Kocamn sevgilisiyle dost oldum

eşim şidete eyilimi olan bir insan her kavgada silaha sarılır yani beni yılarca büyle korkutu
intihar edeceğini falan süyledi şimdi ise bana aileme zarar vereceğinden korktuğum için aileme anlatmıyorum çünkü onları karıştırırsam onlara zarar vereceğini biliyorum medyada gürüyoruz hep polis eski eşini ve ailesini katl eti diye yılar ünce çok yakın arkadaşım eşi tarafından üldürüldü bu olay benim psikolojimi alt üst eti yani korkuyorum sağlıklı düşünemiyorum o admda yapıyo yapacağını

eşim şidete eyilimi olan bir insan her kavgada silaha sarılır yani beni yılarca büyle korkutu
intihar edeceğini falan süyledi şimdi ise bana aileme zarar vereceğinden korktuğum için aileme anlatmıyorum çünkü onları karıştırırsam onlara zarar vereceğini biliyorum medyada gürüyoruz hep polis eski eşini ve ailesini katl eti diye yılar ünce çok yakın arkadaşım eşi tarafından üldürüldü bu olay benim psikolojimi alt üst eti yani korkuyorum sağlıklı düşünemiyorum o admda yapıyo yapacağını

Eşin polis mi canım.CADIARZU

senin yazdıklarından çıkardığım kadarıyla planını yapmışsın zaten .biraz bekleyip ortam hazırlayıp öyle yüzleşeceksin eşinle sanırım.bence de en doğrusu bu bi zorluktan diğerine geçmenin anlamı yok.bekle ailen maddi olarak hazır olsun sen kendini geliştir kendine yet ondan sonra ne yapcaksan yap.Allah sabır versin canım .(eşin polsmiş en azından i geliri var çok şükür yani işsiz olsa durum dahda vahimdi)

senin yazdıklarından çıkardığım kadarıyla planını yapmışsın zaten .biraz bekleyip ortam hazırlayıp öyle yüzleşeceksin eşinle sanırım.bence de en doğrusu bu bi zorluktan diğerine geçmenin anlamı yok.bekle ailen maddi olarak hazır olsun sen kendini geliştir kendine yet ondan sonra ne yapcaksan yap.Allah sabır versin canım .(eşin polsmiş en azından i geliri var çok şükür yani işsiz olsa durum dahda vahimdi)

İyi geliri olsa ne yazar canım adam içki kumar arsızlık derken zor duruma koymuş ailesini haciz geliyormuş.:teselli: :teselli:
Allah yardım etsin diyecek bişey bulamıyorum.:çok üzgünüm:

durumunu anlayamam ama cok kotu bıseydır emınım.guzelım ekonomık ozgurlugunu ve gelecektekı hayatını duzene koy ve ınternette konustuklarını kayıt altına alarak tazmınat ac ve ayrıl egerkı kabullebıleceksen veya duzelme umudu varsa.hakkından hayırlısı

anlatınca bende kıza üzüldüm . . .
yalancının önde gideniymiş eşiniz. . kızı elde etmk için elinden gelen bütün yalanları sıralamış.
kızcağızda inanmış. nasıl araştırabilrdi nette tanıdığı birini. . .
Allah yardımcınız olsun . hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah

anlatınca bende kıza üzüldüm . . .
yalancının önde gideniymiş eşiniz. . kızı elde etmk için elinden gelen bütün yalanları sıralamış.
kızcağızda inanmış. nasıl araştırabilrdi nette tanıdığı birini. . .
Allah yardımcınız olsun . hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah

Öyle adamlar varki sanalı bırak reelde bile kandırıyorlar.:oklava:

19 yaşında bir kızın koca herifle ne işi olur anlamıyorum
off kınamaya korkuyorum,benimde çocuğum var
20 yıl sonra neler olacak kimbilir

adam evlı oldugunu soylememiş canım ve yasını kucuk soylemıs 15 yıl oncekı resmını gondermıs kıza yanlıs hatırlamıyosam

evet öfkeyle sinirle baba evine gidersem araya aile büyüklari girer alttarafı bir kızla konuşmuş deyip benim duygularımı düşünmeden yine bizi bir araya getirirler bunu yapmak istemiyorum kimseyi karıştırmadan ünce iş bulupsonra aileminde durumu uygun olduğu bir zamanda ayrılırım iyi bir geliri var şimdiye kadar bunun faydasını gürmedim ama en azında iyi bir nafaka isteme şansım var aynı evde iki yabancı gibiyiz artık
ve bundan şu sonucu çıkardım ben bu adamı gerçekten sevmiyormuşum
yoksa bu kadar sakin kalamazdım

Allah yardimcin olsun, insallah tez vakkitte, bu adi herifden kurtulmadan once is bulup eline cocuklarina bakabilcegin bi isin paran olsun, ve bu hoduk herifden ayrilip mutlu olursun kuzucuklarinlan, korkuyorum artik vallaha bu erkekler ne bicim bi yarattik ya benimki yaparsa deliririm, seviyorum benim deliyi, ama yaparsa Allah korusun kendi cagresine bakar .

