten dicek laf bulamıyorum 19 luklardan bulur merak etme sen...
bu arada sen kendini yetiştirmeye bak bakımlı ol çık biraz dışarı kendini başka şeylere adapte etmeye çalış...bir sürede sen bilgisayarın başından ayrılma ama kapıyı falan kitleki anlasın nasıl olduğunu kart herif...gelmiş 40 ına çoluğunun çocuğunun vaktini çalıp 19 luk hatunla muhabbet ediyo bide seni soktuğu duruma bak...ayyşşş sinirlendim...

kusura bakmayın ama çok şerefsiz bir adamla evlisiniz.. bulabildiğim en hafif kelime bu eşiniz için..
normalde bu durumda boşa at tekmeyi bi yerine derim hep ama bakıyorum 3 çocuk var, çalışmıyorsunuz ve doğuda yaşıyorsunuz.. Bu durumda kelimelerim bitiyoır maalesef.. Umarım aileniz arkanızda olur.. Allah yardımcınız olsun size hayatınızı düzene koyacak güç versin..

bir arkadaş demiş yukarıda.
sanalın dışına çıkmaz, gerçekte aldatamaz diye..
bugün binbir taklayla msn'de yazışan yarın başka biriyle buluşur, çok zor değil.
ayrıca ha buluşmuş ha nette yazışmış bence bir farkı yok.
tensel temasa gerek yok aldatma olması için..

bu durumlarda hep hemen boşan diyen ben bu sefer bir durdum.
çünkü çocuk 1 değil 3..
aileniz hayatta ve destek olabilecek durumda mı?

çok doğru yani daha ne denir ki
ama çocuklar var işte orası düşündürüyo
öyle ha deyince boşan demek olmaz fisfisfis
çünkü maddi özgürlük yok sonrasında geçim sorunu var
zor bi durum bi yandan aldatılma bi yandan 3 çocuğun bakımı
boşanırsan eşin yeterli miktrda nafaka ödeyecek durumda mı kabul eder mi bunu

dost oldum deyince yuh dedim bu nasıl mide...
ama sen insanlık görevini yapmışsın dostluk deme istersen...
kocan muhtemelen yaşını falan gizledi...
ben bu chat olayını kabul edemiyorum 19 yaşında bir kızın chatte ne işi varda erkeklerle konuşuyor anlamıyorum..kocana zaten dicek laf bulamıyorum 19 luklardan bulur merak etme sen...
bu arada sen kendini yetiştirmeye bak bakımlı ol çık biraz dışarı kendini başka şeylere adapte etmeye çalış...bir sürede sen bilgisayarın başından ayrılma ama kapıyı falan kitleki anlasın nasıl olduğunu kart herif...gelmiş 40 ına çoluğunun çocuğunun vaktini çalıp 19 luk hatunla muhabbet ediyo bide seni soktuğu duruma bak...ayyşşş sinirlendim...

19 yaşındaki kız chate girer de evli barklı yaşını başını almış adamın chatte ne işi var onu anlamadım hatta işi gücü yoksa internet başında olması bile saçma bana göre ya... :delphin:

ya noluyorki bu erkeklere anlamıyorum,belkide kendinden küçük biriyle konuşmayı,ilgisini çekmeyi sanırım bitmek tükenmek bilmeyen egolarını tatmin etmek için istiyorlar.sevebileceklerini düşünmüyorum yada düşünmek istemiyorum,Allah korusun herkezi ya.canım seninde Rabbim yardımcın olsun.

arkadaşım öncelikle seni temiz kalbin için kutlarım. başkası olsa o 19 yaşındaki kızı 7 cihana rezil ederdi ama sen ona bir anne gibi yaklaşmışsın. profilinde lise mezunu yazıyor.öncelikle sana tavsiyem eşinden ayrılmadan önce ekonomik özgürlüğüne kavuşman. mesleğinin olması çok mühim değil en azından bir ofiste telefona bakabilir, çay servisi bile yapabilirsin çalışmak ayıp değildir.

ekonomik özgürlüğünü eline alınca da tekrar evliliğini gözden geçir derim. çünkü eşinin sana yarardan çok zararı var. umarım akıllanır diyeceğim ama bu hareketleri yapan bir insan akıllanmaz.

tüfek için "delikli demir bulundu mertlik bozuldu" derler ya
şimdi de "internet çıktı mertlik bozuldu" durumu var
Allah şaşırtmasın

zor bir durum canım Allah yardımcın olsun.