Insallah en yakin zamanda bi is bulursun ve bu igrenc adamdan kurtulursun
Ya neredeyse kizi yasinda piss herif

birkere eşiniz 20 yasında evlense 14 yıllıkda evlı oldunuza gore ortalama 34-35 yaslarında diyelim
ki en düşüğü 20 olarak soyledım kızda 19
ya kzıı kandırdı eşiniz yada kız kandı yada kabul etti.
boyle şey olmaz olsun kızlarımız çok cahil interntte hiç tanımadığı adamlarla konusup buluşup aşık olup sonrada hüsranla karşılaşıp hüngür hüngür ağlıyorlar
eşin bunda%100 suçlu
hadı kız cahil diyelim 19 yasındaydı
peki ya eşiniz oda mı cahil????

eşimle evlendiğimizde 25 yaşındaydı 14yılı biirdik evleneli 15ci yila girdi
evet bende okızcağıza çok acıdım cahil işte üniformali fotoları gürünce kanmış
en çokda üniformali fotoları koymuş msnye kızlarımız gerçekten çok cahil üniformlı gürünce akıları beşlerından gidiyor resmen
üniformaya kurban olsun rezil adam insanlar o üniformaya saygı güsteriyo onuda adam zanediyolar ALLAHINDAN bulsun ne diyim

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım..evet bu kadar olanamazdın o kızı teselli edemezdin bencede...
önce sen kendi ortamını hazırla ondan sonra eşinin karşısına çık...insan kaç yıllık evli olursa olsun bu zamanda sonuna güvenemiyor....hakkında hayırlısı olsun canım...

Gerçekten zor bir durum çok üzüldüm..
Ayrıca o kızla aynı yaştayız bence her iki tarafta suçlu ama eşiniz daha bir suçlu
Genç bir kızın nasıl aklına girebilir anlamış değilim:uhm:
Ne demek yaşını küçük gösterip eski fotolarını göstermek
Neredeyse kızı yaşında demiycem çünkü benim arkadaşımın babasıyla aynı yaşta :olmaz:
Kızın tek suçu ise sohbet odalarında takılmak..
Siz insanlığını yapmışsınız..Bir an önce bu adamdan kurtulun derim...

bu olayda tabi ki en büyük suçlu eşiniz. madem 10 gün sonra buluşacaklar bu buluşmayı aile büyüklerinden birine gösterseniz ne bileyim baskın gibi.
bu arada ben de kızda çok suç bulamadım. bizde onlarca kişiyle tanışıyoruz konuşuyoruz internet ortamında.
bir insan dürüst değilse kendini saklamak istiyorsan her türlü saklar.
allah yardımcınız olsun. bu aradabazı arkadaşlar kızın yaşına takılmış ama bu adam zaten eşinin aldatıyor ona bir de şu yaşta kızla ne işin var diye mi soracağız yapmayın adam zaten dengesiz

Eşinizin gidişatı hiç iyi değil. Sağdan soldan şikayetler alırsa soruşturmalar, disiplin cezaları meslekten ihraca kadar götürür.
Su testisi su yolunda kırılır misali o zaman sizin de yandığınızın resmidir. Allah korusun çoluk çocuk hiçbir güvenceniz kalmaz.
Rütbeli bayan bir amiri varsa bizzat gidip görüşün ve anlatın herşeyi biraz dertleşin.. Bayan diyorum çünkü sizi daha iyi anlayabilir. Olmazsa yine de üstlerinden biri ile konuşun.
Sizin söylediğinizi söylemeden kulağını bir büksünler. Yoksa uçuruma doğru gidiyor sizi de sürüklüyor.
Aslında bu adamın elinden en kısa sürede kurtulmaya bakın çocuklarınızla.
baksanıza sadece aldatma değil bir sürü çekilmez halleri var.

Back
X