19 yaşında bir kızın koca herifle ne işi olur anlamıyorum
off kınamaya korkuyorum,benimde çocuğum var
20 yıl sonra neler olacak kimbilir

hapinize çok teşekür ediyorum inanın yorumlarınız baya yardımcı oluyor evet eşim kumarbaz süylemeye utanıyorum ama evimde doğru dürüst eşyam bile yok ama son model bilgisayarımız sınırsız netimiz var hiç gerek yokken eşim bile demek istemediğim adam zorla aldı hergün eve hacizciler gelir bunlarda ayrı bi konu aslında boşanmayı düşünüyorum ailem bunu duysa hayatta af etmezler ama babam emekli kızım gel emekli maaşım senin çalışma otur çocuklarını büyüt der zaten çocuklarımla ailem ilgilenir okul deshane vs ama babama bunu yapamam 3 çocukla uğraşmak zorunda değilki erkek kardeşlerim daha evlenmedi onlarım sorumluluğu var birtane kardeşim asker biri üni okuyor onları bekliyorum bitirsinler diye bu eşimin ilk vukuatı değil daha üncede tlinde msajlar gürmüştüm ama hep inkar eti yeminler eti yok diye ben kendimi geliştimeye çalışıyorum sürekli okuyorum ama o kendi pisliğinde debelenip duruyor

arkadaşım öncelikle seni temiz kalbin için kutlarım. başkası olsa o 19 yaşındaki kızı 7 cihana rezil ederdi ama sen ona bir anne gibi yaklaşmışsın. profilinde lise mezunu yazıyor.öncelikle sana tavsiyem eşinden ayrılmadan önce ekonomik özgürlüğüne kavuşman. mesleğinin olması çok mühim değil en azından bir ofiste telefona bakabilir, çay servisi bile yapabilirsin çalışmak ayıp değildir.

ekonomik özgürlüğünü eline alınca da tekrar evliliğini gözden geçir derim. çünkü eşinin sana yarardan çok zararı var. umarım akıllanır diyeceğim ama bu hareketleri yapan bir insan akıllanmaz.

çok teşekür deyorum çalışmaktan utanmıyorum gerekirse merdiven silerim onurumla çocuklarıma helal ekmek yediririm hiç gücenmem ama kardeşlerim ailem istemiyo kardeşlerim bana çok düşkün bunu duyalarsa eşimle büyük kavga ederler diye korkuyorum sağolsunlar bütün ihtiyaçlarımızı zaten onlar kaşılıyo ben artık kimseden birşey istemeden çocuklarımı büyütmek istiyorum şimdi iş bakıyorum çok acele atmiyorum ağır ağır ilerliyecem inşallah ünce iş sonra herkes kendi yoluna

hapinize çok teşekür ediyorum inanın yorumlarınız baya yardımcı oluyor evet eşim kumarbaz süylemeye utanıyorum ama evimde doğru dürüst eşyam bile yok ama son model bilgisayarımız sınırsız netimiz var hiç gerek yokken eşim bile demek istemediğim adam zorla aldı hergün eve hacizciler gelir bunlarda ayrı bi konu aslında boşanmayı düşünüyorum ailem bunu duysa hayatta af etmezler ama babam emekli kızım gel emekli maaşım senin çalışma otur çocuklarını büyüt der zaten çocuklarımla ailem ilgilenir okul deshane vs ama babama bunu yapamam 3 çocukla uğraşmak zorunda değilki erkek kardeşlerim daha evlenmedi onlarım sorumluluğu var birtane kardeşim asker biri üni okuyor onları bekliyorum bitirsinler diye bu eşimin ilk vukuatı değil daha üncede tlinde msajlar gürmüştüm ama hep inkar eti yeminler eti yok diye ben kendimi geliştimeye çalışıyorum sürekli okuyorum ama o kendi pisliğinde debelenip duruyor

Hayat senin,Daha öncede aynı şeyi yapmış ve Affetmişsin.
Eşinle Yaşayan sensin,biz senin anlattığın pencereden olaylara Bakıyoruz.
Önerim;
Madem Baban destek olur,Al çocuklarını bir müddet git Ailenin yanına.
Eşinlede Konuş bunu,bakalım boşanmak isticekmi!
Nasıl tepki vericek..

Bu arada Dostum Kelimesini hoş karşılamadım.
Bilsin bilmesin,Chatte 2 konuştuğu adamla nasıl sevgili olabiliyo ki o çok ilğinç!!
Görmeden hemde...

Hakkında Hayırlısı olsun

bir arkadaş demiş yukarıda.
sanalın dışına çıkmaz, gerçekte aldatamaz diye..
bugün binbir taklayla msn'de yazışan yarın başka biriyle buluşur, çok zor değil.
ayrıca ha buluşmuş ha nette yazışmış bence bir farkı yok.
tensel temasa gerek yok aldatma olması için..
bu durumlarda hep hemen boşan diyen ben bu sefer bir durdum.
çünkü çocuk 1 değil 3..
aileniz hayatta ve destek olabilecek durumda mı?
[/QUOTE

sanal manal hiç ünemli değil yapmaya yeltendi bir kere yani adam o yolun yolcusu kusura bakmayın biraz kaba anlatım ama çok canım yandı artık nasıl anlatacağımı bilemiyorum evet 10 gün sonra kızla buluşmaya gidecekmiş bizede gürev için şehir dışına çıkacağını süylemişti ailem sonuna kadar destek ama şu an kardeşim asker amacam kanser hastası bütün aile onunla ilgileniyor yani bu durumda biraz beklemem gerekiyor

Son düzenleme:
19 yaşında bir kızın koca herifle ne işi olur anlamıyorum
off kınamaya korkuyorum,benimde çocuğum var
20 yıl sonra neler olacak kimbilir

Daha önce yazılanları okursanız kızın adamı 25 yaşında sandığını hatta adamın yıllar önce çektirdiği fotoğraflareı gönderdiğini okuyabilirsiniz

Bu arada adamın suçu yok onunla konuşan kızın suçu var dimi...Çok yazıkk

ay kk da daha neler görücem
insan sevgilisine bile acaba diye yaklaşıyor artık
yakında bütün erkeklere kötü gözüyla bakıcam:S

arkadaşım eşin tamamen suçlu; ama karşı tarafta masum diyenlerden değilim. madem kamerasını açıp seninle konuştu herhalde daha önce de konuştuğu erkek içinde kamera açıp yaşının kaç olduğunu görmüştür; 19 yaşında aklı başında yani cahilde değil. neyse eşin bu işi bugün yapmasa yarın öbür gün gerçeğe dönüştürür mutlaka. kafaya koymaya görsün. sana da ailen destek çıkabilirse bi müddet onların yanına git derim. bile bile susup oturma arkadaşım. biz uzaktan konuşuyoruz gerçi; ne durumda olduğunu, ilerisini ancak sen bilebilirsin. allah yardımcın olsun.

Offf Allah kolaylık versin sana kötü bi durum.
Ama madem senin destekcin ailen var.Eşin seni tek mi sanıyor arkanda kimse yokmu sanıyor.
Madem öyle git ailenin yanına anlat herseyi.
En azından belki -pek sanmıyorum ama-
gözünü korkuturlar.Tabi huylu huyundan nasıl vazgecer bilmiyorum ama Seni kimsesiz falan sanmasın.
Bide acaba kendi çocuklarını düşünmüyor mu bu adam ya :oklava:
Kızım var demişsin.Kendi kızı aynı durumda olsa neyapardı :1ninca:
Bi arkadaş demiş sende netin başında otur kapıyı kilitle diye.Eger bu arkadaş öyle bişey yapsın ya şiddete maruz kalır yada adını çıkarıp koyar ortaya.Ama tabi neden o kadın!!!!!
Ama kendisi Erkek?? ya

bence de bir süre ailenizin yanına gidin. madem size destekler.. bu süre zarfında hem daha sakin kafayla hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. yine aynı hayata dönmek istemezseniz ki umarım öyle olur- bulun bir iş çalışın. şahsen ben böyle bir hayatı çekeceğime evlere temizliğe giderim, bulaşıkçılık, garsonluk yaparım ama içim huzurlu olur...

kıza neden acıyorsun anlamadım.
yani tamam aldatılmış kandırılmış vs de olabilir ama,
sonuçta asıl suçlu senin eşin malesef..
hoş benim eşime yaklaşan,eşimin zorlamasıyla dahi olsa,
her kadın benim için acınmaya,sefkat göstermeye layık olamaz o da ayrı mesele..

hem kadını hem de böyle bir şey yapan eşime yapmadık,söylemedik sey bırakmam-Allah korusun tabi-

böyle bir şeye ihtiyac duyan adam,
evliliğinin kıymetini bilmeyen adam da daha fazla kıymet verilmeye layık değildir asla..

Sizinkisi eşinizin sevgilisi ile dost olmak değilde sadece insanlığıınızı konuşturmuşsunuz.

Böyle bir durumda serin kanlı kalabilmek herkesin harcı değil olgunluğunuzdan dolayı kutlarım sizi.

Zaten ailenin ihtiyaçlarınıza destek olduğunu söylemişsin durumu ailene aç öyle yada böyle destek olduklarına göre size 1 oda açmaktan yüksünmeyeceklerdir.

Umarım herşey gönlünüzce olur.

Back
X